Arion ξηρά τροφή

gian_nikola

Member
29 Ιουλίου 2009
11
0
Ολοι γνωριζουμε τα αξιολατρευτα λυκοσκυλα..!! ;)
στην ελληνικη ειναι ο Γ.Π. και το σοι του.. πχ το γκρενενταλ ειναι το "μαυρο λυκοσκυλο" .. :D ;)

οτι σκυλος και να ναι λοιπον.. σχετικα με το ασβεστιο
συγνωμη, δεν καταλαβα.. τον πηρες απο εκτροφειο? ρωτα τον εκτροφεα σου..
αν οχι, τον κτηνιατρο που τον παρακολουθει.. και ελπιζω να ειναι σωστος!

σχετικα με την Hills.. δεν μπορω να πω οτι ειναι και του πεταματου .. υπαρχουν και πολυ χειροτερες... απλα κατα την γνωμη μου.. δεν αξιζει και τοσο αυτα τα 60 ευρω, να στο πω ευγενικα.. μπορεις να βρεις και καλυτερη σε αυτα τα λεφτα.... γνωμη μου..
Σαν ποιά τροφή να πάω να την πάρω?
Η κτηνίατρος μου είχε πεί να του δίνω τώρα που είναι στην ανάπτυξη 1,5 ταμπλέτα ασβεστίου και κάτι βιταμίνες. Σε έναν εκτροφέα-εκπαιδευτή που την είχα πάει μου είπε να συνεχίσω να δίνω γιατι θα μεγαλώσει κιάλλο. Να συνεχίσω να δίνω παράλληλα με την ξηρά τροφή ή θα μου πάθει τίποτα?
Θέλω να του δίνω οτι καλύτερο.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ναι ναι το καταλαβαινω οτι θες να δινεις τα καλυτερα.. ;)

δεν ξερω, ουτε θελω να σου προτεινω καποια τροφη.. μπορει η καλυτερη που θεωρω για τα σκυλια μου να "κατσει" χαλια στο σκυλο σου..
60 ευρω και πρωτο συστατικο καλαμποκι , δεν μου κολησαν ποτε καλα.. αυτο... και ετσι διαλεξα αλλες
Παρ'ολαυτα εχω δει σκυλια μεγαλωμενα με hills και ειναι μια χαρα σκυλια! ετσι?..
ποσα κιλα ειναι ο σκυλος?

gian_nikola

Member
29 Ιουλίου 2009
11
0
22 κιλά είναι και είναι 4 μηνών. Του έδινα την Canin και αυτόν τον μήνα του πήρα την Hills. Αν κάνει στον σκύλο απο που θα το καταλάβω?

mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
και τώρα που έγινες εριστικός κάτι πέτυχες
Μάλλον βολεύει να το βλέπεις έτσι, αλλά δεν πειράζει, ας μην χαλάσω το θέμα του παιδιού.

Εμένα με την Hills, κόπρανα ασχημάτιστα και μαλακά, τρίχωμα θαμπό. Με Royal αρκετά καλύτερα, εδώ και πολύ καιρό με Acana (την grainfree σειρά) ακόμα καλύτερα. Το αν θα του κάτσει η τροφή θα το δεις από τα κόπρανα, το τρίχωμα, την ενέργεια και την όρεξή του.
Για τις ταμπλέτες δεν ξέρω να σου πω, εγώ δεν του έδινα ποτέ.

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
Κασι σε αυτα τα λεφτα τι τροφες εχεις να προτεινεις ??
Εισαι επαγγελματιας του χωρου και φιλοζωη οποτε η γνωμη σου μετραει..

Εγω παντως φιλε Νικολα τη ρουαγιαλ 62 ευρα την περνω(large breed junior) και με ντιλιβερι σπιτι μου, αν σε ενδιαφερει πμ

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Καλημερα!!!εγω αρχικα στον μικρο εδινα την Hill's αλλα με ξενερωναν τα συστατικα της και την αλλαξα αν και καθοταν καλα στον Ορφεα..την επαιρνα 45 ευρω τα 12 κιλα και μερικες φορες ειχαν και αλλα 3 κιλα δωρο...τωρα του παιρνω την Sam's field στην ιδια τιμη και απο συστατικα ειναι κατα πολυ ανωτερη απο την Hill's κατα τη γνωμη μου..

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Deaς, υποκειμενικο ειναι το θεμα τροφη (δλδ, εννοω το πως θα κατσει στον σκυλο..
αλλα σε αυτα τα λεφτα , πανω κατω, πιαστευω καλες ειναι , arden, sams field, acana, nutram , belcando, nutra gold (με επιφυλαξη), royal ... θα μου ρθουν και αλλες..
..
απο την αλλη , μια τροφη που σε οσα σκυλια εχω δωσει εχει παει καλα οσο παραξενο και αν ακουστει ειναι η puppy η Τοnus (που δεν την εμπορευομαι για να μην θεωρηθει διαφημιση) αλλα μονο η puppy η adult για κανενα λογο!

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
Σιγουρα υποκειμενικο, συζητηση κανουμε.

Εγω απο αυτες που ανεφερες εχω δοκιμασει acana, arden, belcando, royal
Μακραν καλυτερη η Royal τουλαχιστον σε εμας...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog