Bασιλικά Ροτβάιλερ η διαφορά με τα απλά

Status
Κλειδωμένο θέμα

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Και καλά....μιλάτε εσείς οι άντρες...με τους ...μεγάλους....μαύρους (όχι απαραίτητα)....σκύλαρους.....και τα.....συμπλέγματά σας...:D:D
Εγώ που κυκλοφορώ με ....μεγάλο.....άσπρο......σκύλαρο....Ελληνάρα.....είμαι κι εγώ...."συμπλεγματική"????:p:p
Για τις γυναίκες....τι λέει η......"επιστήμη"???
Ή αυτά ισχύουν ΜΟΝΟ για τους άντρες????:rolleyes::rolleyes:
Άλλη κατηγορία που τελεί υπό διάσωση:
Ιμιτασιόν Ελληνάρα σε αποχρώσεις :D:D

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Παιδια, προχτες κοιταγα στο νετ για να προτεινω εκτροφειο Λαμπραντορ σε ενα γνωστο μου και να του δωσω τηλεφωνα ωστε να μην κανει καμια βλακεια, και βρηκα και αγγελια για βασιλικα λαμπραντορ!
"ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΣΟΚΟΛΑΤΙ (ΣΠΑΝΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ) ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ (ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ),46 ΗΜΕΡΩΝ,Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ" στο Ιντερπετ. Μαλιστα μου εκανε εντυπωση πως αν και ελεγε για φωτογραφια, η φωτο ηταν αφαντη!
Ζηλεψαν τη δοξα τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΩΝ ροτβαιλερ μαλλον? Οτι ομως και να κανουν, εμεις θα ειμαστε ενα βημα πιο μπροστα!

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
ρε παιδια εχω παρεξηγηθει με πολλους στο δρομο που με σταματανε και μου λενε οτι αμα δεις
το ταδε ροτβαιλερ που εχει ενας πχ στη σαλαμινα και ειναι 75 κιλα και 70 ποντους και το δικο σου ειναι
μικρο σε σχεση με εκεινο ...................

και εγω τι να κανω τους λεω οτι μοιαζουν σαν κατσικια ...η μουρη τους -και βαριιουνται να κουνηθουν -και οτι
πασχουν απο δυσπλασιες -γιατι ειναι μπασταρδεμενα ζωα
και οποιος νομιζει οτι εχει καλο σκυλο να τον κατεβασει σε εκθεση μορφολογιας
να δουμε εν τελει ποσο καλως ειναι

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
Μερλιν στη Σαλαμινα παιζει οντως ενας τυπος που εχει κατι γαιδουροβαιλερ...
Πρεπει να ειναι πανω απο 60-65 κιλα, αλλα ενα τσουβαλι κρεας... Αυτοκρατορικα και αυτα!!!

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Το ιδιο προβλημα εχω και εγω. Με σταματανε ασχετοι και μου λενε οτι ο ταδε εχει ενα σκυλαρο 70 κιλα. Ο αλλος εχει εναν 80 κιλα. Απλα δεν ανοιγω κουβεντα γιατι αν το κανω θα συγχιστω και θα χωσω κανενα μπινελικι! Εδω μου ελεγε ο αδερφος του χασαπη οτι ειχε ενα ροτ 75-80 κιλα και οτι ψοφησε αλλα θα παρει αλλο στις προδιαγραφες του προηγουμενου! Οταν βλεπει τη δικια μου λεει οτι ειναι μικρη αν και ειναι μεσαιο προς μεγαλο θυληκο. Η απαντηση μου? Ε τι να κανουμε, ειναι κοριτσακι. Τα αγορακια γινονται τοσο μεγαλα οσο θες εσυ. Ετσι γλυτωνω.
Μια φορα ομως σκαλωσα ασχημα γιατι ειχα παει να παρω κατι και επειδη ειχαμε συζητησει για τα κουταβια που ειχα, με ρωτησε ποσα κιλα ηταν και ειπα οτι μολις χτες τα ειχα παει στο γιατρο και τα ζυγισα και ηταν 18,5 κιλα αν και ηταν μονο 3,5 μηνων. Τοτε μου ειπε πως ειναι αδυνατον και πως δεν ειναι καλα σκυλια! Μου ηρθε να τον βουτηξω απο τον λαιμο!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Το ιδιο προβλημα εχω και εγω. Με σταματανε ασχετοι και μου λενε οτι ο ταδε εχει ενα σκυλαρο 70 κιλα. Ο αλλος εχει εναν 80 κιλα. Απλα δεν ανοιγω κουβεντα γιατι αν το κανω θα συγχιστω και θα χωσω κανενα μπινελικι! Εδω μου ελεγε ο αδερφος του χασαπη οτι ειχε ενα ροτ 75-80 κιλα και οτι ψοφησε αλλα θα παρει αλλο στις προδιαγραφες του προηγουμενου! Οταν βλεπει τη δικια μου λεει οτι ειναι μικρη αν και ειναι μεσαιο προς μεγαλο θυληκο. Η απαντηση μου? Ε τι να κανουμε, ειναι κοριτσακι. Τα αγορακια γινονται τοσο μεγαλα οσο θες εσυ. Ετσι γλυτωνω.
Μια φορα ομως σκαλωσα ασχημα γιατι ειχα παει να παρω κατι και επειδη ειχαμε συζητησει για τα κουταβια που ειχα, με ρωτησε ποσα κιλα ηταν και ειπα οτι μολις χτες τα ειχα παει στο γιατρο και τα ζυγισα και ηταν 18,5 κιλα αν και ηταν μονο 3,5 μηνων. Τοτε μου ειπε πως ειναι αδυνατον και πως δεν ειναι καλα σκυλια! Μου ηρθε να τον βουτηξω απο τον λαιμο!
Ε είναι αρκετά λιποβαρή, θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 51,24 κιλά το καθένα :rolleyes:

