Acana Grasslands

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Χθες εκανα αλλαγη τροφης σε Acana Grasslands ...απο οσο εψαξα , πρεπει να ειναι απο τις λιγες κροκετες της αγορας που εχουν κατι διαφορετικο , χωρις την ''υπερβολη'' των orijen.

Eχω δοκιμασει τα προηγουμενα χρονια Royal Canin , Cibau , Technical , Eukanuba και μου φαινεται πως ολες αυτες , πανω-κατω , ειναι το ιδιο πραγμα με αλλη ταμπελα.

Η παραπανω Acana ειναι διαφορετικη :
1) τα τεσσερα πρωτα συστατικα ειναι κρεας
2) ειναι Grain free
3) μυριζει υπεροχα
4) το ενα κοπροσκυλο μου , διασημο πλεον για τη δυσκολια της να φαει κροκετα , την εξαφανισε χθες , αφου με επιμελεια ξεχωρισε μεσα στο μπωλ τις κροκετες Αcana απο τις κροκετες Technical lamb and rice (η προσαρμογη τροφης πηγε περιπατο :D)

Το κοστος της ειναι 65 ευρω τα 13,5 κιλα και κρινεται λογικο (θελω περι το ενα σακι το μηνα για δυο σκυλια 45 κιλων αθροιστικου βαρους).Την προμηθευτηκα απο μαγαζι σκυλοτροφων στον Σταυρο Αγιας Παρασκευης που διαθετει πληρη σειρα Αcana-Orijen

Ελπιζω να τους ταιριαξει η τροφη ...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Την ειχα δει και εγω και μου αρεσε! :) Μου θυμιζεις την ποσοτητα πρωτεινης που εχει? Νομιζω οτι γι'αυτο δεν την ειχα διαλεξει. Μονο ενα σακι σου φτανει το μηνα? Εγω για δυο σκυλια συνολικου βαρους 50 κιλων θελω 1,5 τσουβαλια.
Και σαν τιμη δεν ξεφευγει. Γυρω στα 58 παιρνω την Acana lamb & Apple! Παντως και εγω οταν τα γυρισα σε Acana μου τρωγανε με πολλη μεγαλυτερη ορεξη και ευχαριστηση το φαγητο τους σε σχεση με τις υπολοιπες που εκανα τον καραγκιοζη! :p

Δεν νομιζω να εχεις προβλημα, θα τους ταιριαξει!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Κι εγώ δίνω στη Μόκα την Acana Grasslands, εδώ και 3 μήνες. Την επέλεξα για τους ίδιους περίπου λόγους.
Δείχνει να την σηκώνει καλά, το τρίχωμα είναι τέλειο και φαίνεται να της αρέσει πολύ. Οταν θέλει να φάει, την τελειώνει σε 30 δευτερόλεπτα (γιατί, όταν, δεν θέλει, τώρα το καλοκαίρι, μπορεί να παραλείψει ένα γεύμα τελείως - ούτε το αγγίζει).
Η Μόκα είναι τώρα 42 κιλά (9,5 μηνών) και της δίνω 540gr την ημέρα, σε δύο γεύματα (πρωί - βράδυ). Προσπαθώ να την κρατάω "λεπτή", για ευνόητους λόγους.
Το τσουβάλι των 13,5 κιλών κρατάει περίπου 1 μήνα.
Την αγοράζω στην οδό Χαλανδρίου, στην Αγία Παρασκευή (Pet Solutions), προς 69€ το σακί, αλλά στα 10 σακιά, το ένα είναι δωρεάν, οπότε 69 x (9/10) = 62€.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
ταίζω εναλλάξ και τους 3 κωδικούς της σειράς PROVINCIAL της Αcana εδώ και ενάμισυ χρόνο.
είμαι και εγώ πολύ ευχαριστημένη με την ενέργεια,την ανάπτυξη τους , το τρίχωμα και με τα κόπρανα. Αλλάζω κωδικούς γιατί το ένα απο τα κοπρόσκυλα μου -το μαυριδερό- είναι πολύ μίζερο στο φαί οπότε η αλλαγή γεύσεων το τσιγκλάει λίγο...τα άλλα την τρώνε με 10 μασέλες.
Τιμή πριν μια εβδομάδα που πήρα το σακί :58 Ευρώ x2=116

