Τη Παρασκευή έχω μόνο ενα κοκόνι να δείξω, πολύ ευχαρίστωςμπορεί κάποιος εθελοντής να δείξει ένα αρσενικό λάμπραντορ την παρασκευή στην εφήβων?
δέν πρόκειται να ζητήσουμε ευθύνες σε περίπτωση απώλειας του CAC
Τη Παρασκευή έχω μόνο ενα κοκόνι να δείξω, πολύ ευχαρίστωςμπορεί κάποιος εθελοντής να δείξει ένα αρσενικό λάμπραντορ την παρασκευή στην εφήβων?
δέν πρόκειται να ζητήσουμε ευθύνες σε περίπτωση απώλειας του CAC
Παρομοίως κι εγώ !!!!!!!! Σάββατο στις 6 !!!!!!Το Σαββατο στις 6 θα ειμαι κι εγω εκει
Τελεια! Να βρεθουμε ε;;;Παρομοίως κι εγώ !!!!!!!! Σάββατο στις 6 !!!!!!
Όλοι Σάββατο θα πάτε..?? Αν τα καταφέρω μπορεί να έρθω και εγώ..
Και εγω προσφερομαι εφοσον παιζεται μετα απο εμας!μπραβο George στέλνω πμ
Τα γαλλικα συνδευονται απο ενα αμερικαν κοκερ!Εγω θα παω ολες τι μερες μαλλον!!
Διπλα στα γαλλικα θα με πετύχετε !! !
Greek KC's CAC Night show for Greek Bred Dogs. "Blade" Afghan Best Junior In Breed, "Nefeli" Golden Retriever RCAC, "Dante" M/S Dachshund BOB & Best In Group. GIOKO EMMY, Bullmastiff Best Puppy In Breed & 4th Best Puppy In Show. ATROTOS STARING AT THE SUN, Best Junior In Breed & 2nd Best Junior In Show!!!Κανενα αποτελεσμα?
Ολοι του εξωτερικου ειμαστε?
Κι αν υπάρχουν τίποτις μαυράκια με σηκωμένα αυτάκια, ή τίποτες ρωσίδες γαλανομάτες κάπου εκεί θα είμαι κι εγώ :cuniaoo::cuniaoo:Διπλα στα γαλλικα θα με πετύχετε !! !
Μην χαθείς πάλι εσύ ε...?? κανόνισεΚι αν υπάρχουν τίποτις μαυράκια με σηκωμένα αυτάκια, ή τίποτες ρωσίδες γαλανομάτες κάπου εκεί θα είμαι κι εγώ :cuniaoo::cuniaoo:
ε ντροπή, θέλω να πιστεύω πως θα το βρω απλά δεν ξέρω αν με συμφέρει να έρθω από εο ή από μεσογείων.Μην χαθείς πάλι εσύ ε...?? κανόνισε
μη στενοχωριέσαι, εγώ που λόγω χεριού δε μπορώ να οδηγήσω ούτε αυτοκίνητο, ούτε μηχανή και θα έρθω με το δυομισάρι σκούτερ της δουλειάς τί να πω;;; ωϊμέ!!!αποφασισα να ερθω και εγω.... θα παρω το κτελ και θα ερθω..γιατι ντεν εκω αυτοκινητο καρδια μου.....(απο παλια διαφημιση) ;-)
και ναι.............!!! ειμαστε οι τυχεροι της ημερας!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχ!!!!!!μη στενοχωριέσαι, εγώ που λόγω χεριού δε μπορώ να οδηγήσω ούτε αυτοκίνητο, ούτε μηχανή και θα έρθω με το δυομισάρι σκούτερ της δουλειάς τί να πω;;; ωϊμέ!!!