Aggeliki,
Εγώ απλά ήθελα να σας προειδοποιήσω. Αν θέλετε να φάτε τα μούτρα σας... δικαίωμά σας. Εσένα βέβαια δεν είναι απαραίτητο να σε ταλαιπορήσει το θέμα των κουταβιών (αν και θα έπρεπε) γιατί έχεις τον αρσενικό. Εκείνη που έχουν την θηλυκιά (και τα μελλοντικά κουτάβια) θα φάνε όλο το λούκι.
Όσο το να διαιωνίσεις το είδος... ΔΕΝ είναι είδος υπό εξαφάνηση. Ίσα, ίσα υπάρχει το ΑΝΤΙΘΕΤΟ πρόβλημα (μεγάλο πρόβλημα υπερπληθυσμού των σκύλων, και εξού και των δυστυχισμένων σκύλων).
Επίσης δεν είναι όλα τα καθαρόαιμα γραφτό τους να γίνουν γονείς.
Και αν αυτή η πρόταση σε ενοχλεί, τότε ναι, είσαι ανεύθυνη.
Νομικά, ο ΚΑΘΕΝΑΣ μπορεί να γίνει εκτροφέας (και ημίαιμα να έχει).
Εγώ δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με το να γίνει κι η Μαρίνα εκτροφέας.
Απλά προσπάθησα να την βοηθήσω να γίνει ΗΘΙΚΗ και σωστή εκτροφέας.
Αλλίως, θα ταλαιπορεθεί και θα ταλαιπορέσει και απλά θα μετανιώσει, όπως ΠΟΛΛΟΙ που έχουν πήραν ελαφρά το θέμα.
Εγώ δεν θέλω να κάνω γέννα νομίζεις; Από το 1994 ασχολούμαι με τους σκύλους επαγγελματικά (ως εκπαιδεύτρια). Σε διαβεβαιώ πως θέλω να κάνω γέννα ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ.
Η λόγοι που δεν κάνω είναι όλοι στο λινκ που παράθεσε ο Μάκης.
Κι εγώ αρσενικό έχω. Ξέρω πως νιώθεις. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν έχεις αναλογιστεί της δικές σου ευθύνες όσον αφορά το ζευγάρωμα του Μπεν. Τώρα είδα το ποστ σου (σόρρυ).
Χαίρομαι που το βλέπεις έτσι. Γιατί μάλλον θα χρειαστεί να κρατήσεις αρκετά από τα παιδιά του Μπεν.