ALL IN ONE by natural dog food company

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλησπέρα παιδιά.
Μάλλον κάποιο λάθος έχει γίνει στην τιμή της τροφής που αγόρασες.
Το 15κιλο της All in one-lamp κοστίζει 64.95 ευρώ και με το 10% της έκπτωσης που
μπορεί να σου κάνει ο πωλητής θα έπρεπε να πληρώσεις 58.50 ευρώ.
67 ειπε ότι το πήρε ;)
Εγώ έκανα μια απλή μέθοδο των τριων.
Σαφώς και η μεγάλη συσκευασία συμφέρει, και βγαίνει πιο φτηνά σε σχέση με την 2κιλη!

casper

Active Member
12 Μαϊου 2010
29
0
Sofouli εσυ καλα το εκανες, απλως 13.90 κανει το puppy. To adult lamb εχει 12.99 το 2 κιλο και οπως σωστα ανεφερε ο vag το 15κιλο εχει 64.95 προτεινομενη λιανικη.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Έχει καλή τιμή πάντως..
Κασπερ αν θυμάμαι εσύ γνωρίζεις για αυτήν την τροφή. Υπάρχει σε ολες τις πόλεις;

casper

Active Member
12 Μαϊου 2010
29
0
Οχι ακομα δυστυχως. Ειμαστε στο ξεκινημα και σαν εταιρεια και η τροφη στην Ελλαδα. Αλλα υπαρχουν καταστηματα που στελνουν σχεδον οπουδηποτε.

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
δεν ειναι κακή η τιμη...
τώρα θα δουμε και πως θα δείξει στον σκυλο...μόλις έφαγε τα πρώτα 250γραμ του...!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
δεν ειναι κακή η τιμη...
τώρα θα δουμε και πως θα δείξει στον σκυλο...μόλις έφαγε τα πρώτα 250γραμ του...!
ολα να πανε καλα!:)
οι αγγλοι που ξερω μου ειπαν οτι αρεσει στα σκυλια τους, επανεφεραν πολλα απο διαρροιες που ειχαν κ εφτιαξαν κ το τριχωμα τους:)

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
χααχααχ με το καλημερα στο φορουμ με το πρωτο σου αρ8ρακι πηρες θεση μαλιστα .
τα 73 ευρω τα 15 κιλα μου λεει πολλα για μια τροφη που δεν την ξερει κανεις παγκοσμια.
αν στην αγγλια ειναι η νουμερο ενα οπως λες αυτο ειναι θεμα προς ερευνα .
επειδη εχουν ερθει πολλες τροφες απο την αγγλια ως θεικες μοναδικες και εφυγαν σε μια νυχτα (τρανο παραδειγμα η arden garden ) ας ειμαστε λιγο πιο σοβαρη .ποιος ειναι λοιπον αυτος ο επιφανης εκτροφεας που ταιζει την τροφη αυτη στα σκυλια του μπορεις να μας πεις γιατι σε λιγο εχουμε κ την εκθεση να παμε να δουμε τα σκυλια του και να καταλαβουμε

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
loipon zousa 2 xronia sto londino k etuxe na douleyw se ena pet shop opou ematha ta pada gia th natural dog, einai apo tis pio top sthn agglia (isws k h kalhterh-fusika dn apefthunetai se olous giati dn noiazontai oloi to idio gia ta skulia tous/oute tha tous noiaksei na dwsoun parapanw lefta)k oi aggloi se sxesh me mas tous ellhnes theorountai maniwdhs kunofiloi. egw prin 2 mhnes phra ena arseniko dobermanaki (pou thn katasparazei k vlepw polu wraia apotelesmata se sxesh me alla skulia se derma, anapnoh, fagoures) to koutavi mou to phra apo enan poly kalo filo k ektrofea sthn athina o opoios emathe sumptomatika gia thn trofh k thn xrhsimopoiei epishs sta skulia tou pleon.gnwrizw polu kala pws einai para polu austhros se themata trofhs alla xerw pws thn protimaei afou pianei epipeda barf k panw k kuriws dn poulaei ara dn einai ferefono allwn. kanei ta pada etsi wste na xei to kalutero apotelesma sthn douleia tou. elpizw na sas vohthhsa ligo, dokimaste k eseis k sthn telikh afhste ta skulia na dialexoun. mporei na einai h kaluterh olwn k na mhn thn trwne..................pote dn xereis!!!!! ;)
μαλλον στον χρηστη Ladycroft...που απλα εγραψε τη γνωμη του οτι ειναι πολυ ευχαριστημενος...
δεν ειναι κακο να εμπιστευομαστε τον εκτροφεα μας...
Δεν ειναι κακο να λεμε οτι μας αρεσει μια τροφη κι οτι εχουμε ακουσει καλα λογια για αυτην απο το εξωτερικο...
η Arden grange εχει επισης πολυ καλες κριτικες την βλεπω στα ραφια και δεν νομιζω να πατωσε....

