STELIOSS said:
Αυτο που θα θέλαμε όλοι είναι να τον κάνεις μαυρο στο ξύλο, το θέμα έιναι ότι θα βρείς ασχημα τον μπελά σου, ενας φίλος έπιασε εναν τύπο που έχει χαράξει όλα τα αυτοκίνητα της γειτονιάς του συμπεριλαμβανομένου και του δίκου του (ενα ολοκαίνουργιο Golf). Η διαστάσεις του φίλου μου είναι αντίστοιχες του Σχορτσιανίτη......το αποτέλεσμα ο τύπος δεν έπαθε τίποτα (επικαλέσθηκε ψυχικές διαταραχές) ο φίλος μου εισέπραξε 6 μήνες φυλακή για βιαιοπραγία...........
Η καλύτερη λύση είναι να ενημερώσεις το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. αυτοί είναι υποχρεωμένοι να του κάνουν συστάσεις και επειδή κάτι τέτοιοι τύπο είναι χέστες και θρασύδειλοι θα λουφάξει, δεν θα ξαναμιλήσει και θα σου βγάζει και τον σκύλο βόλτα μιας και θα γνωρίζει ότι αν γίνει το παραμικρό αυτόν τα βουτήξη πρώτο η αστυνομία.
Υπάρχει και καλύτερος τρόπος!!!
Δεν λες τίποτα, δεν τσακώνεσαι, και βάζεις τον "Σκορτσιανίτη" να του ξηγήσει το όνειρο, χωρίς να ξέρει γιατί τις τρώει...
Ξέρω πολλούς που θα πλήρωναν για να συμμετάσχουν σε τέτοια φάση, εγώ πρώτος και καλύτερος!!!
Είναι ωραία φάση, τσακίζεις εσύ στο ξύλο αυτόν που ενόχλησε κάποιον άσχετο σε σένα, και κάποιος άλλος, τσακίζει στο ξύλο αυτόν που ενόχλησε εσένα.