Φυσικά και ΟΧΙ ασχέτως αν οι υπόλοιποι μάθαμε κάτι παραπάνω.Δεν έχω καμιά αμφιβολία φίλε μου, ότι με την πρώτη ευκαιρία τα pm παίρνουν φωτιά (ούτε μετοχές να είχαν κάποιοι σε πετσοπάδικα, εκτροφεία και σκυλογιατρούς).
Τελικά θα μας πεις αν και τι αποκόμισες από τη συζήτηση που προηγήθηκε?
Τελικά θα μας πεις αν και τι αποκόμισες από τη συζήτηση που προηγήθηκε?
KAI OXI MONO !!!Είπαμε μία διεύθυνση και ένα τηλέφωνο
πας καλά; Αγενής δεν υπήρξα στα μηνύματά μου και δεν ανέχομαι προσβολές. Αν έχεις μάθει να χρησιμοποιείς φάσκελα να το κάνεις προς τους οικείους σου... (αν δεν έχεις, υπάρχει και καθρέφτης!)Και αντί να λάβει φάσκελα...
στου κουφου την πορτα ....:fan:](*,)](*,)](*,)
όλα κι όλα δύο μηνύματα δικά σου από τη στιγμή που ρώτησα, και τα δύο πολύ βοηθητικά θα έλεγα...KAI OXI MONO !!!
Βρηκε και καταπληκτικούς φίλους που σπεύσανε ταχέως να τον βοηθησουν
σε μια τοσο δυσκολη στιγμη της ζωης του ,οταν ΟΛΟΙ οι αλλοι του γυρισαν την πλατη....
λιγο ακομη και το ζωντανο θα παθαινε απο την πεινα
Πως έμαθες mathousalix?και γω εδινα μια τροφη οταν πηρα το σκυλι πριν μαθω γενικα τι παιζει και τι σημασια εχει το καθε συστατικο..
πολύ εύκολα βγάζεις συμπεράσματα!Θα μου πεις, υποχρεωτικό είναι ο άλλος να εκτιμήσει τον χρόνο που διέθεσαν κάποιοι για να τον ενημερώσουν έτσι ώστε να μάθει να αξιολογεί, να επιλεγει σωστα και να μην πέφτει θύμα? Όχι βέβαια, αλίμονο!
Δεν παύει απλα να είναι απογοητευτικό….
ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ από τις δημοσιεύσεις σου:Πως ακριβώς κατάλαβες ότι δεν διάβασα, δεν αξιολόγησα και δεν εκτίμησα τον χρόνο που εσύ και άλλοι διαθέσατε;;;
fonzareli said:Ρε παιδιά ήμαρτον! Ενα μαγαζί στο κέντρο Αθήνα ζήτησα μόνο που να έχει acana!
Κάποιοι φίλοι στο forum (τους οποίους και ευχαριστώ) με ενημέρωσαν πάνω στο ερώτημά μου.
Αν σε ενδιέφεραν φιλε μου, όλα τα υπόλοιπα που σχολιαστηκαν, θα ζητούσες να μάθεις κάτι παραπάνω από το τηλέφωνο και τη διεύθυνση κάποιων πετσοπαδων του κεντρου. Θα μου πεις εσυ αυτό ηθελες: το τηλεφωνάκι και την διευθηνσούλα!δεν ζήτησα αναλύσεις επί αναλύσεων αλλά μόνο το που θα έβρισκα acana στο κέντρο!
Κήρυγμα η ενημέρωση? Τι να πω… πρωτότυπο!αλλα και το να ακουει ο καθενας που μπαινει εδω μεσα κυρηγμα γιατι ρωτησε που υπαρχει μια τροφη επειδη αυτος ο ανθρωπος θελει στο δικο του σκυλι να δωσει την συγκεκριμενη τροφη και αυτο δεν το καταλαβαινω..
πραγματικα απορω ,Ρε παιδιά ήμαρτον...
Ενα μαγαζί στο κέντρο Αθήνα ζήτησα μόνο που να έχει acana!
παρεπιπτοντως η τροφη αυτη ειναι μαπα....