Αναμφισβήτητα και οι τρεις είναι πολύ καλές τροφές αλλά μην ξεχνάς ότι οι κτηνίατροι από αυτές τις τρείς ειδικά πέρνουν και τις μίζες τους.Είμαι λίγο μπερδεμένη... έχω διαβάσει τα καλύτερα για την orijen κ εδώ αλλα κ στο www.dogfoodanalysis.com. Ως τώρα στο μωρό μου (μαλτεζάκι 6 μηνων) του έδεινα την eukanuba, για την οποία δεν τρελένεται, οπότε θέλω να την αλλάξω. Αυτό που με προβλημάτισε είναι οτι η orijen έχει υψηλά ποσοστά πρωτείνής (στο dogfoodanalysis το σχολίαζε σαν αρνητικό ιδίως για τα κουτάβια) κ για αυτόν τον λόγο ρώτησα 3 κτηνίατρους... κ οι τρείς δεν την υποστήριξαν καθόλου σαν τροφη κ μου είπαν για την Hills, την Royal Canin και την Pro Plan. Παρόλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω οτι η orijen ειναι απο τις καλύτερες τροφές...απλα έχω τι αμφιβόλιες μου μήπως κ δεν κάνει για ένα μαλτεζάκι 6 μηνών.Απο τις άλλες τροφές που μου είπανε τείνω προ την Royal Canin. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε???
Έχω αλλάξει 3 τροφές σε χρόνο ρεκόρ το ομολογώ...Βρε Kyveli ,σίγουρα δίνεις τον κατάλληλο χρόνο που χρειάζεται για να συνηθίσουν τη νέα τροφή?
Έχω την εντύπωση ότι άλλαξες πολύ γρήγορα κ f4d κ l&a ...θέλει κάνα μήνα στρώσιμο η δουλειά έτσι,εκτώς αν έχεις τίποτα ακραίες ενδείξεις!
Εγώ ειμαι χειρότερη.... στους 7 μηνες ζωής της, εχω δώσει royal canin yorkshire junior, earthborn, fish4dogs, orijen puppy και τώρα acana ranchlands. Ολες εκτος της πρώτης σε διάστημα 3 μηνων, αφού αποφάσισε να μην τις τρώει καν, όοοοοοοοοοοο,τι και αν εκανα... Η οριζεν της εκατσε καλά, απλά αναζητώντας κατι με λιγότερη πρωτεινη πηρα acana ranchland που προς το παρον της αρεσει.Έχω αλλάξει 3 τροφές σε χρόνο ρεκόρ το ομολογώ...
Την fish4dogs μετά από 2 σακιά την άλλαξα, λόγω χώματος που είχα γράψει, την belcando δεν την έδωσα όλη καν γιατί μύριζαν, αλλά τώρα με τα πετροσκατουλάκια τι να κάνω; Μια βδομάδα δίνω την τροφή και αν πάθει καμιά κήλη αν την συνεχίσω;
Την lamp&apple δεν την έχω αλλάξει.
Καλή ιδέα!λαδωστε την λιγακι,μηπως κ στρωσει.λιγο λαδακι σολωμου.
Ποιά Μάγια;Και η Μάγια απο την τηλεόραση το ίδιο πρόβλημα έχει.
Πετροσκατουλάκια νο2 εδώ :grin:Έχω αλλάξει 3 τροφές σε χρόνο ρεκόρ το ομολογώ...
Την fish4dogs μετά από 2 σακιά την άλλαξα, λόγω χώματος που είχα γράψει, την belcando δεν την έδωσα όλη καν γιατί μύριζαν, αλλά τώρα με τα πετροσκατουλάκια τι να κάνω; Μια βδομάδα δίνω την τροφή και αν πάθει καμιά κήλη αν την συνεχίσω;
Την lamp&apple δεν την έχω αλλάξει.
χαχαχαχααααααααα!!!αλλαξε σκυλο!καποιου θα του κατσει,δε μπορει!!!