Kopritaki... διόρθωση! Βαθυά κατάψυξη (-15max) για 30 ημέρες!
Στα ψαράκια εμείς έχουμε μείνει στα μικρά, γαβράκια, και μόνο αν είναι φρέσκο, αν το καταψύξω και το δώσω μετά, δεν το θέλει. Αλλά γενικότερα με όλα αυτά που πλέον έχω διαβάσει για τα μεγαλύτερα ψάρια, ούτε για μένα δε θέλω μεγαλα ψαρια, ούτε για τον σκύλο εννοείται.
Η βαθυά κατάψυξη ισχύει για τα χοιρινά.
Για τα υπόλοιπα κρέατα όχι. Αν και καλό θα ήταν και το μοσχάρι να μπαίνει για1 24ωρο, παρόλα αυτά όμως κρίνεται ως ασφαλές, ειδικά αν εμπιστεύεστε τον κρεοπώλη σας. Καλό είναι να ψωνίζετε πάντα από τον ίδιο. Εγώ δε λέω ότι προορίζεται για ζώο, γιατί θέλω να τα καθαρίζουν καλά και να τα προσέχουν όπως αν ήταν για άνθρωπο.
Σαλμονέλα όχι δε μπορεί να πάθει γιατί έχουν κοντό πεπτικό σύστημα και αν το κοτόπουλο είναι προσβεβλημένο, τότε την αποβάλουν μαζί με τα κόπρανα.
Παρόλα αυτά γενικά κρατάμε τους κανόνες υγιεινής στην κουζίνα μας όπως θα ίσχυε και με τα δικά μας κρέατα.
Και γω χωρίζω σακουλάκια και τα βγάζω από την προηγούμενη ώστε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου και να τα δώσω. Εννοείται ότι το καλοκαίρι τα βγάζω κάποιες ώρες πριν, και προσέχω να μη μυρίσουν κλπ. Απλά ξεπαγώνουν και έρχονται σε μία πιο φυσιολογική θερμοκρασία.
Στα ψαράκια εμείς έχουμε μείνει στα μικρά, γαβράκια, και μόνο αν είναι φρέσκο, αν το καταψύξω και το δώσω μετά, δεν το θέλει. Αλλά γενικότερα με όλα αυτά που πλέον έχω διαβάσει για τα μεγαλύτερα ψάρια, ούτε για μένα δε θέλω μεγαλα ψαρια, ούτε για τον σκύλο εννοείται.
Η βαθυά κατάψυξη ισχύει για τα χοιρινά.
Για τα υπόλοιπα κρέατα όχι. Αν και καλό θα ήταν και το μοσχάρι να μπαίνει για1 24ωρο, παρόλα αυτά όμως κρίνεται ως ασφαλές, ειδικά αν εμπιστεύεστε τον κρεοπώλη σας. Καλό είναι να ψωνίζετε πάντα από τον ίδιο. Εγώ δε λέω ότι προορίζεται για ζώο, γιατί θέλω να τα καθαρίζουν καλά και να τα προσέχουν όπως αν ήταν για άνθρωπο.
Σαλμονέλα όχι δε μπορεί να πάθει γιατί έχουν κοντό πεπτικό σύστημα και αν το κοτόπουλο είναι προσβεβλημένο, τότε την αποβάλουν μαζί με τα κόπρανα.
Παρόλα αυτά γενικά κρατάμε τους κανόνες υγιεινής στην κουζίνα μας όπως θα ίσχυε και με τα δικά μας κρέατα.
Και γω χωρίζω σακουλάκια και τα βγάζω από την προηγούμενη ώστε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου και να τα δώσω. Εννοείται ότι το καλοκαίρι τα βγάζω κάποιες ώρες πριν, και προσέχω να μη μυρίσουν κλπ. Απλά ξεπαγώνουν και έρχονται σε μία πιο φυσιολογική θερμοκρασία.
Last edited: