Συγνώμη βρε συ, αλλά μην είσαι υποκριτής. Και το κοτοπουλάκι το καημένο μια ζωούλα είναι, κι όμως δε λυπάσαι να το φας. Ο σκύλος είναι σαρκοφάγο, πώς να το κάνουμε. Τρώει κρέας. Και όσο περισσότερα διαφορετικά κρέατα τόσο το καλύτερο.:-({|=
Μη γινόμαστε παράλογοι. Τα σκυλιά δεν τρώνε ερπετά.εδω στα χωραφια εχει πολλες χελωνες.. βρε λες..
αλλα κατα ποσο θα μπορει ενας σκυλος να φαει χελωνα..δεν ξερω
Υποκρίτρια εισαι μαλλον εσυ που δεν κοιτας τιποτε αλλο, περα απο το πώς να μοσχαναθρέψεις τον σκυλο σου, ενω παρ/λα το παιζεις φιλοζωη...Συγνώμη βρε συ, αλλά μην είσαι υποκριτής. Και το κοτοπουλάκι το καημένο μια ζωούλα είναι, κι όμως δε λυπάσαι να το φας. Ο σκύλος είναι σαρκοφάγο, πώς να το κάνουμε. Τρώει κρέας. Και όσο περισσότερα διαφορετικά κρέατα τόσο το καλύτερο.
Είπαμε ο σκύλος είναι σαρκοφάγο. Οποιος δεν μπορεί να το αντέξει να πάρει καναρίνι.Υποκρίτρια εισαι μαλλον εσυ που δεν κοιτας τιποτε αλλο, περα απο το πώς να μοσχαναθρέψεις τον σκυλο σου, ενω παρ/λα το παιζεις φιλοζωη...
Αυτό ακριβώς.Ολα ωραια και καλα ρε παιδια αλλα θα προσθεσει κατι το ελαφι ή ο βισσωνας ή δεν ξερω και εγω τι αλλο στην διατροφη του σκυλου μου? Ναι να ταισω το σκυλι μου οτι καλυτερο μπορω αλλα δεν θα ψαξω και γκουρμε εξωτικα κρεατα για να αλλαξει η γευση του. Το θεωρω υπερβολη. Δεν το κανω για τον εαυτο μου, δεν θα το κανω και για τον σκυλο μου.