καλό καλοκαίρι σε όλου-ες.
χαίρομαι που η γκρούμερ πήρε μέρος στη συζήτηση αλλά υπάρχουν ανακρίβειες σε μερικά από αυτά που γράφει.
στο σκυλάκι
έγινε stripping μόνο στη ράχη μέχρι την αρχή της ουράς και πουθενά αλλού.
η απάντησή της ήταν ότι δεν κάνουμε στριπ σε πόδια- κεφάλι (μου ανέφερε και ποιος το λέει) για να έχει τρίχωμα το σκυλί.
δεν αφαιρέθηκαν τρίχες από κεφάλι πόδια.
στο λαιμό χρησιμοποίησε μηχανή γύρω-γύρω, όπως μπορεί να δει κάποιος και στις φωτογραφίες.
από το στέρνο μέχρι τα ευαίσθητα σημεία πάλι μηχανή δημιουργώντας μια ελεύθερη απο τρίχωμα επιφάνεια για να αερίζεται το σκυλί.
η ουρά πάλι ψαλιδίστηκε.
η μεγάλη στεναχώρια μου είναι που τράβηξα κούραση και ξόδεψα αρκετά χρήματα μεταφορά-γκρούμερ και δεν στριπαρίστηκε το σκυλί.
δεν μου έγινε καμμία ερώτηση αν θέλω να κάνω καλή αρχή, στριπάροντας όλο το σκυλί.
η διαδικασία μαζί με το μάθημα, 2 πλυσίματα-στέγνωμα και αυτά που έγιναν στο westie ήταν 2,5 ώρες το πολύ.
η kyveli πρέπει να διαβάσει πάλι το θέμα και να δει, ότι δεν ανέφερα πουθενά το όνομα της γκρούμερ, εξ άλλου δεν είναι αντρίκιο.
(άλλο post,άλλο θέμα).
συγνώμη ζητώ από yasemin αφού δεν ήξερα περί τυπικού τριχώματος ή όχι ενός westie.
Yorkaddict ευχαριστώ.
Haris Drazen θα σου λύσω την απορία, όταν μελετήσω καλύτερα περί της εμφάνισης των westie ή όταν γράψουν κριτικές των φωτογραφιών άλλα μέλη του φόρουμ.