φολες στην γειτονια μου

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η δημοσίευση μεταφέρθηκε σε σχετικό θέμα.

westie-friend said:
Ο φίλος μου με πείρε χθες τηλεφωνο και μου είπε πως δηλητηρίασαν το κόλλεύ του.Ηταν στο Ναύπλιο όταν καποιος έξυπνος γνωστός σε όλους μας του έριξε φόλα.Το σκυλί πέθανε 3 τα ξημερώματα Κυριακής και ετοιμαζουμε μύνηση.Δέν ξερω αν πρέπει να αναφέρω όνομα.όποιος θέλει να το μάθει ας στείλει πρωσοπικό μύνημα.Αν κάνω λάθος συγχωρήστε με αλλά είμαι 13 χρονών

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Όταν με είχανε απειλήσει ότι θα ρίξουν φόλα στη σκύλα μου απάντησα ότι αν πάθει κάτι το σκυλί μου θα τους κάψω το σπίτι και θα είναι και μέσα. Ο τύπος μπήκε μέσα στο σπίτι του και δε ξαναμίλησε. Νομίζω ότι απειλή στην απειλή το σκέφονται καλύτερα. Πήγαινα σε μια τεράστια αλάνα όπου σε ένα σημείο συνόρευε με το σπίτι του.

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
εμενα ο τελευταιος που κατι μου ειπε οτι θα κανει στο σκυλο μου δεν προλαβε να ακουσει απαντηση.ηταν ηδη κατω(βασικα μπορω να πω πως δεν ημουν και ποτε αυτο που λεμε "ψυχρεμος"αν και ΠΑΝΤΑ σε λογικα πλαισια)
Ps.Το γελοιο ειναι οτι ηταν γυρω στα 20κατι αυτος και εγω 13 :lol: :lol: αλλα παντα ημουνα "λιγο"αναπτυγμενο παιδι

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Meet sauce, είσαι μικρός ακόμα για καυγάδες, δεν το λέω για να στην σπάσω, αλλά καλό είναι να είσαι υπομονετικός, έχεις τόσα χρόνια μπροστά σου για καυγάδες, μην βιάζεσαι, η ζωή δεν είναι τόσο μικρή όσο φαίνεται...

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
mitsakos said:
εμενα ο τελευταιος που κατι μου ειπε οτι θα κανει στο σκυλο μου δεν προλαβε να ακουσει απαντηση.ηταν ηδη κατω(βασικα μπορω να πω πως δεν ημουν και ποτε αυτο που λεμε "ψυχρεμος"αν και ΠΑΝΤΑ σε λογικα πλαισια)
Ps.Το γελοιο ειναι οτι ηταν γυρω στα 20κατι αυτος και εγω 13 :lol: :lol: αλλα παντα ημουνα "λιγο"αναπτυγμενο παιδι
ε τωρα που κανεις και ζιου ζιτσου

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
sir-elric said:
mitsakos said:
ε τωρα που κανεις και ζιου ζιτσου
Μπα.αυτο το κανω γιατι μου αρεσει.δεν νομιζω να με πολυβοηθησει στο δρομο.που να καθεσε να "κατεβαζεις" τον αλλο κατω και μετα κλειδωματα κλπ
ενω το κικ μποξ με εχει βοηθησει παρα πολυ :lol:

westie-friend

Member
25 Φεβρουαρίου 2008
13
0
και να ήθελα δεν μπορώ ας είμαι 1,82 και 88 κιλά άν και μόλις εγινα 13 πριν μισό μήνα.Είναι γνωστός σε όλους.

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
ενταξει εγω οχι τοοοοσο πολυ αλλα 1,76 και 110 κιλακια τα παταμε :oops:
αν και η πρωτη εικονα που σας ερχεται στο μυαλο θα ειναι "υπερβαρος" δεν ειμαι ακριβως ετσι

westie-friend

Member
25 Φεβρουαρίου 2008
13
0
Aλλά μην φανταστείς κανένα νταή.Όλοι με φωνάζουν ήσυχο γίγαντα
και ανερχόμενο λευκό σχορτσιανίτη.Κάνω body-building από 6η δημοτικού και τώρα πάω πρότη γυμνασίου και έχω εμφανίσει συμαντική πρόοδο.Θέλετε να σας πω ποιος το έκανε;

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Όχι.
Δεν έχει νόημα να μας πεις ένα όνομα κάποιου που μένει στο Ναύπλιο. Αφού έχετε κινήσει νομική διαδικασία, θα αποφανθεί η δικαιοσύνη.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
westie-friend said:
Aλλά μην φανταστείς κανένα νταή.Όλοι με φωνάζουν ήσυχο γίγαντα
και ανερχόμενο λευκό σχορτσιανίτη.Κάνω body-building από 6η δημοτικού και τώρα πάω πρότη γυμνασίου και έχω εμφανίσει συμαντική πρόοδο.Θέλετε να σας πω ποιος το έκανε;

να σου πω ,το westie για σενα ειναι?
θα εχετε πολυ πλακα σαν ντουετο.. :lol: :lol: :lol:

ellif

Active Member
31 Αυγούστου 2007
33
0
ηρακλειο κρητης
συγνωμη παιδια τι απεγινε αυτος τελικα? τον πηρε και τον σηκωσε ή ακομα??
τρελλος ειναι ο ανθρωπος.... αν ριξει φολα ριχτε του ανοιχτα πλεον..... τι να πω.τρελλαθηκα τωρα....ειναι αρρωστος εντελως.