Γεια σας παιδιά,με λένε Ειρήνη.Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το πανέμορφο Ακίτα. Εγώ και ο άντρας μου είμαστε στη διαδικασία χτισίματος μονοκατοικίας με αυλή(όχι πολύ μεγάλη) και ενδιαφερόμαστε να αποκτήσουμε ένα σκύλο φύλακα.Είμαστε ανάμεσα σε ακίτα και κάνε κορσο.Είμαστε νεαρό ζευγάρι κ θέλουμε μέσα στα επόμενα χρόνια να αποκτήσουμε παιδάκι.Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου είτε αν το ακίτα θα ήταν σωστή επιλογή.Βασικά το θέλω στην αυλή στο σπιτάκι του,όχι δεμένο αλλά δεν έχω πρόβλημα να μπαινοβγαίνει κ λιγάκι στο σπίτι.Είμαστε άπειροι σε θέμα σκυλιών αλλά πάρα πολύ φιλόζωοι από μικροί.Ειλικρινά είμαι πολύ χαδιάρα με τα σκυλάκια κ το λυπάμαι να το βάλω σε διαδικασία εκπαίδευσης σε ειδικό.Θα το υπεραγαπάμε.Από κει κ πέρα επειδή έχω διαβάσει τόσα και τρομοκρατήθηκα θα υπάρχει πρόβλημα αν τον πάρουμε ελεύθεροι κ έρθει μετά ένα μπεμπάκι στο σπίτι?Φοβάμαι μήπως το ζηλεύει και του κάνει κακό.Δηλαδή μην είμαστε συνέχεια με το διαρκές άγχος ότι θα επιτεθεί σε μία λάθος στιγμή στο παιδί της οικογένειας ή στο παιδί κάποιου φίλου που θα έρθει επίσκεψη και βρούμε κανένα μπελά. Πές ρε παιδί μου ότι έρχεται κόσμος στην αυλή για μπάρμπεκιου πρέπει να τον έχω δεμένο μην επιτεθεί?Δεν θέλω να το τυραννήσω το ζώο σε καμία περίπτωση.Και αν το μάθω από κουτάβι με χαδάκια κ αγκαλίτσες τι στο καλό θα είναι πάλι επιθετικό?Πρέπει σώνει κ καλά να εκπαιδευτεί?εντάξει θα το μαλώνουμε σε περίπτωση που κάνει ζημιά κλπ.Επίσης θα δουλεύουμε κ οι δύο το πρωί και θα γυρνάμε σπίτι στις 14:30 καθημερινά.Θα βαρεθεί τόσο πολύ?Αυτά τα λίγα παιδιά θα χαρώ πολύ να μου απαντήσετε γιατί είμαι απελπισμένη!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!