Το'χεις ξεφτυλίσει εσύ, άντε μαζέψου τώρα. Σε τέτοια μέρη πάω κ εγώ για δουλειά!!.......θα κανω ακομα μπανια στα κυθηρα
Το'χεις ξεφτυλίσει εσύ, άντε μαζέψου τώρα. Σε τέτοια μέρη πάω κ εγώ για δουλειά!!.......θα κανω ακομα μπανια στα κυθηρα
το ακριβώς αντίστροφο...Θα πάω σίγουρα Κυριακή...για Σάββατο παίζεται...
Σε αγαρεψαν για καναν στιβο παλι?σαββατο-κυριακη εκει θα ειμαι
αγκαρεφτηκα μονος μου. αφου δεν δειχνω ή δεν δειχνει κανας κολητος ειπα να το ριξω στις εθελοντικη εργασιαΣε αγαρεψαν για καναν στιβο παλι?
Έχω και στο σπίτι κάτι μερεμέτια... :maria:aja1:αγκαρεφτηκα μονος μου. αφου δεν δειχνω ή δεν δειχνει κανας κολητος ειπα να το ριξω στις εθελοντικη εργασια
εαν ειναι να συνδραμω την κυνοφυλια και αφου υπογραψεις δηλωση του Νομου 105 οτι δεν ησουν εσυ που πηγες στην μιλενα και ελεγες να μην παιζουν τα κομενα με χαρα μου να ερθω! αν κ δεν φημιζομαι για τα εργατικα μου χεριαΈχω και στο σπίτι κάτι μερεμέτια... :maria:aja1:
:fan::fan::fan:εαν ειναι να συνδραμω την κυνοφυλια και αφου υπογραψεις δηλωση του Νομου 105 οτι δεν ησουν εσυ που πηγες στην μιλενα και ελεγες να μην παιζουν τα κομενα με χαρα μου να ερθω! αν κ δεν φημιζομαι για τα εργατικα μου χερια
Tη Μιλένα δεν την ξέρω - ούτε αυτή εμένα φαντάζομαι. Μερεμέτια κάνει αυτή?εαν ειναι να συνδραμω την κυνοφυλια και αφου υπογραψεις δηλωση του Νομου 105 οτι δεν ησουν εσυ που πηγες στην μιλενα και ελεγες να μην παιζουν τα κομενα με χαρα μου να ερθω! αν κ δεν φημιζομαι για τα εργατικα μου χερια
Tι ώρα περίπου παίζετε, ξέρεις;μπορεί κάποιος εθελοντής να δείξει ένα αρσενικό λάμπραντορ την παρασκευή στην εφήβων?
δέν πρόκειται να ζητήσουμε ευθύνες σε περίπτωση απώλειας του CAC
o ΘΕΟΣ Οscar θα ειναι?μπορεί κάποιος εθελοντής να δείξει ένα αρσενικό λάμπραντορ την παρασκευή στην εφήβων?
δέν πρόκειται να ζητήσουμε ευθύνες σε περίπτωση απώλειας του CAC