Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος σε αυτό που έκανες. Αν νιώθεις πιο άνετα έτσι συνέχισε το.1. πριν δωσω τα παλαταρια τα εκανα μια βουτια στο βραστο νερο...καλα εκανα?
Εξαρτάται απο το σκυλί. Τα δικά μου μπορεί να φάνε στην ήδια μερίδα ψάρια με κοτόπουλο, κοτόπουλο με κόκκινο κρέας... Μη κολλάς σε τέτοια πράγματα.2. φτιαχνοτας τις μεριδες με τα μοσχαρια, ανακατεψα τα μαγουλα με τα υπολοιπα και μετα τα μεριδιασα... πειραζει?
20kg σκύλο και θα του φανούν σκληρά τα μάγουλα?3.τα μαγουλα, οπως και διαβασα ειναι σκληρα, τον εβαλα να μου τα κοψει σε κοματια ομως και παλι, εχει αρκετα μεγαλα κοματια, να τα δωσω ετσι? (μιλαμε για σκυλια 20 και 38 κιλα)
Δώσε του κανα παιδάκι προβάτου να δεις τι θα του κάνει.
Απλά συμβουλή μου τώρα που είναι αρχή και μπορεί να τρώνε με πολύ περισσότερο ενθουσιασμό. Τα καθαρά κομμάτια κρέατος (αυτά που δεν περιέχουν κόκκαλο) μη τα δίνεις μεγάλα γιατί μπορεί να προσπαθήσουν να τα καταπιούν ολόκληρα. Δεν θα πάθουν τίποτα αλλά θα σου το βγάλουν πάλι έξω (σαν εμετό) για να το ξαναφάνε.
Εμείς τα τρώμε μαζί στο ίδιο γεύμα χωρίς προβλήματα.4. σκεφτομαι τις μερες που θα τρωνε ωμα... να τρωνε το πρωι το κρεας και το απογευμα την λαχανοφρουτοσαλατα με τα λοιπα συμπληρωματα.. ειναι σωστο?
Σου απαντώ πάντα βάση του πρόγραμμα μας.5. αυγο ποσες φορες την εβδομαδα?
Αυγό δίνω όποτε θυμηθώ. Αν έπρεπε να πώ κάποιο νούμερο θα έλεγα μια φορά κάθε δύο εβδομάδες.