Acana - Origen

vangelis 1

Member
10 Σεπτεμβρίου 2012
7
0
Είμαι λίγο μπερδεμένη... έχω διαβάσει τα καλύτερα για την orijen κ εδώ αλλα κ στο www.dogfoodanalysis.com. Ως τώρα στο μωρό μου (μαλτεζάκι 6 μηνων) του έδεινα την eukanuba, για την οποία δεν τρελένεται, οπότε θέλω να την αλλάξω. Αυτό που με προβλημάτισε είναι οτι η orijen έχει υψηλά ποσοστά πρωτείνής (στο dogfoodanalysis το σχολίαζε σαν αρνητικό ιδίως για τα κουτάβια) κ για αυτόν τον λόγο ρώτησα 3 κτηνίατρους... κ οι τρείς δεν την υποστήριξαν καθόλου σαν τροφη κ μου είπαν για την Hills, την Royal Canin και την Pro Plan. Παρόλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω οτι η orijen ειναι απο τις καλύτερες τροφές...απλα έχω τι αμφιβόλιες μου μήπως κ δεν κάνει για ένα μαλτεζάκι 6 μηνών.Απο τις άλλες τροφές που μου είπανε τείνω προ την Royal Canin. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε???
Αναμφισβήτητα και οι τρεις είναι πολύ καλές τροφές αλλά μην ξεχνάς ότι οι κτηνίατροι από αυτές τις τρείς ειδικά πέρνουν και τις μίζες τους.
Εγώ προσωπικά στο δικό μου dobie δίνω Pronature holistic και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αξίζει τα λεφτά της. Όσο την πολύ πρωτεΐνη, πρέπει να ξέρεις ότι δεν προβλέπεται μόνο στις μεγάλες ζέστες και ειδικά όταν δεν προσφέρεις στο σκυλάκι σου την απαραίτητη άσκηση για να κάνει την ανάλογη καύση της πρωτεΐνης.

poludeukis

Member
4 Σεπτεμβρίου 2012
7
0
45
Thessaloniki
Εγω του έδινα την blue buffalo αλλά επειδή πλεόν δεν φέρνει στην Ευρώπη του δίνω ένα μήνα orijen και εναν μήνα arden grange. Στα 70+€ είναι η orijen το μεγάλο τσουβάλι και στα 55-60 η Αρντεν

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Να κάνω μια ερώτηση αν και δεν είναι ακριβώς σωστό το τόπικ.
Με την acana lamp&apple ο ένας μου σκύλος κάνει κακά σκληρά σαν πέτρες. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο, πέφτουν στο έδαφος και κάνουν θόρυβο :p
Μπορεί να είναι πρόβλημα αυτό;

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ζοριζεται κιολας για να τακανει; Αν ναι, δεν ειναι καλο, μπορει να παθει κηλη.

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Βρε Kyveli ,σίγουρα δίνεις τον κατάλληλο χρόνο που χρειάζεται για να συνηθίσουν τη νέα τροφή?
Έχω την εντύπωση ότι άλλαξες πολύ γρήγορα κ f4d κ l&a ...θέλει κάνα μήνα στρώσιμο η δουλειά έτσι,εκτώς αν έχεις τίποτα ακραίες ενδείξεις!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Βρε Kyveli ,σίγουρα δίνεις τον κατάλληλο χρόνο που χρειάζεται για να συνηθίσουν τη νέα τροφή?
Έχω την εντύπωση ότι άλλαξες πολύ γρήγορα κ f4d κ l&a ...θέλει κάνα μήνα στρώσιμο η δουλειά έτσι,εκτώς αν έχεις τίποτα ακραίες ενδείξεις!
Έχω αλλάξει 3 τροφές σε χρόνο ρεκόρ το ομολογώ...
Την fish4dogs μετά από 2 σακιά την άλλαξα, λόγω χώματος που είχα γράψει, την belcando δεν την έδωσα όλη καν γιατί μύριζαν, αλλά τώρα με τα πετροσκατουλάκια τι να κάνω; Μια βδομάδα δίνω την τροφή και αν πάθει καμιά κήλη αν την συνεχίσω;
Την lamp&apple δεν την έχω αλλάξει.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Την fish4dogs μετά από 2 σακιά την άλλαξα, λόγω χώματος που είχα γράψει, την belcando δεν την έδωσα όλη καν γιατί μύριζαν, αλλά τώρα με τα πετροσκατουλάκια τι να κάνω; Μια βδομάδα δίνω την τροφή και αν πάθει καμιά κήλη αν την συνεχίσω;
Εγώ ειμαι χειρότερη.... στους 7 μηνες ζωής της, εχω δώσει royal canin yorkshire junior, earthborn, fish4dogs, orijen puppy και τώρα acana ranchlands. Ολες εκτος της πρώτης σε διάστημα 3 μηνων, αφού αποφάσισε να μην τις τρώει καν, όοοοοοοοοοοο,τι και αν εκανα... Η οριζεν της εκατσε καλά, απλά αναζητώντας κατι με λιγότερη πρωτεινη πηρα acana ranchland που προς το παρον της αρεσει.

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
Πετροσκατουλάκια νο2 εδώ :grin:

Βέβαια είχε φάει μόνο ένα τσουβάλι και ήταν μικρότερη σε ηλικία. Θα ξαναδοκιμάσω σύντομα μάλλον..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Δεν ξέρω τι το προκάλεσε,μήπως η βρώμη που έχει αντί για ρύζι; Μήπως να δοκιμάσω την grassland; Ευτυχώς τα άλλα δύο δεν έχουν θέμα.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Σας προτείνω να δοκιμάσετε την ANF την ολιστικη. Εγώ την δίνω τρεις μήνες (αυτή έδινε ο εκτροφεας) και είναι πολύ καλή. Εγώ βέβαια δίνω την puppy αλλά έχει και adult.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog