Aφροδίτη+Δαρείος

A+D

Active Member
1 Μαϊου 2010
26
1
Γεια σας! Μόλις πριν μια βδομάδα αποκτήσαμε το νέο μας κουταβάκι που περιμαζεύτηκε από το δρόμο γιατί η μαμά του είχε δηλητηριαστεί με φόλα (η γιατρός είπε ότι είχε πρόγονο πεκινουά). Είναι ξανθούλης με μάυρη μουσούδα, μικροσκοπικός. Τον ονομάσαμε Δαρείο. Είναι η πρώτη φορά που είμαι "μητέρα" της αγέλης και είναι πολύ ωραία, αν και η θέση μου είναι υπεύθυνη :p Εγώ και ο Δαρείος σας χαιρετούμε από Ηράκλειο!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Καλώς ήρθες Αφροδίτη. Μπράβο σου για τον μικρούλη. Να τον χαίρεσαι και να τον προσέχεις.
Περιμένουμε να μας βάλεις και φωτό :)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι το μικρό σου!
Μπράβο και για την υιοθεσία του :)

loomy

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
83
158
Μαρούσι
Καλώς ήρθατε και από εμάς!!! Να τον χαίρεσαι το μικρούλη σου!!!
Ευχόμαστε αρμονική και καλή συμβίωση για πολλά πολλά χρόνια!!!
Εννοείται πως θέλουμε και φωτό από το μικροσκοπικό Δαρείο!!!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Καλως Ηρθες.
Φορουσε γυαλια ο γιατρος?τον βλεπω να γινεται αρκετα μεγαλος.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Πρόγονο πεκινουά :confused:
Κι εμένα δεν μου μοιάζει για μικροσκοπικός. Εκτός αν χάνει στην φωτό. Πόσα κιλά είναι τώρα που είναι περίπου 2; μηνών;

A+D

Active Member
1 Μαϊου 2010
26
1
Πρόγονο πεκινουά :confused:
Κι εμένα δεν μου μοιάζει για μικροσκοπικός. Εκτός αν χάνει στην φωτό. Πόσα κιλά είναι τώρα που είναι περίπου 2; μηνών;
παιδιά είναι μικρούλης, όντως. Στην αρχή φοβηθήκαμε κι εμείς ότι θα έβγαινε θηρίο γιατί είχε μαύρη γραμμή λυκόσκυλου στη ράχη αλλά τώρα που είναι πέντε μηνών το ύψος του δεν ξεπερνάει τα 20 εκ και έχει βάρος 5,8 κιλά. ο δεύτερος γιατρός στον οποία τον πήγαμε, απέφυγε να μας απαντήσει για την καταγωγή του...Σήκωσε τα χέρια ψηλά!
η φωτό είναι τραβηγμένη από την dsl μου και είναι πολύ ζουμαριστή. στην πραγματικότητα είναι πολύ μικρούλης στο κεφάλι και μακρύς.