φολες στην γειτονια μου

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
εχθες με επιασε ενας γειτονας και μου ειπε για το πεζοδρομιο μπροστα απο το σπιτι του που πανε οσοι εχουν σκυλια και τα κανουν εκει.του εξηγησα οτι εγω τα παω σε ενα οικοπεδο και οτι και εγω τα εχω πατησει μερικες φορες.τοτε μου λεει αμα ειναι μην τα φερνεις απο εδω γιατι σκεφτομαι να ριξω φολες.του εξηγησα τι αφου οι αλλοι παρολες τις παρατηρησεις του δεν το ακουν μπορει να τους καταγγειλει.και σημερα βρηκα αυτα στο ιδιο παζοδρομιο τα μαζεψα και τα κρεμασα στην πορτα του και δευτερα παω να του κανω συσταση θα το πω και στους γειτονες που εχουν σκυλο

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Προσάρμοσα τις διαστάσεις τις φωτογραφίας στα πλαίσια του forum και ίσως δεν φαίνονται τόσο καλά οι λεπτομέρειες, γι’ αυτό απομόνωσα και μεγέθυνα ένα τμήμα της. Απ’ ότι φαίνεται, πρόκειται για κεφάλι αρνιού…

Νίκο, πήγαινε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και κατάγγειλε το συμβάν.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Παντος "τετια" αποφαγια βλεπω εδω περα πααααρα πολλα στο δρομο και στις πλατιες.
Δεν νομιζω οτι προκεται για φολες (βεβαια ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος) αλλα απλα αποφαγια που αφηνουν για τα αδεσποτα.
Και τωρα, αυτες τις μερες και πιο πολλα.

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
FrenchieFan said:
Παντος "τετια" αποφαγια βλεπω εδω περα πααααρα πολλα στο δρομο και στις πλατιες.
Δεν νομιζω οτι προκεται για φολες (βεβαια ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος) αλλα απλα αποφαγια που αφηνουν για τα αδεσποτα.
Nαι,αλλά αφού απείλησε για φόλα,μπορεί να έριξε τα απομειναρια απ το αρνί και να χει ρίξει τίποτα δηλητηριο ή χλωρίνη...

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Nίκο καλά εκανς καταρχήν και ενημερωσες όσους έχουν σκύλο.

Σου στελνω κ ένα αρχείο που μπορεις να τυπωσεις και αφισοκολλησεις ότι αν φολιαστει ζωο,δηθεν έχουν δωθει τα στοιχεια σε δικηγορο.
Πιανει παντα! :D

Νικος said:
εχθες με επιασε ενας γειτονας και μου ειπε για το πεζοδρομιο μπροστα απο το σπιτι του που πανε οσοι εχουν σκυλια και τα κανουν εκει.του εξηγησα οτι εγω τα παω σε ενα οικοπεδο και οτι και εγω τα εχω πατησει μερικες φορες.τοτε μου λεει αμα ειναι μην τα φερνεις απο εδω γιατι σκεφτομαι να ριξω φολες.του εξηγησα τι αφου οι αλλοι παρολες τις παρατηρησεις του δεν το ακουν μπορει να τους καταγγειλει.και σημερα βρηκα αυτα στο ιδιο παζοδρομιο τα μαζεψα και τα κρεμασα στην πορτα του και δευτερα παω να του κανω συσταση θα το πω και στους γειτονες που εχουν σκh

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
FrenchieFan said:
μονο που στη γειτονια μου δεν αφηνουν ποτε αποφαγια.ειναι και στο ιδιο πεζοδρομιο.ηταν και σαπια ποιος περιμενει να σαπισουν για να τα βγαλει στον δρομο; και ποιος τρωει αρνι χριστουγεννιατικα;
επισης τα γαντια τα προσεξατε;

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
και ποιος τρωει αρνι χριστουγεννιατικα
Εμεις ας πουμε!! :oops: :oops:
Δεν μας αρεσει η γαλοπουλα!

Αλλα για ολα τα αλλα εχεις δικιο!
Αν δεν το συνηθηζουν γενικος εκει στην γειτονια- και τα γαντια- ειναι περιεργο!!

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Strays' help said:
Σου στελνω κ ένα αρχείο που μπορεις να τυπωσεις και αφισοκολλησεις ότι αν φολιαστει ζωο,δηθεν έχουν δωθει τα στοιχεια σε δικηγορο.
Πιανει παντα! :D
Είναι όντως αποτελεσματική αυτή η τακτική στα θρασύδειλα υποκείμενα που απειλούν...

