Εσύ, να κάτσεις στην θέση σου και να ρωτήσεις τους μαθητές σου, για να δεις αν μάθανε κάτι από την σημερινή τους επίσκεψη.Κύριε κύριε εγώ που τα είδα live να απαντήσω??????
Άντε πάλι αύριο να λιαστούμε!!!!
Και συγχαρητήρια στα παιδιά (σκυλιά) του φόρουμ που πάλι έσκισαν!!!!!!!!
Τα παιδιά ξετρελάθηκαν και κατάλαβαν από πρώτο χέρι τι πάει να πει καθαρόαιμος σκύλος κάνοντας συγκρίσεις με ότι είχαν συναντήσει μέχρι τώρα....Εσύ, να κάτσεις στην θέση σου και να ρωτήσεις τους μαθητές σου, για να δεις αν μάθανε κάτι από την σημερινή τους επίσκεψη.
Όσον αφαορά στο κάψιμο (συγγνώμη για το λιάσιμο ήθελα να πω), ας είναι καλά το βαλσαμόλαδο
Μμμμ 6??? χαχα πανεμορφα ειναι!Και ένα quiz : Πόσα Ροδεσιανά υπάρχουν στην παρακάτω φωτογραφία
O Buzzaros θέλεις να πειςο Βuzzakos μου, ΑTROTOS STARING AT THE SUN, CAC-CACIB-BOB!!! Eνώ με τα αδέρφια του Chips & Lida, ATROTOS SUN OF THE PITCH & ATROTOS SEA SEX AND SUN, 3o Kαλύτερο Ζευγάρι Έκθεσης! Και οι τρεις τους, 4ο Καλύτερο Εκτροφείο Έκθεσης!!!
Συγχαρητηρια! Καλη συνεχεια και αυριο με επιτυχιες.ο Βuzzakos μου, ΑTROTOS STARING AT THE SUN, CAC-CACIB-BOB!!! Eνώ με τα αδέρφια του Chips & Lida, ATROTOS SUN OF THE PITCH & ATROTOS SEA SEX AND SUN, 3o Kαλύτερο Ζευγάρι Έκθεσης! Και οι τρεις τους, 4ο Καλύτερο Εκτροφείο Έκθεσης!!!
Συγχαρητηρια! Παιζετε και αυριο;αποτελέσματα μαυρόσκυλων....
Ackley Clever Canin-εξαίρετος ,CAC,CACIB,BOB,BIS
Akira Clever Canin-εξαίρετος, RCAC,RCACIB
Cora Clever Canin-εξαίρετη, CAC
Akira Clever Canin & Cora Clever Canin 1o καλύτερο ζευγάρι έκθεσης...!
Κατερίνα, συγχαρητήρια στον Keagan!!!Ο kEAGAN μου καλύτερος Βετεράνος έκθεσης!!! ήταν άψογος και περπάτησε τέλεια...λες και ήταν κούταβος!! Με πιάσανε τα ζουμιά...!!Το μωρό μου παραμεγάλωσε....
Μαργαρίτα,αποτελέσματα μαυρόσκυλων....
Ackley Clever Canin-εξαίρετος ,CAC,CACIB,BOB,BIS
Akira Clever Canin-εξαίρετος, RCAC,RCACIB
Cora Clever Canin-εξαίρετη, CAC
Akira Clever Canin & Cora Clever Canin 1o καλύτερο ζευγάρι έκθεσης...!