εγω δινω λιγοτερο.λεει 610 γρ και δινω κατι παρακατω απο 500 οταν του δινω παραπανω μου κανει διαροια.
Την Royal Giant Adult την βρισκω 60 ευρω το 15 κιλο σακι. Δεν βγαζει για μπουλμαστιφ συγκεκριμενο κωδικο και ετσι παιρνω αυτη που κανει για ολα τα γιγαντοσωμα σκυλια. Μεχρι τωρα ειμαι ικανοποιημενος με την Royal, το μονο που με πειραζει ειναι οτι ο σκυλος θελει και κατι μεσα στην ξηρα τροφη για να την φαει, οπως λιγο μαγειρευτο φαι απο το δικο μας, λιγο γιαουρτι, λιγο κονσερβα κτλ. Σκετη δεν την τρωει!Παιδια την αcana αργει να τη συνιθισει ο σκυλος ενας λογος της διαροιας ειναι η υπερβολικη προτεινη.Φιλε ricos εγω απλα πειραματιζομαι ακομα με τη τροφη και βλεπω οτι σιγα σιγα βελτιωνεται.Ειναι το πρωτο σακι adult που του δινω.Αν δω οτι κατι δε παει καλα θα του την αλλαξω απλα δε ξερω ποια να του δοσω σε εναλλακτικη.εσυ ποσο αγοραζεις τη royal giant???Δε βγαζει η royal για τη δικια σου φυλη????και αν ναι γιατι δε δινεις αυτη???
Αυτο ακριβως το προβλημα ειχα και εγω με την Royal. Δεν μου την τρωγανε σκετη. Και το κοστος για 1,5 σακιαΤην Royal Giant Adult την βρισκω 60 ευρω το 15 κιλο σακι. Δεν βγαζει για μπουλμαστιφ συγκεκριμενο κωδικο και ετσι παιρνω αυτη που κανει για ολα τα γιγαντοσωμα σκυλια. Μεχρι τωρα ειμαι ικανοποιημενος με την Royal, το μονο που με πειραζει ειναι οτι ο σκυλος θελει και κατι μεσα στην ξηρα τροφη για να την φαει, οπως λιγο μαγειρευτο φαι απο το δικο μας, λιγο γιαουρτι, λιγο κονσερβα κτλ. Σκετη δεν την τρωει!
Θοδωρή, μου φαίνεται λιγάκι περίεργο που ο Solo χρειάζεται και κάτι άλλο μέσα για να τη φάει. Ισως να φταίει το γεγονός ότι του ξεκινήσατε εσείς το "κάτι τις του" και συνήθισε. Η Μόκα, ότι και να της δώσεις θα το φάει με ραγδαίο ρυθμό. Τώρα, όπως σου έχω πει, της ελαττώνω την Giant Adult και της αυξάνω σταδιακά την Orijen (regional red - 38% πρωτεϊνη), ώστε να δω αν της πηγαίνει. Σε πρώτη ανάγνωση, της αρέσει πάρα πολύ, περισσότερο από τη Royal. Να δούμε σιγά-σιγά και τα κακά...Την Royal Giant Adult την βρισκω 60 ευρω το 15 κιλο σακι. Δεν βγαζει για μπουλμαστιφ συγκεκριμενο κωδικο και ετσι παιρνω αυτη που κανει για ολα τα γιγαντοσωμα σκυλια. Μεχρι τωρα ειμαι ικανοποιημενος με την Royal, το μονο που με πειραζει ειναι οτι ο σκυλος θελει και κατι μεσα στην ξηρα τροφη για να την φαει, οπως λιγο μαγειρευτο φαι απο το δικο μας, λιγο γιαουρτι, λιγο κονσερβα κτλ. Σκετη δεν την τρωει!
Για την ώρα έχω αγοράσει 2 μικρά (των 2,5kgr) επειδή δοκιμάζω τη μετάβαση. Το σακί των 13,5kgr νομίζω ότι κοστίζει 76€, αλλά το συγκεκριμένο μαγαζί (εκτός αν είναι γενική πολιτική της αντιπροσωπείας) προσφέρει το 10ο σακί που θα αγοράσεις δωρεάν, οπότε το κόστος πέφτει στα 68,5€.@ johnk
Ποσο αγορασες την Regional Red αν επιτρεπεται?