Acana Grasslands

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Η ιστοσελίδα της KOMPA και του dogfoodanalysis έχουν τα ίδια στοιχεία για τις λεπτομέρειες της τροφής, ενώ η ιστοσελίδα της championpetfoods έχει διαφορετικά...
Είναι η ιδέα μου ή κάποιο δεν είναι ενημρωμένο σωστά;
Το τσουβάλι από πίσω, με ποια συμφωνεί ξέρει κανείς;

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Στην small breeed που πηρα τα στοιχεια συμφωνουν με το site της Κομπα με μικροδιαφορες.Στα 1α συστατικα στην Κομπα δεν αναφερει την τεφρα,ενω στην ξηρα που πηρα ναι.Επισης στην Κομπα αναφερει 10 συστατικα βοτανων ενω στην ξηρα που εχω 12, δηλαδη 2 παραπανω,την Vitamine E και την υγρασια(Moisture),
Στο site της champion αναφερει την τεφρα αλλα οχι την υγρασια και συστατικα 8 βοτανων.ουτε 10 ουτε 12.Για τα υπολοιπα(typical analysis) δεν ξερω...

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Μα και 'γω για συγκεκριμενη τροφη εγραψα,την small breed της Acana.Για αυτην δεν υποτιθεται οτι ρωτησες κατω απο το δικο μου post?Δεν ονομασες καποια συγκεκριμενη...

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
χιχι!
Ναι, δεν ονόμασα! γιατί το λέει ο τίτλος! :D
Ευχαριστώ πολύ πάντως για την προθυμία σου να με ενημερώσεις!!!! :p

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Με ρωτησε 1 παιδι που'ναι γειτονας μου τι τροφη να αγορασει για τα σκυλια του.Τους δινει friskies και του ειπα οτι ειναι η χειροτερη και ειναι κριμα για τα σκυλια και θα ηταν καλα να αγορασει καποια σχετικα οικονομικη ξηρα μεγαλης συσκευασιας που θα ειναι πολυ καλυτερη απο friskies.
Με ρωτησε για την Proplan αν ειναι καλη αλλα δεν ηξερα να του απαντησω γιατι δεν ετυχε να εχω διαβασει για'υτην.Του προτεινα την Acana αλλα του'πα οτι ειναι λιγο ακριβη.1 σκυλος που εχει ειναι θυληκο κολευ 2-5-3 χρονων,μαλλον ημιαιμο και το αλλο μοιαζει αρκετα με Pitbull και ειναι 7-8 μηνων.Το 2ο δεν ξερω αν ειναι καθαροαιμο,ουτε και αυτος δεν ξερει.
1)Μπορειτε να προτεινετε καποιες οικονομικες μαρκες ξηρας φθηνοτερες απο τις τιμες της Acana,αλλα και σε περιπτωση που το παιδι μπορει να δωσει τα χρηματα για Acana ποια να επαιρνε?
2)Υπαρχει το "προβλημα" οτι το 1 ειναι κουταβι και το αλλο ενηλικο,οποτε μπορουν να συμβιβαστουν με 1 μονο ξηρα?Θα μπορουσε δηλαδη το Pitbull να φαει την ιδια τροφη με το κολευ που θα'ναι για ενηλικο σκυλο?

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αν το παιδί πέρνει Friskies μάλλον το πάιρνει επειδί είναι και οικονομική. Οπότε να του προτείνεις ACANA νομίζω δεν έχει λογική, 3kg Friskies=8E και 3kg ACANA=25E.
Όσο για την Proplan την θεωρώ καλύτερη απο τα Friskies αλλά δεν γνωρίζω τιμές.
Αν είναι μικρό το Pitbull μπορεί να δυσκολεύεται με της Adult κροκέτες λόγου μεγέθους (εκτος αν διαέξεις τροφή Adult με μικρές κροκέτες). Αν πάλι πάρει Junior η δοσολογία δεν θα ταιριάζει για τον ενήλικα Collie.

Last edited:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ενας ενηλικος σκυλος δεν τρωει οτι ενα κουταβι.Αλλες οι αναγκες.Εμεις τρωμε κρεμουλα;
Η προπλαν ειναι μια μεεετρια τροφη,την εχουμε και αυτη δοκιμασει.Δεν μου εβγαλε προβλημα ο σκυλος απο οτι θυμαμαι,αλλα προτιμουσα καποια καλυτερη.Πριν 1 χρονο που την εδινα ηταν 58€ τα 15 κιλα.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Αν το παιδί πέρνει Friskies μάλλον το πάιρνει επειδί είναι και οικονομική. Οπότε να του προτείνεις ACANA νομίζω δεν έχει λογική, 3kg Friskies=8E και 3kg ACANA=25E.
Όσο για την Proplan την θεωρώ καλύτερη απο τα Friskies αλλά δεν γνωρίζω τιμές.
Αν είναι μικρό το Pitbull μπορεί να δυσκολεύεται με της Adult κροκέτες λόγου μεγέθους (εκτος αν διαέξεις τροφή Adult με μικρές κροκέτες). Αν πάλι πάρει Junior η δοσολογία δεν θα ταιριάζει για τον ενήλικα Collie.
Αν υπαρχει καποια adult σε μικρες κροκετες θα ειναι καλη λυση αλλιως θα πρεπει να παρει 2 διαφορετικες τροφες.Αν βγαζει η CIBAU θα του την προτεινω,αποτι εμαθα ειναι μετρια-σχετικα καλη και εχει καπου 40 ευρω το τσουβαλι...