Τα καλυτερα κοκκαλα ειναι ειτε απο τα πλευρα(οχι τα πλακε αλλα εκει που ειναι σχεδον στρογγυλα εκει που κλεινη ο θωρακας),αλλα ολοκληρα δηλαδη μαζι με το ασπρο στην ακρη που μπορουν ακομη και τα κουταβια να μασουλησουν,η κοματια απο τον λαιμο τα οποια ειναι γυρω γυρω με αυτο το ασπρο(κριτσινι το λεω εγω) και εχουν και αρκετο κρεας μαζι γιατι δεν μπορει ο χασαπης να το καθαρισει τελεια,ο χρονος μασουληματος ειναι 2-3 μερες οχι πολυ παθιασμενα,μετα ομως απο 10-15 μερες το ιδιο κοκκαλο ειναι παλι λιχουδια και το μασανε σαν γαριδακι και παθιασμενα(μην τα πετατε),περναει βεβαια μια περιοδος μποχας.
Στο καθαρισμα τον πισω δοντιων βοηθανε τα κοκαλα,οχι ομως και στα μεγαλα δοντια μπροστα,εκει και στην βαση τους χρειαζεται μερικες φορες το χρονο την βοηθεια της βουρτσας.
Τα μεγαλα τον ποδιων τα σπαω με βαριοπουλα βγαζω το μεδουλι(λιπος)και το μοιραζω σε ολα,αυτο βοηθαει στην αποφυγη σφυξιματος των κοπρανων λογω υπερβολικης καταναλωσης κοκκαλων.
Προσωπικα μοιραζω ισως και 300 κιλα κοκκαλα τον μηνα,τα οποια και τρωνε μονο οταν ειμαι εγω εκει,για να τα βλεπω,και για να μην εχουμε κοντρες,ο καθενας εχει το θησαυροφυλακιο του,τρωνε οσα μπορουν και τα υπολοιπα τα πολυ μεγαλα μετα απο 2 μηνες πετιουνται.
Στο καθαρισμα τον πισω δοντιων βοηθανε τα κοκαλα,οχι ομως και στα μεγαλα δοντια μπροστα,εκει και στην βαση τους χρειαζεται μερικες φορες το χρονο την βοηθεια της βουρτσας.
Τα μεγαλα τον ποδιων τα σπαω με βαριοπουλα βγαζω το μεδουλι(λιπος)και το μοιραζω σε ολα,αυτο βοηθαει στην αποφυγη σφυξιματος των κοπρανων λογω υπερβολικης καταναλωσης κοκκαλων.
Προσωπικα μοιραζω ισως και 300 κιλα κοκκαλα τον μηνα,τα οποια και τρωνε μονο οταν ειμαι εγω εκει,για να τα βλεπω,και για να μην εχουμε κοντρες,ο καθενας εχει το θησαυροφυλακιο του,τρωνε οσα μπορουν και τα υπολοιπα τα πολυ μεγαλα μετα απο 2 μηνες πετιουνται.