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Μου θυμιζεις την ποσοτητα πρωτεινης που εχει?
Μονο ενα σακι σου φτανει το μηνα? Εγω για δυο σκυλια συνολικου βαρους 50 κιλων θελω 1,5 τσουβαλια.
Εχει 32% πρωτεινη

Θα δινω 200 γραμμαρια στην Tiny και 300 γραμμαρια στο Boogie τη μερα μπας και χασουν και κανα κιλο γιατι εχουν γινει και τα δυο σαν ντολμαδες :D(τσιμπανε και κανα σκυλομπισκοτο μεσα στη μερα) ...τεσσερις μερες το μηνα τρωνε μαγειρευτο , οποτε ενα σακι θα με βγαλει

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Γιατί με πμ βρε παιδιά? Αν το μάθουν κι άλλοι λέτε να ανέβει η τιμή? :D

Επιτρέπεται η αναφορά καταστημάτων και αν αναφερθεί δημόσια όλο και κάποιον ακόμα θα βοηθήσει... (δεν εννοώ εμένα, δεν δίνω ξηρά).

Εκτός αν είναι ειδική τιμή, μόνο λόγω γνωριμίας ή αριθμού σκύλων οπότε πάσο :)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μα φανταζομαι αν εχει τοση διαφορα στην τιμη δεν θα παρει ο καθενας ενα τσουβαλι αλλα δυο τρια. Τουλαχιστον εγω ετσι κανω μπας και γλυτωσω και τιποτα.

Tara τελικα ειναι γνωστος?? Θελει κι αλλους πελατες? Που βρισκεται γιατι αν βολευει θα τον προτιμησω και εγω!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ

Επιτρέπεται η αναφορά καταστημάτων και αν αναφερθεί δημόσια όλο και κάποιον ακόμα θα βοηθήσει... (δεν εννοώ εμένα, δεν δίνω ξηρά).

Εκτός αν είναι ειδική τιμή, μόνο λόγω γνωριμίας ή αριθμού σκύλων οπότε πάσο :)

Με καλύπτεις πλήρως. Μεταξύ αστείου και σοβαρού το έγραψα, εξάλλου κι εγώ ανέφερα το όνομα του μαγαζιού που αγοράζω:)

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Εχεις τα δικια σου :D

Εγω την πηρα απο :

Ζωοτροφές Σταυρού
Μαραθώνος 5 – Γέρακας

Ενα τσουβαλι , 65 ευρω.

Καλη η τιμη της Tara αλλα το μαγαζι ''της'' ειναι πολυ μακρια :)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
χαχαχαχα....να η διεύθυνση του δικού μου ''μαγαζιού'':
Δ. Σκουρογιάννης Λ.Μαραθώνος 19 Άνοιξη τηλ.210-6850120
κάνει καλές τιμές σε τακτικούς πελάτες και όταν παίρνεις ποσότητες ακόμα καλύτερες.

Ειρήνη σου έστειλα π.μ.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Μηπως ξερετε ποια τροφη της Acana κανει για κουταβι και μεχρι για ποια ηλικια?Απ'οσο εχω ψαξει υπαρχει η puppy junior,η puppy small breed και η puppy all breed,αλλα ποια ειναι η καταλληλη?Δεν γραφουν τουλαχιστον μεχρι για ποια ηλικια κανουν...

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Ψωνίζω από εκεί που ψωνίζει και ο Tricky (αλλά την Acana Adult) 55 ευρώ, έχει τύχει και 50. Είμαστε καλοί πελάτες όμως γιατί μια το μήνα θέλει ο ένας μας μόνο σκύλος. :D

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Πολύ καλή τιμή για 13.5κιλά! Σκέφτομαι κι εγώ όταν τελειώσει το τσουβάλει μου να πάρω Acana αλλά να ρωτίσω κάτι? Είναι καλό που δεν έχει καθόλου δημητριακά?

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Πολύ καλή τιμή για 13.5κιλά! Σκέφτομαι κι εγώ όταν τελειώσει το τσουβάλει μου να πάρω Acana αλλά να ρωτίσω κάτι? Είναι καλό που δεν έχει καθόλου δημητριακά?
H απλη adult εχει ρυζι κ βρωμη.;)

Τωρα με το αν ειναι καλο ή κακο το να εχει ή οχι δημητριακα...Οι αποψεις παμπολες και ακρη δεν βγανει...:rolleyes: