χρονος κ΄ προγραμμα σκυλου,σπιτιου,παιδιων κ' εργασιας

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Τι ηλικία έχουν τα παιδιά σου???για να λες ότι η μεγάλη δίνει εξετάσεις γύρω στην εφηβεία υποθέτω...δώσε αρμοδιότητες και υποχρεώσεις και σε εκείνα ειδικά όσον αφορά στο σκυλί...Μόνο καλός θα τους κάνει...

• Like
Reactions: StellitsaD

ΑΡΓΥΡΩ ΣΤ.

Well-Known Member
20 Απριλίου 2014
194
221
Πειραιάς - Χίος
Τι ηλικία έχουν τα παιδιά σου???για να λες ότι η μεγάλη δίνει εξετάσεις γύρω στην εφηβεία υποθέτω...δώσε αρμοδιότητες και υποχρεώσεις και σε εκείνα ειδικά όσον αφορά στο σκυλί...Μόνο καλός θα τους κάνει...
Η μεγάλη έδωσε τώρα Πανελλήνιες. Διάβασμα πολύ κι άγχος. Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή μου είχε πει ότι με την Ίρις μέχρι να τελειώσει το σχολείο δεν θα μπορούσε ν΄ ασχοληθεί.
Η μικρή πρώτη Γυμνασίου ούτε λόγος για βόλτες μεσοβδόμαδα με το σκυλί. Είχε πάρει και προγράμματα του σχολείου μετά την σχολική ώρα και γυρνούσε σπίτι κάθε μέρα στις τρεισήμισι.
Βάλε μετά διάβασμα, φροντιστήρια κ.λ.π. Όπως καταλαβαίνεις ο χρόνος τους ήταν πολύ περιορισμένος. Τώρα που θα κλείσουν τα σχολεία θα αναλάβουν κι εκείνες.
Εκτός από το μποτέ φυσικά. Αυτό το φοβάμαι.
Εδώ που τα λέμε βλέπω την Ίρις για καφεδάκι σε Πασαλιμάνι και Φρεαττύδα και βόλτες στη Σωτήρος. Η καλύτερη !! :D

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Μπορούν να κάνουν άλλα πράγματα πχ το φαγητό,του μπάνιο κάθε 2ο-3ο σκ..και το χτένισμα αρκεί να τους δείξεις πως.. να τις χαίρεσαι τις κόρες σου!!Και να μην τις φοβάσαι!!είναι αρκετά μεγάλες για να συμβάλουν και στη φροντίδα του σκύλου και στο σπίτι!!(ένα πιατάκι πλύσιμο που και που...)όχι μόνο για να ξεκουραστείς εσύ αλλά και για ανάληψη ευθύνης και ένσυναισθηση,δηλαδή να μπαίνουν στη θέση σου,να σε καταλάβουν,να εκτιμούν τα προνόμια τους και τα όσα προσφέρεις!!προς θεού δεν προσπαθώ να σου κάνω υποδείξεις,σκέψεις ανταλλάζω ως αυριανή μητέρα με μια έμπειρη του είδους!!

stellatd

Well-Known Member
27 Απριλίου 2011
151
30
44
chalkis
Ο γιος μου εχει αναλαβει φαγητο και νερο μεσημερι και απογευμα και οπωσδηποτε τρεξιμο μεχρι τελικης πτωσεως.Τρελενεται να παραβγαινει στο τρεξιμο με την Ρεα κ ειναι στην μοναδικη που παραδεχεται οτι τον κερδιζει.Στις βολτες ειμαστε μαζι σχεδον παντα μονο με τις σκυλες γιατι ο Μπρουνο ειναι κατα πολυ μεγαλοσωμος απ το γιο μου κ δεν μπορει να τον ακλουθησει.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Διαβάζοντας τα ποστ σας, χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που καταφέρνω να κάθομαι ποτέ πριν τις 11 και να αισθάνομαι κουρέλι απο την κούραση κάθε μα κάθε μέρα. Αυτό που εισπράττουμε βέβαια, δε συγκρίνεται ούτε στο παραμικρό, αλλά έλεγα μήπως είμαι απο τους λίγους που τα έχουν βρει τόσο σκούρα.. :barefoot:

• Like
Reactions: ChineseCrested