Λοιπον να σας πω και εγω δυο λογια για το θεμα αφου με εχει απασχολησει...
Ο βιολογικος καθαρισμος αξιζει αν γινει σωστα...η τριχα δεν εχει σχεση με τον ατμοκαθαριστη ,
η τριχα θελει καλη ηλεκτρικη σκουπα και υπομονη απο τον μαστορα.
Ο ατμοκαθαριστης θα καθαρισει τα καθισματα/τεπετσαριες και θα βγαλει
μερικως τις μυρωδιες.Για να φυγουν οι μυρωδιες , θελει πιο δραστικα μεσα (
οζονιστηρα καποιες ωρες , αναλογα την μποχα).
Το αλλο θεμα ειναι η επομενη μερα ...το να πληρωσεις εξτρα για να σου βγαλουν 100% τις τριχες και τις οσμες και την επομενη μερα να ξαναβαλεις χυμα ενα βρεγμενο σκυλο , απλα δεν αξιζει.Εγω πηγα το δικο μου το καλοκαιρι ...μου το εκαναν σαν καινουργιο.Εμεινε ομως σαν καινουργιο για 10 ημερες μονο ..μετα ξανακυλησε στα ιδια χαλια .Αρα θα πρεπει να ληφθει και αυτο υποψη.
Οσο αφορα τις εταιρειες , ολες ειναι καλες αρκει να υπαρξει ξεκαθαρη συμφωνια ...αν του πεις ''Δεν θελω να δω ουτε τριχα μετα τον καθαρισμο'' , μπορει να σου χρεωσει πολλα περισσοτερα απο οτι θα σου ελεγε για απλο ''βιολογικο καθαρισμο''.
Στο πρακτικο του θεματος , kopriti μπορεις να το κανεις στο μαστορα της γειτονιας μου ...μπορεις να φερεις και το κοπροσκυλο σου μαζι και να παιξει στον κηπο οσο θα περιμενουμε (κανε 3ωρο θελει)....ο δικος μου ειναι μικρομαγαζο και οτι του πουμε , θα το κανει (τον ξερω αρκετα καλα πλεον) ...κοστος καμμια 70-80 ευρω.Εμενα σκεψου πως μου εβγαλε μεχρι και τα καθισματα απο το αυτοκινητο ωστε να καθαρισει και απο κατω καλα τη μοκετα
...ομως εχεις δυο επιλογες
:
1) ειτε πας το αμαξι για βιολογικο (βλεπε παραπανω)
αλλα ξεροντας πως το οποιο αποτελεσμα θα εχει συντομη ημερομηνια ληξης αν συνεχισεις τις ιδιες αυτοκινητοσκυλοσυνηθειες .
2) φερνεις το αμαξι στον γκαραζ μου, το πλακωνουμε μονοι μας με ατμοκαθαριστη (εχω και απο αυτο) , ηλεκτρικη σκουπα , οζον(εχω και απο αυτο) και οτι βγει (αλλα τουλαχιστον δεν θα ξοδευτεις και δεν θα νιωθεις τυψεις να βαλεις ξανα μεσα το κοπροσκυλο σου)