Akita Inu

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
Είμαι καινούριος στο φόρουμ και περιμένω και γω το ακίτα τα χριστούγεννα από ντόπια γέννα! έψαχνα 8 μήνες για να βρω κάποιο ιδιώτη που να αγαπάει το σκύλο του, και απλώς να μη περιμένει να γεννήσει η σκύλα του για να μοσχοπουλήσει τα κουτάβια!
Ήμαρτον! άκουγα για κάτι τιμές 800 και 1000 ευρώ για κουταβάκια και χωρίς χαρτιά!
οκ δεν ήθελα να πάρω και γω από ουγγαρία να μη ξέρω και τι σκύλος θα ναι, αλλά όχι και 800 ευρώ!
αν πάντως κάποιος από σας έχει καμιά πληροφορία για ντόπια γέννα και σε φυσιολογική τιμή ας πει κάτι..........Πάτρα
Δε θα σου πω πράγματα που έχουν ειπωθεί χιλιάδες φορές εδώ μέσα(αν ψάξεις λίγο...εγώ μήνες τώρα όλο και βρίσκω κάτι που δεν έχω διαβάσει ακόμα)θέλω μόνο να σε ρωτήσω τι εννοείς με τον ιδιώτη που αγαπάει το σκύλο του? Ρίχνει αυτό την τιμή του κουταβιού??Και γιατί ένας ιδιώτης που αγαπάει τη σκύλα του να θέλει να τη ζευγαρώσει?Για τη χαρά της μητρότητας? Δε νομίζω πως αυτό"παίζει"στα σκυλιά!!
Θέλεις να πεις πως οι εκροφείς δεν αγαπάνε τα σκυλιά τους? Νομίζω πως κάνεις μεγάλο λάθος,μάλλον οι εκτροφείς αγαπάνε τα σκυλιά τους πολύ περισσότερο απ'όσο μπορείς να φανταστείς,κι εσύ κι εγώ...Σκέψου..ένας ιδιώτης ποτέ μα ποτέ πριν ζευγαρώσει δεν κάνει εξετάσεις και άλλα τέτοια "περιτά",αν εσύ πάρεις κουτάβι 200-400 ευρώ λιγότερο και δε σου λέω να πεθάνει αλλά να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας,σκέφτηκες ποτέ πόσα μπορεί να ξοδέψεις στους γιατρούς?Σ'αυτήν την περίπτωση που θα απευθυνθείς,στον ιδιώτη που αγαπάει τη σκύλα του:rolleyes:???