Λοιπον! Καταρχήν, ναι θα πάρω κι εγώ καλύματα που να πλένονται, γιατι δεν πάει άλλο (κατεβάζω τα πίσω καθίσματα, αλλά οι τρίχες τρυπωνουν ανάμεσα....).
Σε κανα πρακτικερ λετε να έχουν? Υπάρχουν κι εκείνα τα ειδικά που εχω δει online να πουλάνε σε σκυλομαγαζιά, αλλά μου φαινονται ακριβούτσικα.
Tricky, ΟΚ. Μπορούμε να κάνουμε μια δοκιμή με τα εργαλεία σου και βλεπουμε κατα πόσον θα φύγει η μπόχα..... αρωμα πράσινο μήλο, εχεις??
(ευχαριστούμε για την προσφορά σε κάθε περίπτωση!
)
Σάββατα δουλεύουν αυτά τα μαγαζιά που λετε για τον επαγγελματικό καθαρισμό? Εγω καθημερινή αποκλείεται να μην έχω αυτοκίνητο, οπότε αν δε γίνεται Σαββατο, το ξεχνάμε ετσι κι αλλιώς προς το παρόν....
Καλυμματα υπαρχουν και στο πρακτικερ ανα μαρκα αυτοκινητου .Αν πετυχεις τη δικη σου , θα εχεις καλη εφαρμογη.Αν παλι αγορασεις τα φθηνοτερα , με κανα δυο πλυσσιματα στο πλυντηριο θα αρχισουν να ξεφτιζουν.
Σαββατο δουλευουν τα μαγαζια του βιολογικου αλλα θελει καλο ραντεβου γιατι Σαββατο πανε ολοι (για τους ιδιους λογους με εσενα)
Οπως ειπα , μπορεις να το φερεις στο κηπο μου Σαββατο ή Κυριακη και οτι βγαλουμε , βγαλαμε ...Μοναδικη προυποθεση ειναι ο καιρος να ειναι λιγος καλος (να μην βρεχει) γιατι αλλιως θα βραχουμε
και δεν θα στεγνωσει γρηγορα το αυτοκινητο.Αν δεν μεινεις ικανοποιημενη
p) , το πας μετα για επαγγελματικο βιολογικο (οπου σιγουρα θα σου παρουν λιγοτερα αφου κατι θα εχουμε κανει και εμεις.Εχω σκουπες , ατμοκαθαριστες , οζονιστηρες και πιεστικο.
Εναλλακτικα , επειδη ο μαστορας ειναι 100 μετρα απο το σπιτι μου , αν ερθεις Σαββατο περναμε πρωτα απο εκει και του λεμε ''
Το θελουμε καινουργιο , ποσα θες ?'' Αν σε βολευει η τιμη , το αφηνεις ή κλεινεις ραντεβου ...αν οχι , παμε κηπο και το κανουμε μονοι μας
Ο μαστορας της γειτονιας τα καθισματα τα βγαζει σε ολα τα αμαξια η μονο στο δικο σου επειδη ειχε μονο δυο?? Και το κοστος ειναι παλι για ολα τα αμαξια το ιδιο ανεξαρτητου μεγεθους???
Σε ρωταω γιατι αν για 80 ευρω μου κανει βιολογικο και μου καθαρισει και κατω απο τα καθισματα (αφου τα εχει βγαλει) ειναι πολυ καλη τιμη και καλη δουλεια!
Υγ: Τα Σαββατα ανοιγει ο κυριουλης??
Σαββατα ανοιγει ...με τα καθισματα δεν ξερω τι κανει ακριβως ...εγω του ειχα πει πως θελω το αυτοκινητο για ενα γαμο (και καλα) και πως ειτε θα μου το εκανε ''καινουργιο'' ή θα νοικιαζα ενα για μια μερα (μιλαμε πως η μοκετα ηταν κατασπρη απο τις γουρουνοτριχες) ...αυτος ζυγισε την τιμη και την τρεμουρα του και μου ειπε πως θα μου το κανει λαμπικο.Οταν πηγα να το παρω , ειχε βγαλει τα καθισματα και το αμαξι ελαμπε.
Γενικα σε αυτα τα θεματα θελει πολιτικη
...σε γνωστη αλυσιδα βιολογικου μου ειχαν ζητησει 150 ευρω (οταν με 200 ευρω αγοραζω καινουργιες μοκετες για ολο το αυτοκινητο απο την αντιπροσωπεια).
Αν εχεις ορεξη για δουλεια ελα και εσυ κατα τα προτυπα του κοπριτη ...ο κηπος χωραει δυο βαρδιες καθαρισμου
(και σιγουρα χωραει 5-6 σκυλια
)