Παγκοσμιως γνωστη ειναι και η friskies....αυτο δεν λεει τιποτα...

casper

Active Member
12 Μαϊου 2010
29
0
χααχααχ με το καλημερα στο φορουμ με το πρωτο σου αρ8ρακι πηρες θεση μαλιστα .
τα 73 ευρω τα 15 κιλα μου λεει πολλα για μια τροφη που δεν την ξερει κανεις παγκοσμια.
αν στην αγγλια ειναι η νουμερο ενα οπως λες αυτο ειναι θεμα προς ερευνα .
επειδη εχουν ερθει πολλες τροφες απο την αγγλια ως θεικες μοναδικες και εφυγαν σε μια νυχτα (τρανο παραδειγμα η arden garden ) ας ειμαστε λιγο πιο σοβαρη .ποιος ειναι λοιπον αυτος ο επιφανης εκτροφεας που ταιζει την τροφη αυτη στα σκυλια του μπορεις να μας πεις γιατι σε λιγο εχουμε κ την εκθεση να παμε να δουμε τα σκυλια του και να καταλαβουμε
Eπειδη σε βλεπω λιγο αγχωμενο εχεις κανει καποια λαθακια.
Πιο πανω αναφερθηκε τιμη στα 64 και οχι 73.
Αν δεν γνωριζεις εσυ κατι δεν σημαινει οτι ειναι αγνωστο παγκοσμιως.
Δεν παρουσιαστηκε καμμια τροφη ως θεικη.
Απο ποια ραφια εξαφανιστηκε η arden σε μια νυχτα?
Ποιες αλλες αγγλικες τροφες ηρθαν και εξαφανιστηκαν?( Η eagle pack και η nutro ειναι αμερικανικες).
Για ποιον εκτροφεα αναφερεσαι? τον Ελληνα η τους Αγγλους?

smcisps

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2010
53
0
Athens
Νομίζω Casper οτι πρέπει να αναγνωρίσουμε την τιμιότητά σου που εφμανίζεσαι στο φόρουμ με την πραγαματική σου ταυτότητα και όχι ως αναρχικός βομβιστής ή ρώσσος υπουργός εξωτερικών.
Η ειλικρίνειά σου δείχνει ήθος τόσο για σένα όσο και για την εταιρία που εκπροσωπείς.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Νομίζω Casper οτι πρέπει να αναγνωρίσουμε την τιμιότητά σου που εφμανίζεσαι στο φόρουμ με την πραγαματική σου ταυτότητα και όχι ως αναρχικός βομβιστής ή ρώσσος υπουργός εξωτερικών.
Η ειλικρίνειά σου δείχνει ήθος τόσο για σένα όσο και για την εταιρία που εκπροσωπείς.
smcisps εγραψες...

smcisps

Well-Known Member
15 Σεπτεμβρίου 2010
53
0
Athens
με ξυπνησε η μικρη να τη βγαλω για πιπι....(πολυ νωρις... γκρρρρ) και επιασα το i phone :)
καλημερα!
Πρόσεχε τι γράφεις Scarlett. Θα κατηγορηθείς για διαφήμιση των προϊόντων της apple.

