απλα μιωσε την ποσοτητα και συμπλιρωσαι αλλο κρεαςΑναρωτιεμαι,μηπως επειδη σημερα της επεσαν λιγο βαρια οι σαρδελες,την επομενη φορα να τις βρασω για λιγο? δεν θελω να κοψω να δινω σαρδελες,τοσο ω3 εχουν κ δεν θα ηθελα να τις αντικαταστησω με καποιο σωλομελαιο. Κριμα ειναι κ τις τρωει κ με πολυ ορεξη...
Εννοεις πχ ενδιαμεσα απο τα γευματα να δινω 3-4 σαρδελες; Κ ολα τα υπολοιπα που ειπες να τα δινω στο ενδιαμεσο κ αυτα αν ειναι;Μην δίνεις σαρδέλα σαν κύριο γεύμα, αλλά σαν συμπλήρωμα ή σνακ.
Για παράδειγμα
2-3 φορές την εβδομάδα λίγη σαρδέλα
2-3 φορές την εβδομάδα αυγό
1 φορά αλεσμένους ξηρούς καρπούς
1 φορά γιαούρτι
Το αβγο μονο του η να βαζω κ κατι αλλο; Δεν εχω δοκιμασει να το δινω μονο του. Μπορω πχ να το βαζω με το γιαουρτι ή καλυτερα ολα αυτα να τα δινω μονα τους κ οχι σε συνδιασμο;Εννοεις πχ ενδιαμεσα απο τα γευματα να δινω 3-4 σαρδελες; Κ ολα τα υπολοιπα που ειπες να τα δινω στο ενδιαμεσο κ αυτα αν ειναι;
Εννοεις πχ ενδιαμεσα απο τα γευματα να δινω 3-4 σαρδελες; Κ ολα τα υπολοιπα που ειπες να τα δινω στο ενδιαμεσο κ αυτα αν ειναι;
Όπως σε βολεύει, εγώ τα δίνω εκτός γεύματος σαν κάτι έξτρα.Το αβγο μονο του η να βαζω κ κατι αλλο; Δεν εχω δοκιμασει να το δινω μονο του. Μπορω πχ να το βαζω με το γιαουρτι ή καλυτερα ολα αυτα να τα δινω μονα τους κ οχι σε συνδιασμο;
Ο λόγος;Μην δίνεις σαρδέλα σαν κύριο γεύμα, αλλά σαν συμπλήρωμα ή σνακ.
Για παράδειγμα
2-3 φορές την εβδομάδα λίγη σαρδέλα
2-3 φορές την εβδομάδα αυγό
1 φορά αλεσμένους ξηρούς καρπούς
1 φορά γιαούρτι
Μικρες ειναι σε μεγεθος..δεν ξερω,λες να ειναι πολλες? τις τρωει παντως μια χαρα...Όπως σε βολεύει, εγώ τα δίνω εκτός γεύματος σαν κάτι έξτρα.
3-4 δεν είναι πολλές για τα κιλά της;
http://www.dogforum.gr/v3/διατροφή.άσκηση-16/barf.συνοπτικά.για.αρχάριους-18966/Παιδια συγνωμη αλλα εχω κανει 2 φορες την ιδια ερωτηση και δεν εχω παρει απαντηση... μπορειτε να με βοηθησετε??? 2 σελιδες πριν ειναι η ερωτηση μου
Ναι, στην σωστή αναλογία και κατά προτίμηση περισσότερη ποικιλία στα κρέατα.Γεια σας παιδια. Σε λιγο καιρο θα αποκτησω ενα κουταβακι παγκ 2 μηνων. Και εχω αποφασισει οτι θα εχει barf διατροφη. Εχω ψαξει στο ιντερνετ και εχω δει ενα ωραιο διαιτολογιο με κιμα κοτοπουλου και μοσχαριου λαχανικα,αυγα και γιαουρτι. Απο οτι εχω διαβασει λετε και για εντοσθια και ψαρια. Ειναι απαραιτητα???