5 & 6 Μαίου, Διπλή Διεθνής Έκθεση ΚΟΕ

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Συγγνώμη αν το έχετε ξαναπεί, μπορούν να έρθουν και όσοι δεν συμμετέχουν; Πρέπει να ενημερώσουμε ή ερχόμαστε χαλαρά; Πόσο κοστίζει χωρίς συμμετοχή;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
δεν σ αγαπαω :(
Και πολυ καλα κανεις... ουτε εγω μ αγαπαω.

Θα πρεπει εμεις τουλαχιστον που εχουμε και μια παιδεια να σεβομαστε τους Κανονες... ειλικρινα απορουσα στην εκθεση του ΟΚΑ που εβλεπα ανθρωπους με χρονια εμπειριας στα κυνοφιλικα και γνωστους στο χωρο να φερνουν σκυλια για κοινωνικοποιηση... απαραδεκτο... ελληνικη νοοτροοπια αιωνων που δε θα αλλαξει ποτε δυστυχως.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Θα πρεπει εμεις τουλαχιστον που εχουμε και μια παιδεια να σεβομαστε τους Κανονες... ειλικρινα απορουσα στην εκθεση του ΟΚΑ που εβλεπα ανθρωπους με χρονια εμπειριας στα κυνοφιλικα και γνωστους στο χωρο να φερνουν σκυλια για κοινωνικοποιηση... απαραδεκτο... ελληνικη νοοτροοπια αιωνων που δε θα αλλαξει ποτε δυστυχως.
Συμφωνώ απολύτως.

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
911
26
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Φυσικα και αστειευομουν Αμαλιαζ. Απλα ορμομενος απο αυτο...
αν θελετε να συνενοηθουμε να βαλουμε καπου τα σκυλια μας κοντα για να ειμαστε του φορουμ μαζι
και προτεινω μετα να τα παμε και στη παραλια οπου ειναι απο κατω να ευχαριστηθουν και αυτα
πηρα το θαρρος να ρωτησω.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Το καταλαβα οτι αστειευοσουν... το ιδιο εκανα και γω.
Ο merlin μιλαει για σκυλια που συμμετεχουν στην Εκθεση οπως ο δικος του.

Handlergr

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2009
313
0
Athens, Greece
Προσοχή! Αύριο Δευτέρα 23/4 λήγουν οι συμ/χες για την έκθεση!

Συγγνώμη αν το έχετε ξαναπεί, μπορούν να έρθουν και όσοι δεν συμμετέχουν; Πρέπει να ενημερώσουμε ή ερχόμαστε χαλαρά; Πόσο κοστίζει χωρίς συμμετοχή;
H είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν. Μπορεί να έρθουν όλοι όσοι θέλουν. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε σκύλους που δεν λαμβάνουν μέρος.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
...........ερώτηση προς όσους κατέθεσαν την δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά....
πήρατε κάποια επιβεβαίωση ότι η δήλωση στάλθηκε;

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
52
Εχθες21/4 ξεκίνησε ο πρώτος της οίστρος , θα είναι εφικτή η συμμετοχή της Chanel στην έκθεση ?

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
](*,)ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩΩΩΩΩΩΩΩ :-\"

ελα εσυ φτιαξε εξεδρα και μην σε νοιαζει λεφτα υπαρχουν:culo:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Και θα ανοίξουν οι ουρανοί πάλι.... με πνευμονία μας κόβω αυτή τη φορά εγώ με τον superman είμαστε γκαντέμικος συνδυασμός

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Εχθες21/4 ξεκίνησε ο πρώτος της οίστρος , θα είναι εφικτή η συμμετοχή της Chanel στην έκθεση ?
Από την FCI επιτρέπεται η συμμετοχή και στη δήλωση δεν βλέπω να γράφει ότι απαγορεύεται. Υπάρχει κάποιο σπρέι για να μην μυρίζει στα αρσενικά.

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Όταν πήγαμε για να γράψουμε τον μικρό μας είπαν ότι μάλλον θα αρχίσει αργότερα για να μπορούμε να ψηφίσουμε.
Τελικά υπάρχει καμία ενημέρωση ? ξέρει κάποιος κάτι νεότερο για την Κυριακή?

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
...........ερώτηση προς όσους κατέθεσαν την δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά....
πήρατε κάποια επιβεβαίωση ότι η δήλωση στάλθηκε;
λοιπόν απαντάω στον εαυτό μου.....:rolleyes:
όσοι στείλατε την δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά ...και ΔΕΝ λάβατε απάντηση ΟΚ. ..την πατήσατε....!

επειδή εγώ δεν πήρα απάντηση και με ζώσανε τα φίδια, πήγα σήμερα απο τα γραφεία του ΚΟΕ όπου μου είπανε ότι πήρανε κάποιες αιτήσεις και κάποιες όχι....για να είναι έγκυρη η αποστολή, πρέπει να έρθει απαντητικό ΟΚ στον αποστολέα....

όσο αφορά την ώρα έναρξης της Κυριακής, μου είπανε ότι θα αργήσει η έναρξη....χωρίς όμως να έχουν να μου πούν κάτι συγκεκριμμένο προς το παρών....