ACANA ΚΑΝΕΙΣ?

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Τα μηνύματα "θέλω και εγώ π.μ." , "έχεις και εσύ π.μ." είναι ανούσια και ενοχλητικά.

Μπορείτε και πρέπει να κάνετε αυτές τις συζητήσεις αποκλειστικά με π.μ. , e-mails , msn ή ότι άλλο , εκτός από δημόσια.

Τα μηνύματα θα σβήνονται και οι κατ'εξακολούθηση παραβάτες θα γίνονται ban για κάποιο διάστημα.

Ευχαριστούμε πολύ!

7 Νοεμβρίου 2009
10
0
ΘΗΣΕΙΟ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ 33
και βέβαια με προσωπικά μηνύματα τα στοιχειά υπάρχουν αριστερά οποίος θέλει να ρωτήσει κάτι ας το κάνει
πολύ απλά είναι καλό να εξυπηρετούνται κάποια άτομα που δεν μπορούν να βρουν

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Και η διαφήμιση των καταστημάτων, των προϊόντων και των υπηρεσιών καλή είναι και ακόμα καλύτερη εάν είναι δωρεάν.

Αγαπητέ, έχεις αναφέρει τα προϊόντα που πουλάς και η διεύθυνση με τα τηλέφωνα σου βρίσκεται κάτω από το nick name σου. Τις τιμές σου γιατί θα πρέπει να μας τις πεις μέσω προσωπικής αλληλογραφίας?

Αν σκοπός σου είναι να ενημερώσεις και να βοηθήσεις τον κόσμο πληροφορώντας τον και όχι απλά να διαφημιστείς, γράψε και τις τιμές σου στη δημόσια συζήτηση για να μπορούμε να τις συγκρίνουμε με τις τιμές των άλλων pet shops και να απευθυνθούμε όπου μας συμφέρει.

eleana

Active Member
27 Φεβρουαρίου 2007
26
0
Πιο πετ σοπ στο Θησείο καλέ?
Αυτό με στην μπίχλα πίσω από τις γραμμές?

Να τις πετάξετε θα έπρεπε τις τροφές απο το να τις διαφημίζετε!

Και εξυπηρέτηση μηδέν! :mad:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Πιο πετ σοπ στο Θησείο καλέ?
Αυτό με στην μπίχλα πίσω από τις γραμμές?

Να τις πετάξετε θα έπρεπε τις τροφές απο το να τις διαφημίζετε!

Και εξυπηρέτηση μηδέν! :mad:
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!:maria::D

7 Νοεμβρίου 2009
10
0
ΘΗΣΕΙΟ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ 33
αγαπητέ φίλε ROTTIE είπα οτι διατηρώ κατάστημα
pet στην περιοχή του θησείου και μπορώ να εξυπηρετήσω οποίον ενδιαφέρεται και είναι κοντά
δεν θα μπω στην διαδικασία τιμοκαταλόγου που υπηρετώ για την συγκεκριμένη τροφή
και ούτε θα μπω στην διαδικασία παζαριού από εδώ
δεν το βλέπω σωστό προσβάλει έμενα
είμαι φιλοζωος πανω απο ολα διατηρω και φροντίζω περισσότερα ζωα στο σπίτι μου και πιστεύω στην συγκεκριμνη τροφη
θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος παρόμοιο forum με παπαγαλους να με ενημερωση που εχω ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτά τα χαρισματικά ζώα

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
δεν θα μπω στην διαδικασία τιμοκαταλόγου που υπηρετώ για την συγκεκριμένη τροφή
και ούτε θα μπω στην διαδικασία παζαριού από εδώ
δεν το βλέπω σωστό προσβάλει έμενα
είμαι φιλοζωος πανω απο ολα...
Για αυτό και δεν συμπεριφέρθηκες σαν κερδοσκόπος, εμποράκος που θα μπεί μόνο και μόνο για να διαφημίσει την πραμάτεια του μπας και πουλήσει κανά σακί τροφή...

Γράφτηκες στο φόρουμ, συστήθηκες πρώτα, μας είπες για τα σκυλιά σου, συμμετείχες στις συζητήσεις...και απλά τυχαίνει να έχεις και κατάστημα για κατοικίδια.

Εντάξει...έστειλες και 4-5 προσωπικά μηνύματα κατά λάθος ενώ στην πραγματικότητα ήθελες να κάνεις δημοσίευση δημόσια (ένα λάθος που μπορεί να το κάνει ο καθένας...είναι τόσο κοντά τα κουμπιά και τόσο κοινή η διαδικασία).

Βέβαια σε εκείνα τα καταλάθος π.μ. λες:

πες μου ποια θέλεις να σου τιμές
Άρα λες τιμές δημόσια μια που από λάθος ήταν προσωπικό το μήνυμα.

Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα...παρεξήγηση...

[video=youtube;ONZwtSUnROI]http://www.youtube.com/watch?v=ONZwtSUnROI[/video]

Last edited by a moderator: