χρωμα οχι δεν θα το ελεγα ισως σου φαινεται επειδη ειναι διαφορετικος ο φωτισμος στισ φωτο....τωρα που τον ξεμαλλιασα...(χα χα) ειναι πιο γκριζος ισως. τα αυτια ναι...ειναι ενα θεμα...βασικα αυτες τις μερες ειμαστε συνηθως με το δεξι κατω και το αρριστερο καγκελο ορθιο!!!Αλλαξε χρωμα η εμενα μου φαινεται?
Τα αυτια δεν εμειναν κατω ε?
Salt&pepper...σου εβγαλα και καποιες φωτο τωρα για να δεις το στριπαρισμα...η τσουρομαδημα που του εκανα.....Black&silver ειναι η salt&pepper?
Μονο μουτρα...τσαντιλα να δεις....τρελο γιελιο.αλλα απορω αν κανει ετσι μαζι μου..τι θα κανει με εναν αγνωστο γκρουμερ?θα τον φαει??ετοιμος να πω οτι το χρωμα θ ααλλαξει κι αλλο
αλατοπιπερος μαρεσει...
και κατεβασε μουτρα που τον στριπαρες χαχα
Οποτε τον μαδαω και στο κεφαλι και στα μαγουλα?αρα και κατω απο τον λαιμο?? Αντε και καλη τυχη μαγκες....ολη η καισαριανη θα μας ακουσει! Χα χαΩραιος ο αλατοπιπερος,εχει και καλη τριχα
Θελει λιγο ακομη τσουρομαδημα σε καποια σημεια και καθαρισμα στα μαγουλα για να δειξει και το κεφαλι και αναμεσα στα φρυδια για να ξεχωριζουν
@yasemin
@AGRIAN,
Δηλωνεις ασχετος και λογικο ειναι να μην μπορεις να δεις αυτο που βλεπει ενα εμπειρο ματι ακομα και απο μια φωτο.
Απο την αλλη προτεινεις μια αλλη groomer και στα δικα μου ματια αυτο ακυρωνει την πρωτη.
Ε εμενα αυτο μου φανηκε καπως αδικο και ειπα να το βγαλω απο μεσα μου βρε αδελφε
Τότε ;Δεν εγραψα πουθενα να μην παρει αλλη γνωμη και μια και δυο και τρεις και οσες θελει
Τον μουργο τον πηραμε απο βουλγαρια μεσω του Νικου Γκουβρα.ειναι εισαγωγεας@sloan τελικα επειδη μαλλον εχω χασει επεισοδια απο που πηρες το σκυλακι σου?
Μπορείς να διαβάσεις εδώ για τον Νίκο Γκούβρα και το dogcenter. Για να ξέρεις από που πήρες το κουτάβι σουΤον μουργο τον πηραμε απο βουλγαρια μεσω του Νικου Γκουβρα.ειναι εισαγωγεας
Ξερω πολυ καλα απο που πηρα το κουταβι μουΜπορείς να διαβάσεις εδώ για τον Νίκο Γκούβρα και το dogcenter. Για να ξέρεις από που πήρες το κουτάβι σου
Ποσο αξιοπιστο ειναι το dogcenter.gr ?
Αγορά Schnauzer από dogcenter.gr είναι safe ?
Αναξιόπιστο το DogCenter