8ελω αν γινεται να μου πειτε μερικα 8ετικα,αρνιτικα και διαφορες πληροφοριες για την φυλη τον αλασκαν μαλαμουτ
Εγω ακομα τρελος ειμαι για χασκι απλα ετυχε μια μερα πο μιλαγαμε με εναν φιλο μου για αλασκαν μαλαμουτ και η8ελα να μα8ω καταρχην την διαφορα απο τα χασκι εκτος απο τα μπλε ματια εκαν σερτς εδω και βρηκα ενα παλιο ποστ,και μετα ανοιξα το τοπικ ...Και επισεις Ψαχνω Ψαχνω και δεν βρισκω αλλα δεν 8α το βαλω κατω στο τελος 8α βρω ειμαι σιγουρος!
Επί του τυπικού, έτσι γιατί διαμαρτύρεσαι....Αυτο κανω Αλλα μερικες φορες σκεφτομαι ποτε 8α βρω χασκι ? Ποτε ? χαχα
Γιατι gaia?
Ξεκινάς ένα νήμα με τίτλο "8ετικα και αρνητικα alaskan malamute" και στο ΔΕΥΤΕΡΟ post σου αναφέρεις ότι τελικά, αυτό που θέλεις να μάθεις είναι οι διαφορές των 2 φυλών....
Άρα, ξέρεις ήδη για τα χάσκυ (ιδιοσυγκρασία, φροντίδα, ανάγκες, κλπ), αφού ήδη ρωτάς στοιχεία για τα Μάλαμιουτ....
Γνωρίζεις δε τόσο καλά τη φυλή, που όταν εγώ γελάω με το σχόλιο της katerina k., και βγαίνει μπροστά σου φάτσα κάρτα ένα χάσκυ, δε κάθεσαι καθόλου να ψάξεις ΓΙΑΤΙ υπάρχει χάσκυ σε αυτό το avatar και όχι μια άλλη φυλή...
Στα κατ'ιδίαν, όταν ανακαλύπτεις τελικά ότι ΥΠΑΡΧΕΙ σχέση, δεν θα αναφερθώ...
Ο λόγος που δε μπορείς να έχεις χάσκυ, πόσο μάλλον Μάλαμιουτ, είναι ότι δεν είσαι κατασταλαγμένος ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ για τον οποίο θες σκυλί, και ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ γιατί αρκτικό σκυλί...
Σε θαμπώνει η ομορφιά των φυλών, και ΟΥΤΕ ΚΑΝ σκέφτεσαι για το παραπέρα... για τα επόμενα...
Και αυτό το λέω, γιατί ΕΛΑΧΙΣΤΑ αν είχες ψάξει στον ιστοχώρο αυτό (με το προσφιλές σου σερτς), θα είχες βρει αρκετές πληροφορίες ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΣ αρχικά, για το τι είναι ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ μετά, για το τι είναι BYB, για το τι είναι PUPPY MILL και για το τι είναι PET SHOP....
και πιό σημαντικά, για το τι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ αυτά για τις καημένες τις ζωές που εμπορεύονται...
Γιατί όταν δεν είσαι έτοιμος ΓΙΑ ΣΚΥΛΟ, δεν είσαι 10 φορές έτοιμος για ΑΡΚΤΙΚΟ ΣΚΥΛΙ...
Και αυτό είναι που όλοι εδώ μέσα (με την εξαίρεση της Dr.Zhivago που λόγω ενασχόλησης έχει μεγαλύτερη μάλλον υπομονή και από εμένα) σου λένε ΕΜΜΕΣΩΣ...
Οπότε, όταν εσύ δε χαραμίζεις ούτε 2-3 απογεύματα από την ελεύθερο χρόνο σου για να μορφωθείς, ΓΙΑΤΙ ένας εκτροφέας ή ΕΝΑΣ γνώστης του χώρου να ξοδέψει τον δικό του για εσένα??
Κάποτε κάποιοι έλεγαν "Συν Αθηνά και χείρα κίνει"...