Εγώ αναρωτιέμαι.. Οταν τύχεις σε επιθετικό σκύλο λόγω μ#@%κ@ ιδιοκτήτη.. Τί μπορεις να κάνεις για να προστατευτείς? Νομικα και μη
οταν λες φυλακες τι εννοεις ακριβως?παντως ενας γνωστος μου εχει 2 ροτβαιλερ που ειναι φυλακες αλλα φιλικα γενικα τους εδινε ωμο κρεας για καμια βδομαδα και μετα γριλιζαν σε οποιον περνουσε..(παλια δεν το εκαναν)
Λογικό είναι. Αν τους έδινε ωμό μόνο για καμμιά βδομάδα, και μετά τους το σταμάταγε, γρύλιζαν σε όποιον έβλεπαν [αλήθεια, που τα είχε και έβλεπαν τόσο κόσμο;], εκλιπαρώντας να τους δώσει κάποιος, κι άλλο ωμό.παντως ενας γνωστος μου εχει 2 ροτβαιλερ που ειναι φυλακες αλλα φιλικα γενικα τους εδινε ωμο κρεας για καμια βδομαδα και μετα γριλιζαν σε οποιον περνουσε..(παλια δεν το εκαναν)
οχι τους εδινε ωμο κρεας δεν το σταματησε και γρυλιζαν σε οποιον εβλεπαν μετα το σταματησε και ηλιανα εγιναν φυλακες με εκπαιδευτη κανονικα.Λογικό είναι. Αν τους έδινε ωμό μόνο για καμμιά βδομάδα, και μετά τους το σταμάταγε, γρύλιζαν σε όποιον έβλεπαν [αλήθεια, που τα είχε και έβλεπαν τόσο κόσμο;], εκλιπαρώντας να τους δώσει κάποιος, κι άλλο ωμό.
Δηλαδή τα δικά μου και κάμποσα άλλα εδώ μέσα που τρώνε χρόνια ωμά θα έπρεπε να είχαν κατασπαράξει κόσμο και κοσμάκη...οχι τους εδινε ωμο κρεας δεν το σταματησε και γρυλιζαν σε οποιον εβλεπαν μετα το σταματησε και ηλιανα εγιναν φυλακες με εκπαιδευτη κανονικα.
@mareco μπορεί να ωρίμασε τώρα 2 χρονών και??Δεν έχει απολύτως καμμία σχέση η barf με την επιθετικότητα [αν είναι κιόλας επιθετικότητα]. Αντιθέτως μάλιστα. Επίσης, θεωρητικά είναι κατά πολύ, φθηνότερη διατροφή, απ' οτιδήποτε άλλο.
Το canario, τώρα ωρίμασε και προφανώς βγάζει, την σωστή εκπαίδευση που ΔΕΝ είχε, μέχρι τώρα.
Απλά πράγματα. Εννοείται, ότι θέλει πολύ και σοβαρή δουλειά και σε καμμία περίπτωση, να μην βρίσκεται λυτός, ποτέ και πουθενά.
Για τον δικό σου σκύλο ρωτάς;@mareco μπορεί να ωρίμασε τώρα 2 χρονών και??
@mareco όχι όχι...απλά ήταν μεγάλη μου απορία..δεν το ήξερα ότι μπορεί να ωριμάζουν σε τόσο μεγάλη ηλικία. Σ ευχαριστώ πολύ!Για τον δικό σου σκύλο ρωτάς;
Πρέπει να πάω στο θέμα σου, να φρεσκάρω την μνήμη του.
Γενικώς, πάρα πολλά σκυλιά, ωριμάζουν περίπου σ'αυτή την ηλικία, ναι.
Κυρίως αρσενικά.