Καλησπέρα παιδιά
Εδώ και λίγο διάστημα γίνεται μια προσπάθεια από παιδιά στην Κύπρο να φέρουν την αγγλική έτοιμη BARF nutriment ...
Λίγα σχόλια που διάβασα στο ίντερνετ φαίνεται πολύ καλή έχει κάποιος προσωπική άποψη παρακαλώ ?
Ακόμα πηγαίνοντας στο site του βλέπω έχουν 12-13 βασικές γεύσεις (κοτόπουλο, γαλοπούλα, πάπια, αρνι, ελάφι κτλ)
https://www.nutriment.co.uk/product-category/dog-range/
Ποιες θα μου προτείνατε να δίνω για να παίρνει η σκυλίτσα μου από όλες τις πρωτεΐνες και να είναι κομπλέ .
Βασικά για να τα πάρουμε από την αρχη η μικρή μου είναι 9 κιλά και δίνω 200 γρ την μέρα BARF (100 x2) μέχρι τώρα έδινα την δική μου BARF απλά δεν έχω καθόλου χρόνο πια με τον μικρό γιο μου άρα ψάχνω μια πολύ καλή έτοιμη..
Αρχίζω ερωτήσεις...
1. Γνωρίζει κανείς αυτην την εταιρεία?
2. Ξέρουμε οτι ο σκύλος χρειάζεται ποικιλία πρωτεϊνών, η κότα - παπια - γαλοπούλα θεωρείται σαν η ίδια πρωτεΐνη? Δλδ να δίνω 1 από τις 3? Ή η καθε μια προσφέρει κάτι ξεχωριστό..
Το ίδιο ισχύει και για βοδινό - αρνι - ελάφι ?
Τα χώρισα έτσι ως προς το άσπρο και κόκκινο κρέας ..
3. Οι συσκευασίες είναι των 500γρ δλδ 2,5 αρα 5 γεύματα θα μπορούσα το 6ο γεύμα να δίνω 100 γρ λαιμους κοτόπουλο για να συμπληρώσω 3 μέρες αντι 2,5 με καθε συσκευασία ??
4. Αν δεν σας κανει κόπο μπορεί κάποιος να δει τις γεύσεις που έχει αυτή η εταιρεία και να μου προτείνει μια πιθανή δοσολογια για ενα μήνα ? Δλδ περίπου 10 κουτάκια ?
5. Αυτοι προτείνουν αυτό το μιξ
Our mixer box contains:
2 x 500g Chicken
2 x 500g Turkey
1 x 500g Beef
1 x 500g Salmon
1 x 500g Duck
1 x 500g Venison with Chicken
1 x 500g Chicken and Lamb
1 x 500g Lamb
Αλλά βλέπω ότι έχουν και κουνέλι, γαλοπούλα-σολομό και αρκετά άλλα που δεν τα βάζουν .
Θεωρείται καλό το μενού τους ή υπερβολικό ?
Τι αλλαγές θα κάνατε ?
Όποιος καταλαβαίνει ρε παιδιά καλύτερα ας βοηθήσει τον συνάνθρωπο
Ευχαριστώωωω