amstaff ή labrador?????

vasilakis13

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2014
106
18
Ρε παιδια,πανικος ειναι/ηταν σιγουρα!!σημερα ολα ειναι καλυτερα!!και καθε μερα κ καλυτερα!οπως κ να το κανουμε ειναι μια μεγαλη αλλαγη στη ζωη μας!θα επανελθω συντομα με φωτο κ λεπτομερειες για να δειτε τι κουταβος ειναι!!!μιλησα και με 2 εκπαιδευτες το πρωι!ο μονος που δεν φταιει παντως ειναι ο Marley(το ονομα του)!σημερα λυπαμαι και οι 2 το πρωι για δουλεια,ουτε ζημιες εκανε,ουτε εκλαιγε,κυριος!
Ευχαριστω ολους,επικριτες κ μη!ο πανικος ειναι κακος συμβουλος αλλα δυστυχως συμβαινει κ αυτο καμια φορα!και με το θεμα υγειας σιγουρα κ αυτος απο τη μερια του θα με βοηθησει με την αγαπη του ψυχολογικα!δεν ειμαι καλα λεμεεεεεεεεε!!!:confused:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
...και με το θεμα υγειας σιγουρα κ αυτος απο τη μερια του θα με βοηθησει με την αγαπη του ψυχολογικα!δεν ειμαι καλα λεμεεεεεεεεε!!!:confused:
vasilaki, μην το εκλάβεις επικριτικά...ο σκύλος σου, δεν μπορεί να λειτουργήσει ως "φάρμακο" ή ως "θεραπεία" σου. Αν δεν είσαι καλά, θα πρέπει να βρεις πρώτα τις άκρες σου. Τώρα βέβαια, ο σκύλος, δυστυχώς αν ρωτάς εμένα, υπάρχει ήδη στην ζωή σου. Είσαι λοιπόν υποχρεωμένος, ότι είδους προβλήματα και να έχεις, σε ότι αφορά τον σκύλο σου, να τα ξεχνάς. Και να θυμάσαι, ότι απευθύνεσαι σε ένα μωρό, που δεν ξέρει τίποτα και περιμένει από εσένα, να του δείξεις τα πάντα. Και πρέπει να το κάνεις, με ψυχραιμία, υπομονή, μέθοδο και σταθερότητα. Μην περιμένεις από ένα μωρό, να σου λύσει προβλήματα. Γιατί αν σου δημιουργήσει έξτρα και δεν μπορείς να τα διαχειριστείς, το αποτέλεσμα θα είναι στενάχωρο. Κι αυτό το κακόμοιρο, δεν θα φταίει.

• Like
Reactions: Marin