Aaaand i got a dog.

MaTiNinja

Member
24 Αυγούστου 2018
13
45
42
Κανένα update παίζει?
Ο Σωτήρης κάνει ζωάρα.

Μεγαλώνει και:
1) Δαγκώνει στο παιχνίδι (ελπίζω να το ξεπεράσει σύντομα γιατί είχα ξεχάσει πως είναι να βάζεις χανζαπλάστ)
2) Κοινωνικότατος. Με σκυλιά και γάτες λίγο παραπάνω καθώς τα ντεσιμπέλ της φωνής του σπάνε λίγο τζάμι (και νεύρα)
3) Παρτάκιας ολίγον τι. Με τον φίλο του τον Λουκά (μπίγκλ) έχουμε ένα θεματάκι στο φαγητό (τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου δικά μου) και "όπου πας ακολουθώ και δεν θα σ'αφήσω να χαλαρώσεις".
4) Πανέξυπνος. Μαθαίνει εντολές και τις εκτελεί αμέσως (ας όψεται η κροκέτα που αναμένει). Αλλά όλα αυτά, σπίτι. Έξω, ούτε να με κατουρήσει που λέει ο λόγος. Του δίνω ελαφρυντικό όμως λόγω γνωριμίας με τον έξω κόσμο.
5) Μένει μόνος 8ωρο (εργασίας) και δεν κάνει ζημιές.

Να δω τι εφηβεία με περιμένει..

MaTiNinja

Member
24 Αυγούστου 2018
13
45
42
Κανένα update παίζει?
Ο Σωτήρης κάνει ζωάρα.

Μεγαλώνει και:
1) Δαγκώνει στο παιχνίδι (ελπίζω να το ξεπεράσει σύντομα γιατί είχα ξεχάσει πως είναι να βάζεις χανζαπλάστ)
2) Κοινωνικότατος. Με σκυλιά και γάτες λίγο παραπάνω καθώς τα ντεσιμπέλ της φωνής του σπάνε λίγο τζάμι (και νεύρα)
3) Παρτάκιας ολίγον τι. Με τον φίλο του τον Λουκά (μπίγκλ) έχουμε ένα θεματάκι στο φαγητό (τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου δικά μου) και "όπου πας ακολουθώ και δεν θα σ'αφήσω να χαλαρώσεις".
4) Πανέξυπνος. Μαθαίνει εντολές και τις εκτελεί αμέσως (ας όψεται η κροκέτα που αναμένει). Αλλά όλα αυτά, σπίτι. Έξω, ούτε να με κατουρήσει που λέει ο λόγος. Του δίνω ελαφρυντικό όμως λόγω γνωριμίας με τον έξω κόσμο.
5) Μένει μόνος 8ωρο (εργασίας) και δεν κάνει ζημιές.

Να δω τι εφηβεία με περιμένει..

MaTiNinja

Member
24 Αυγούστου 2018
13
45
42
Ο Σωτήρης σου είναι ένας ΚΟΎΚΛΟΣ!! Να τον χαίρεσαι!!

(& είναι ΙΔΙΟΣ με τη Ρέα μου!!):whistle::love::ROFLMAO::ROFLMAO:
Σ'ευχαριστώ! Όντως μοιάζουν :D

Μήπως ξέρεις και τι ράτσες έχουν μέσα; :p

Tonaki

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2018
85
128
Η δική μου είναι & μεγαλύτερη σε ηλικία, νομίζω..

Δεν ξέρω ακριβώς.. απ' όσο έχω ψάξει πρέπει να 'χει μπόξερ, αλλά & κάποια μεγαλύτερη ράτσα.. φέρνει & σε μπουλ μαστίφ η σωματοδομή τους.. ένα 35άρι κιλά το 'χουμε σίγουρο.. :eek::ROFLMAO:

MaTiNinja

Member
24 Αυγούστου 2018
13
45
42
Η δική μου είναι & μεγαλύτερη σε ηλικία, νομίζω..

Δεν ξέρω ακριβώς.. απ' όσο έχω ψάξει πρέπει να 'χει μπόξερ, αλλά & κάποια μεγαλύτερη ράτσα.. φέρνει & σε μπουλ μαστίφ η σωματοδομή τους.. ένα 35άρι κιλά το 'χουμε σίγουρο.. :eek::ROFLMAO:
Α εμένα τότε είναι η μίνι βερσιόν γιατί ο γιατρός είπε θα φτάσει κάπου τα 10 κιλά μόνο :/

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν