SORRY!! Φαίνεται, σαν τον χρησμό της Πυθίας, "ήξεις αφήξεις ουκ εν πολέμω θνήξεις"!
Αν το χεις ριξει και εσύ στα φυλλαράκια, ενημερωσε για να ξέρουμε να ερμηνεύουμε!!!
Παντως τα σημεία στίξης σε "χαλασαν" εσένα. Η Πυθία δεν εβαζε καν....
SORRY!! Φαίνεται, σαν τον χρησμό της Πυθίας, "ήξεις αφήξεις ουκ εν πολέμω θνήξεις"!
Τώρα και εγώ αυτό,πως να το "ερμηνεύσω". Σαν αστείο ή σαν κακία??Αν το χεις ριξει και εσύ στα φυλλαράκια, ενημερωσε για να ξέρουμε να ερμηνεύουμε!!!
Παντως τα σημεία στίξης σε "χαλασαν" εσένα. Η Πυθία δεν εβαζε καν....
οι χρησμοι γράφονταν σε πλάκες, από τους ιερεις που "συνομιλουσαν" με την πυθία και παραδίδονταν στον ενδιαφερομενο!Τώρα και εγώ αυτό,πως να το "ερμηνεύσω". Σαν αστείο ή σαν κακία??
Η Πυθία παρεπιιπτόντως,έδινε προφορικά τους χρησμούς!
Δεν ξέρω αν ήταν πλάκες (χρονοβόρο) ή πάπυροι.οι χρησμοι γράφονταν σε πλάκες, από τους ιερεις που "συνομιλουσαν" με την πυθία και παραδίδονταν στον ενδιαφερομενο!
Σε εμένα ειναι σαφής η ερμηνεια!
το εμοτικον???Δεν ξέρω αν ήταν πλάκες (χρονοβόρο) ή πάπυροι.
Σε σένα σίγουρα είναι σαφής η ερμηνεία! Καλοπροαίρετα, θα πάρω το Νο 1!!
Ασχετο. Αν γνωρίζεις,αυτό το κόκκινο στο εικονίδιο,τι είναι?
τα ρεστα μουSORRY!! Φαίνεται, σαν τον χρησμό της Πυθίας, "ήξεις αφήξεις ουκ εν πολέμω θνήξεις"!
Ναί.το εμοτικον???
αυτό με τη γλώσσα εξω
Α γειά σου!!η πυθια δε μασαγε τα χασισοφυλλα να γινει?και μετα εβλεπε δρακους κλπ?
αυτά ειχε, αυτά μασαγε, τι να κάνει η γυναίκα????η πυθια δε μασαγε τα χασισοφυλλα να γινει?και μετα εβλεπε δρακους κλπ?
θέλω να ρωτησω ποιος ηταν ο πολύπλοκος δρόμος ερμηνειας??? ή μπααα?Ναί.
Off topic.Τελικά πολλές φορές το μυαλό, κυνηγάει τον πολύπλοκο δρόμο ερμηνείας!
\αυτά ειχε, αυτά μασαγε, τι να κάνει η γυναίκα????
θέλω να ρωτησω ποιος ηταν ο πολύπλοκος δρόμος ερμηνειας??? ή μπααα?
οοοοοοοοοοοοοχι δεν ειναι, τσεκαρισμένος!\
ειναι ανάδρομος ο ερμής δεν εξηγείτε αλλιώς ή έχουμε εξαντλήσει πιά όλα τα θέματα.
Όλο και πιό συχνά off κάνουμε ολοι μας ..τι κακό και τούτο
Μπααα άστο!Μην ψάχνεις εξήγηση...δεν κάνει!θέλω να ρωτησω ποιος ηταν ο πολύπλοκος δρόμος ερμηνειας??? ή μπααα?
Ποιός ανάδρομος Ερμής και παράδρομος Αιόλου!\
ειναι ανάδρομος ο ερμής δεν εξηγείτε αλλιώς ή έχουμε εξαντλήσει πιά όλα τα θέματα.
+1προγονος του αντρεα του ανεργου θα ναι