Δεν νομίζω.Καλημερα Παναγιωτη..Μηπως την γυμναζεις πολυ και δεν της φτανει η ποσοτητα?
δέκα-δεκαπέντε λεπτά μπαλάκι και δυο βόλτες μισάωρες ίσως και λίγο παραπάνω!
Δεν νομίζω.Καλημερα Παναγιωτη..Μηπως την γυμναζεις πολυ και δεν της φτανει η ποσοτητα?
Σκέτη acana δεν ξανατρώει ακόμα και αν γίνει θαύμα και μου το ζητήσει η ίδια !!!!! Θα της την δίνω μισή μισή μέχρι να τελειώσει. Της έδωσα και ένα μπριζολάκι πριν λίγο χωρίς να φοβάμαι παρενέργειες (όπως τον παλιό καλό καιρό ). Σοβαρά τώρα, μία φορά τη μέρα ή το διήμερο της έδινα και λίγο μαγειρευτό φαγητό και δεν έπαθε ποτέ αυτό που έπαθε το τελευταίο εικοσαήμερο με την acana!!!Αμα τη γυρισεις τωρα αποτομα σε ακανα, θα σου ξανακανει! Κανε το προγραμμα που σου γραψα, να ναι μια χαρα το κουταβι σου!!!!
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
+1000!!!παιδες,να λαβουμε υποψιν οτι η ακανα ειναι προιον καναδα.αυτο σημαινει κατα καποιο τροπο ποιοτητα,αλλα σκεφτειτε οτι η τροφη ειναι φτιαγμενη για ζωα που μενουν εκει ,συμφωνα με τις αναγκες τους.αναγκες κυριως που αλλαζουν συμφωνα με το κλιμα κ την θερμοκρασια.δεν μπορει να τρωει ενας εσκιμωος ,ο,τι τρωει ενας αφρικανος...το καλη τροφη λοιπον ,ειναι κατι σχετικο.επισης ,η ομαδα 2 εχει ευαισθητα στομαχια.θελουν προσοχη.
εντυπωση βεβαια κανει ,πως οταν τρωνε κατι μαγειρευτο η εστω κ ωμο,δεν βγαζουν τις τουρτες που βγαζουν με τις ξηρες...
+1000Στη δικιά μου πάντως,που έχει ευαίσθητο στομάχι και δεν της είχε κάτσει καλά καμιία ξηρά μέχρι τώρα,η Ακάνα της έκατσε μια χαρά.Και την τρώει κιόλας σκέτη που απο την ώρα που την πήρα δεν είχε φάει ποτέ.Πάντα με κονσέρβα και πάλι έγλυφε την κονσέρβα και έφτυνε την ξηρά.
Αυτό είναι και το λάθος σου. Στο 99% των περιπτώσεων φταίει ο ιδιοκτήτης.Εγώ να πω την αλήθεια ότι τροφή και να της έχω δώσει, καμία δεν τρώει σκέτη. Πάντα της την ανακατεύω με κάτι άλλο(συνήθως λίγο κιμά). Πάντως μακάρι να της άρεσε η acana και προπαντός να της καθόταν και να μην έκανε διάρροια, γιατί δεν διαφωνώ ότι είναι από τις κορυφαίες τροφές(από ότι λένε οι περισσότεροι), αλλά..........και την έβρισκα και σε καλή τιμή.
Λάθος? Που το βλέπεις το λάθος?Αυτό είναι και το λάθος σου. Στο 99% των περιπτώσεων φταίει ο ιδιοκτήτης.