STELIOSS

Member
20 Ιανουαρίου 2007
10
0
Αυτο που θα θέλαμε όλοι είναι να τον κάνεις μαυρο στο ξύλο, το θέμα έιναι ότι θα βρείς ασχημα τον μπελά σου, ενας φίλος έπιασε εναν τύπο που έχει χαράξει όλα τα αυτοκίνητα της γειτονιάς του συμπεριλαμβανομένου και του δίκου του (ενα ολοκαίνουργιο Golf). Η διαστάσεις του φίλου μου είναι αντίστοιχες του Σχορτσιανίτη......το αποτέλεσμα ο τύπος δεν έπαθε τίποτα (επικαλέσθηκε ψυχικές διαταραχές) ο φίλος μου εισέπραξε 6 μήνες φυλακή για βιαιοπραγία...........
Η καλύτερη λύση είναι να ενημερώσεις το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. αυτοί είναι υποχρεωμένοι να του κάνουν συστάσεις και επειδή κάτι τέτοιοι τύπο είναι χέστες και θρασύδειλοι θα λουφάξει, δεν θα ξαναμιλήσει και θα σου βγάζει και τον σκύλο βόλτα μιας και θα γνωρίζει ότι αν γίνει το παραμικρό αυτόν τα βουτήξη πρώτο η αστυνομία.

marga

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2007
164
1
zoofilia-klp.blogspot.com
τις περισσοτερες φορες χεστηκε η αστυνομια.. υπαρχει αλλωστε και το ενδεχωμενο ο ιδιος να σκυλιασει και ν γινουν χειροτερα τα πραγματα...

Ριξτον στο φιλοτιμο.. πες του τι φταινε τα σκυλακια κλπ. Πες του να βαλει κατι σαν προειδοποιητηριο-ανακοινωση στο σημειο αυτο..

Μαζεψε τα αποφαγια και πηγαινε τα για αναλυση, ν δεις αν ειχε φολα.Ετσι θα εχεις ΚΑΙ στοιχεια.. :wink:

STELIOSS

Member
20 Ιανουαρίου 2007
10
0
Απο την στιγμή που θα υπάρχει επίσημη καταγγελία δεν μπορεί να χεστεί η αστυνομία.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
STELIOSS said:
Αυτο που θα θέλαμε όλοι είναι να τον κάνεις μαυρο στο ξύλο, το θέμα έιναι ότι θα βρείς ασχημα τον μπελά σου, ενας φίλος έπιασε εναν τύπο που έχει χαράξει όλα τα αυτοκίνητα της γειτονιάς του συμπεριλαμβανομένου και του δίκου του (ενα ολοκαίνουργιο Golf). Η διαστάσεις του φίλου μου είναι αντίστοιχες του Σχορτσιανίτη......το αποτέλεσμα ο τύπος δεν έπαθε τίποτα (επικαλέσθηκε ψυχικές διαταραχές) ο φίλος μου εισέπραξε 6 μήνες φυλακή για βιαιοπραγία...........
Η καλύτερη λύση είναι να ενημερώσεις το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. αυτοί είναι υποχρεωμένοι να του κάνουν συστάσεις και επειδή κάτι τέτοιοι τύπο είναι χέστες και θρασύδειλοι θα λουφάξει, δεν θα ξαναμιλήσει και θα σου βγάζει και τον σκύλο βόλτα μιας και θα γνωρίζει ότι αν γίνει το παραμικρό αυτόν τα βουτήξη πρώτο η αστυνομία.
Υπάρχει και καλύτερος τρόπος!!!
Δεν λες τίποτα, δεν τσακώνεσαι, και βάζεις τον "Σκορτσιανίτη" να του ξηγήσει το όνειρο, χωρίς να ξέρει γιατί τις τρώει...
Ξέρω πολλούς που θα πλήρωναν για να συμμετάσχουν σε τέτοια φάση, εγώ πρώτος και καλύτερος!!!

Είναι ωραία φάση, τσακίζεις εσύ στο ξύλο αυτόν που ενόχλησε κάποιον άσχετο σε σένα, και κάποιος άλλος, τσακίζει στο ξύλο αυτόν που ενόχλησε εσένα.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Εννοειται,τρομοκρατια θελει,εμεις οταν ειχαμε το akita μας ειχαν πει οτι μολυνουμε την γειτονια και οτι δεν μπορουν ουτε να ψησουν στην αυλη τους το καλοκαιρι λογω του σκυλου και μας ειπαν καταμουτρα οτι αμα το ριξουν φολα δεν θα φταινε γιατι μας ειχαν προειδοποιησει :shock:
Οποτε παει ο αντρας μου και τους λεει οτι αν οτιδηποτε συμβει στον σκυλο μα οτιδηποτε θα παρει την γιαγια τους(αυτη δημιουργουσε το πιο πολυ σκηνικο) θα την καρφωσει σε τοιχο και θα παιζει βελακια και μετα θα την δεσει στον κοτσαδορο και θα την σερνει στα χωραφια.Οταν ελειπε λοιπον ο σκυλος στην κλινικη(για αλλους λογους που εχω αναφερει) ειχαν χεστει επανω τους και ρωτουσαν πως παει η υγεια του μην τυχει και τους κατηγορησουμε :lol: