μπραβο ρε !! χτυπα μας εκει που ποναμε !! ε μα, ουτε τα γενεθλια του παιδιου μας να μη χαρουμε ; ασε που ,για να ξέρεις δηλ, και το κοτοπουλο ηταν διαίτης (αφαιρεσαμε τα κόκαλα )
Με επιφυλαξη(και προσωπικη αποψη βεβαιως):Κούκλα *agapoylas*
Ερώτηση για όσους γνωρίζουν:
Το πρότυπο αναφέρει στην ουρά : "the tip nearly reaching hocks when let down"
Ψάχνοντας info για το συγκεκριμένο σημείο πραγματικά δεν έχω καταλάβει πως επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο...
Αν δείτε σε αυτή τη φωτογραφία που εξηγεί τα της ουράς
ο μόνος τρόπος για να φτάσει η άκρη της ουράς τα hocks είναι με το μεσαίο γράφημα. Παρόλα αυτά θεωρείται λάθος και είναι λογικό διότι το πρότυπο αναφέρει "curled over back"
Πως γίνεται λοιπόν να είναι curled over back και ταυτόχρονα η άκρη της να είναι σε θέση να ακουμπάει τα hocks;;;;
Κι επειδη εμενα μ αρεσουν τα δυσκολα , τον βρηκαΔυσκολα βρισκεις σκυλο παντως με την ουρα της πρωτης φωτογραφιας(double curled δηλαδη).
να σαι καλα !! ξερω ξερω.. και μου εχει ηδη κανει παραγγελια ψαρονεφρι ο ατιμουληςGhostdoc χρόνια του πολλά!
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες, μοντέλο ο κούλης και πολύ ωραίο και το συνοδευτικό κειμενάκι!
Αλλά τώρα ξέρεις σε κανένα δίμηνο-τρίμηνο πρέπει να του κάνεις ένα ακόμα πάρτυ ενόψει της επετείου σας!
Μα τι αρκουδενια-ομορφο-πατουσακια ειναι αυτα?? Κουκλα το κοριτσι σου! Να το χαιρεσαι! Και τον Κουλη φυσικα, να μην τον ξεχναμε! Παρακολουθώ το θέμα αλλά έχω παράπονο, με τα χίλια ζόρια οι φώτο , και λίγες βρε παιδί μου!
Φανταστικός! να τον χαίρεστε !!!
Για πολύ ζουπιγμα και φιλί αυτη η φωτογραφία!!!!*agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas*
Πες τα!Παρακολουθώ το θέμα αλλά έχω παράπονο, με τα χίλια ζόρια οι φώτο , και λίγες βρε παιδί μου!
ε εχει αλλη γλυκα να ερχονται λιγες και σιγα σιγα, ειναι σαν τον ερωτα, οταν τον βλεπεις συνεχεια τον αλλο μπορει να επελθει κορεσμοςΜα τι αρκουδενια-ομορφο-πατουσακια ειναι αυτα?? Κουκλα το κοριτσι σου! Να το χαιρεσαι! Και τον Κουλη φυσικα, να μην τον ξεχναμε! Παρακολουθώ το θέμα αλλά έχω παράπονο, με τα χίλια ζόρια οι φώτο , και λίγες βρε παιδί μου!
εχεις παρατηρητικότητα! ολοκληρα 900 γραμμάρια εχασε το πουλακι μου ! Σ ευχαριστω !Να σου ζήσει ο Κούλης! Κόμψηνε λίγο ή ιδέα μου είναι; Αν ναι, χαλάλι του το κοτόπουλο! Διπλό δώρο (και για τα γενέθλια και για την προσπάθεια να γίνει fit)
ακριβως ετσι, για τον προσδιορισμό του ιδεώδους μηκους. Δεν ξερω να σου απαντησω γιατι δεν ειμαι σιγουρος. Οταν κοιμαται και ειναι τεζα σιγουρα πεφτει. Επισης εχω παρατηρησει οτι ορισμενες φορες στις συναντησεις της με αλλα σκυλια συμβαινει αλλα δε μπορω να προσδιορισω αν οφειλεται σε φοβο γιατι δεν εχει κανενα αλλο σημειο φοβου, οσο αφορα γλωσσα σωματος, τουναντίον, δε χαμπαριάζει απολυτως τιποτα με κανενα σκυλο, ασχετως φυλου, οψης, μεγεθους κλπΑρα μάλλον αυτό που γράφει στο πρότυπο είναι για να προσδιορίσει το μήκος της ουράς όπως είπε και ο Beyond Wonderland
Δηλαδή αν κάτι την φοβίσει πχ ή αισθανθεί άβολα, κρέμεται η ουρά προς τα κάτω και στην ευθεία σαν ΓΠ ;
Φανταστικός! να τον χαίρεστε !!!
Σ ευχαριστω πολυ!!
Χθες το αγόρι μου είχε γενεθλια, και οπως κάθε μπαμπάς που σεβεται τον εαυτό του οργανωσαμε ενα μικρο παρτάκι
Κλείσαμε τα 9 μας χρόνια, 9 χρόνια γεμάτα συναρπαστικές στιγμές, πολύ γέλιο και μερικά δάκρυα που ευτυχως στεγνωσαν εγκαίρως. Σε ευχαριστω Lover boy ( το ευστοχο nicn name δεν ειναι δικο μου αλλα ενός καλου φίλου-μέλους) γιατί με έκανες καλύτερο άνθρωπο, ησουν και είσαι αφοσιωμένος Σύντροφος με Σ κεφαλαίο, στωικός, πάντα τρυφερος και χαρουμενος, ο πιο πιστός μου φίλος, στα εύκολα και στα δύσκολα, στις χαρές και στις λύπες, πάντα εκεί δίπλα να κουνας τα αυτάκια σου με νόημα και να με κοιτάς με τα γουρλωμένα σου ματάκια προσπαθώντας να με καταλάβεις. Ευχομαι να ζησεις πολλα ακομη χρόνια, να μπορω να σου προσφερω την αγαπη που δικαιουσαι και οπως ειπε καποιος, “Θέλω να γίνω ο άνθρωπος που ο σκύλος μου νομίζει ότι είμαι”.»
Να και δυο φωτος απο το event.
Και τωρα μπορείτε να μας ευχηθείτε