Amerikan Akita.

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Εξαρτάται απο το πόσο κυνονικοποιημένος ειναι ο πρώτος σου
σκυλος. Και βέβαια απο τις ικανότητες τις δικές σου και την
αποφασιστικότητα που θα δείξεις να εντάξεις τον καινούργιο.
Ακόμα και να μην γνωρίζεις πολλα αν ψαχτείς και επιμένεις
εχεις μεγάλες πιθανότητες να τα καταφέρεις.

rango_django

New Member
21 Ιουνίου 2014
3
0
36
Εννοείται πως τα σκυλιά δεν θα είναι ελεύθερα και μόνα τους..!Εγώ επιστρέφω απο την δουλειά γύρω στις 4-5 και μέχρι τις 8-9 είμαι έξω στη αυλή με τον σκύλο..!Αν εξαιρέσεις 2 φορες την εβδομάδα που ανεβαίνουμε για τρέξιμο στο βουνό(ζω σε ορεινή περιοχή) και μετά είναι πτώμα..!Τις ώρες που λείπω απο το σπίτι συνήθως ο Μax αράζει στο μπαλκόνι με την μάνα μου ή την αδερφή μου..!Τυχαίνει να ζω σε μονοκατοικία και έχω πολύ μεγάλο χώρο όποτε πιστεύω αυτό είναι καλό για τα σκυλιά..!

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
με καθε επιφύλαξη σου προτεινω αυτό: http://www.akitasland.com/
ειναι ενα παιδί στο φορουμ που αγόρασε κουταβο από εκει .
εγώ μόνο βαση εμφανισης τα εχω κρίνει τα σκυλιά του οπότε θα πρεπει να τον κάνεις πάλι μόνος σου τον έλεγχο.
κοε πήρες τηλέφωνο?
επίσης σε περίπτωση μητσοτάκη ίσως να χρειαστεις την βοήθεια εκπαιδευτή. που σημαινει οτι οικονομικά πρεπει να εισαι ανετος για να μην εχεις απρόοπτα.
πού θα ζουν τα σκυλιά? αν είναι να παρεις σκύλο αντίθετου φίλου ίσως να επρεπε να στειρώσεις τον μεγάλο πρώτα γιατί πραγματικά θα προλάβουν να αναπαραχθούν πριν ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου.
Προχθες ειχαμε αυτη ακριβως την συζητηση με τον Βασιλη.
Τα αρσενικα τα εχει ξεχωριστα γιατι ειναι σαν φυλή κυριαρχικη. Βεβαια ειναι ενα ερωτημα πως τα πανε με τα άλλα σκυλια, άλλης φυλής, που δεν ειναι τόσο κυριαρχικα.

Για την ποιοτητα των σκυλιων του δεν υπαρχει λογος να σχολιασουμε...........:)

• Like
Reactions: ioanna a

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
συζήτησέ το με τον εκροφέα. συχνά οταν γράφω στο φόρουμ γινομαι υπερβολική με τις κινδυνολογίες μου. πες μας που θα καταλήξεις στο τελος !