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ο μολοτοφ υπηρξε σωστα υπουργος εξωτερικων της παλαι ποτε ΕΣΣΔ .τωρα αν καποιος χρησιμοποιει μολοτοφ επειδη εχει ως nick του το μολοτοφ εχεις μεγαλη πλακα και με διασκεδαζεις αφανταστα .
α επισης η εξισωση ενος αναρχικου με εναν βομβιστη δειχνει την ποιοτητα σου και σε κανει ακομα πιο αστειο.
ζητησα απλα το ονομα του φοβερου κ τρομερου εκτροφεα που χρησιμοποιει την τροφη αυτη για να μπορεσω στην εκθεση του ΚΟΕ να δω τα σκυλια του .
δεν μπορω να καταλαβω που λεω κατι παραλογο?
τι πιο απλο δεν μπορω να καταλαβω .
δεν εχει 73 ,95 το puppy all chicken στα 15 κιλα ?
γιατι να ειμαι αγχωμενος δεν μπορω να καταλαβω αληθεια?
το σκυλι μου θελω να τρωει καλα
εδω μεσα εχω πει πολλες φορες πως μακαρι να ερθουν νεες τροφες και φυσικα καλυτερες απο αυτες που εδω και χρονια χρυσοπληρωνουμε στην ελληνικη αγορα.
δεν θα πω για την arden garden αλλα οσοι ξερουν απο τροφες θα καταλαβουν πως ειναι ακριβη για αυτα τα συστατικα που εχει και βεβαια το μονο σιγουρο ειναι πως δεν παει καθολου .
οσο για τις εμπορικες τροφες τυπου friskies ειναι ενα τεραστιο θεμα που εχει να κανει με την ενημερωση του κοσμου σχετικα με τις τροφες.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
αυτο που ενοχλει ειναι η καχυποψια σου Molotof...εμεις, περαν της κοπελας που μιλησε για τον εκτροφεα, δεν καναμε για κανενα υμνο...ειπαμε οτι μας "ακουγεται" η τροφη πολυ καλη βαση των συστατικων της κι οτι αρεσει στα σκυλια μας...Απο εκει και περα το οικονομικο ειναι θεμα του καθενος απο εμας να το σκεφτει....
τη δοκιμαζουμε στα σκυλια μας και μακροπροθεσμα θα δουμε αποτελεσμα...
Αντι να εισαι κατα αλλων τροφων επειδη δεν ειναι παγκοσμιως γνωστες...Πες μας ξεκαθαρα και ανοιξε θεμα με αυτες που εσυ εμπιστευεσαι...
την δυσφημιση χωρις αποδειξεις, κανενας δεν τη δεχεται....

casper

Active Member
12 Μαϊου 2010
29
0
ο μολοτοφ υπηρξε σωστα υπουργος εξωτερικων της παλαι ποτε ΕΣΣΔ .τωρα αν καποιος χρησιμοποιει μολοτοφ επειδη εχει ως nick του το μολοτοφ εχεις μεγαλη πλακα και με διασκεδαζεις αφανταστα .
α επισης η εξισωση ενος αναρχικου με εναν βομβιστη δειχνει την ποιοτητα σου και σε κανει ακομα πιο αστειο.
ζητησα απλα το ονομα του φοβερου κ τρομερου εκτροφεα που χρησιμοποιει την τροφη αυτη για να μπορεσω στην εκθεση του ΚΟΕ να δω τα σκυλια του .
δεν μπορω να καταλαβω που λεω κατι παραλογο?
τι πιο απλο δεν μπορω να καταλαβω .
δεν εχει 73 ,95 το puppy all chicken στα 15 κιλα ?
γιατι να ειμαι αγχωμενος δεν μπορω να καταλαβω αληθεια?
το σκυλι μου θελω να τρωει καλα
εδω μεσα εχω πει πολλες φορες πως μακαρι να ερθουν νεες τροφες και φυσικα καλυτερες απο αυτες που εδω και χρονια χρυσοπληρωνουμε στην ελληνικη αγορα.
δεν θα πω για την arden garden αλλα οσοι ξερουν απο τροφες θα καταλαβουν πως ειναι ακριβη για αυτα τα συστατικα που εχει και βεβαια το μονο σιγουρο ειναι πως δεν παει καθολου .
οσο για τις εμπορικες τροφες τυπου friskies ειναι ενα τεραστιο θεμα που εχει να κανει με την ενημερωση του κοσμου σχετικα με τις τροφες.
Πριν σου απαντησω στα υπολοιπα, μπορεις να μου πεις που ξερεις οτι το puppy chicken εχει 73.95?