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Παλαβα πραγματα που ακουσα όταν προσπαθουσα να δωσω τα κουταβια της σκυλας μου:

- Είναι Βασιλικα? Γιατι ενας άλλος εχει βασιλικα ροτβαιλερ!
- Θελω θυληκο γιατι ο αρσενικος σηκωνει ποδι να κατουρισει και θα κατουραει τους περαστικους από το μπαλκονι
- Ποσο κανουν? Μα τι λες ρε φιλε? Εγω βρισκω τα καλυτερα ροτ με 150 ευρω στο παζαρι στο Σχιστο!
- Ξερεις τι μου ειπε ενας μαλακας εκτροφεας? Να δωσω 800 ευρω και μετα να το στειρωσω! Μα πως θα βγαλω τα λεφτα μου αν το κανω αυτό?
- Όταν ξαναζευγαρωσεις, εχω ένα τελειο αρσενικο που το αγορασα 200 ευρω απο ενα φιλο. Είναι 80 κιλα και εξαδαχτυλος!
- Θελω να μου δωσεις ένα αγριο αρσενικο γιατι εχω ένα μωρο στο σπιτι και θελω αν παει το μωρο να το πειραξει, να του αγριεψει για να μη το ξανακανει!
- Πηρα ένα αρσενικο 75 ευρω αλλα εχει μια ασπρη τουφα στο στηθος. Πειραζει? Γιατι θελω να παρω και ένα θυληκο να τα ζευγαρωνω!
- Τι? Δεν εχουν κομμενη ουρα? Γιατι? Δεν είναι γνησια?
- Τι είναι? Ελληνικης εκτροφης? Α πα παααα!!! Εγω ξερω ένα πετσοπ που θα μου φερει το καλυτερο από Ουγγαρια!
- Είναι 3 μηνων? Α όχι! Δε το θελω γιατι ο κτηνιατρος απεναντι από το σπιτι μου, μου ειπε πως αν είναι πανω από 2 μηνων εχει δεθει μαζι σας και πως δε θα δεθει με εμενα! Αντιθετα αυτος μπορει να μου βρει ένα πολύ καλο από Ουγγαρια που θα είναι μολις 2 μηνων!
- Κτηνιατρο? Γιατι να το παω? Είναι αρρωστο?
- Αμα δε παρω το pedigree θα μου κανεις σκοντο?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
ρε παιδια εχω παρεξηγηθει με πολλους στο δρομο που με σταματανε και μου λενε οτι αμα δεις
το ταδε ροτβαιλερ που εχει ενας πχ στη σαλαμινα και ειναι 75 κιλα και 70 ποντους και το δικο σου ειναι
μικρο σε σχεση με εκεινο ...................

70 ποντοι 75 κιλα ειναι βαρελοβαιλερ..........

και εγω τι να κανω τους λεω οτι μοιαζουν σαν κατσικια ...η μουρη τους -και βαριιουνται να κουνηθουν -και οτι
πασχουν απο δυσπλασιες -γιατι ειναι μπασταρδεμενα ζωα
και οποιος νομιζει οτι εχει καλο σκυλο να τον κατεβασει σε εκθεση μορφολογιας
να δουμε εν τελει ποσο καλως ειναι
ετσι θα λες επειδη θελω να τα ζευγαρωσουμε κατεβαστα σε εκθεσεις να παρουν βραβεια...

Mil4mb3r

Active Member
11 Αυγούστου 2011
31
0
Ηράκλειο- Θεσσαλονίκη
- Θελω θυληκο γιατι ο αρσενικος σηκωνει ποδι να κατουρισει και θα κατουραει τους περαστικους από το μπαλκονι

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
Έχω λιώσει στα γέλια με αυτό το συγκεκριμένο. Με τα υπόλοιπα έφριξα αλλά αυτό ήταν όλα τα λεφτα!!!!

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Ρε παιδια μια φορα το ειχα πει και αυτο σε καποιο "γαμπρο" και μου ειπε: "Υπαρχουν εκθεσεις για σκυλους? Κατι σαν τα καλλιστεια?"
Γι αυτο το λεω: Οτι και να σου λενε. εσυ κανε τον Κινεζο. Ωραιος ο σκυλος σου? Ωραιος! 150 κιλα? Σκυλαρος! Εχει και 6 δαχτυλα? Βασιλικος!
Τι να σου κανουν τα δικα μας τα κακομοιρα μπροστα στο μεγαλειο του δικου σου σκυλαρου....
Ετσι θα τον αφησεις να αναρωτιεται αν σοβαρολογεις ή τον δουλευεις!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εκτος απο Βασιλικα και Αυτοκρατορικα, τι άλλα υπαρχουν ρε παιδια ; Τετοια εχει και η ''κουτσή Μαρία''...

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Μετα τα αυτοκρατορικα ειναι αυτα που εχουν σόϊ απο τον Πάπα! Πως να τα λεμε? Πατριαρχικα? Καμια ιδεα?

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Δεν ξερω τι γινεται στο Ελλαδισταν εμεις εδω εχουμε τα königsrottweiler metzgerhund(σε μεταφραση βασιλικο ροτβαιλερ χασαποσκυλο).
Και ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα.2000 ευρω το κουταβακι

Status
Κλειδωμένο θέμα