Το διάβασα το πρώτο σου μήνυμα, από την ώρα που το έγραψες. Και προσπαθώ να ξεχάσω, ότι βρέθηκες "τυχαία" σε ένα παράνομο εκτροφείο σκυλιών "ράτσας". Πως αλήθεια βρέθηκες εκεί; Γιατί; Οι φιλόζωοι και οι φιλοζωικές, που επιμένεις να δυσφημείς, τι σχέση έχουν με τους εγκληματίες με τους οποίους συναλλάγηκες; Για διαφώτισέ με, γιατί είμαι και λίγο περιορισμένης ευθύνης προφανώς.Διάβασε το πρώτο μου μήνυμα... τον είχαν για ευθανασία και δεν θεωρώ τον εαυτό μου φιλόζωο απλά τον λυπηθηκα και τον πήρα από κει πριν τα τινάξει απο κάτι φιλόζωους
Λόγω δουλειάς. Αλλά αν πρέπει να αναλύσω σε ένα forum ολόκληρη την ιστορία της ζωής μου κλάφτα Χαράλαμπε. τέλος πάντων όποιος είναι moderator/ και "φιλόζωος" μπορεί να διαγράψει όλα μου τα ποστΤο διάβασα το πρώτο σου μήνυμα, από την ώρα που το έγραψες. Και προσπαθώ να ξεχάσω, ότι βρέθηκες "τυχαία" σε ένα παράνομο εκτροφείο σκυλιών "ράτσας". Πως αλήθεια βρέθηκες εκεί; Γιατί; Οι φιλόζωοι και οι φιλοζωικές, που επιμένεις να δυσφημείς, τι σχέση έχουν με τους εγκληματίες με τους οποίους συναλλάγηκες; Για διαφώτισέ με, γιατί είμαι και λίγο περιορισμένης ευθύνης προφανώς.
Επειδή είναι καλό να βλέπουμε σφαιρικά ένα θέμα και να μην ξεχνάμε τι είδους νοοτροπία κυριαρχεί στη χώρα μας, εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είναι προς τιμήν σου που υιοθέτησες ένα ζώο που βρισκόταν σε κίνδυνο(αν είναι έτσι όπως λες) και ακόμα περισσότερο που ενδιαφέρεσαι για την τύχη του. Για τους περισσότερους αυτό δεν θα ήταν καν πρόβλημα ή πηγή άγχους και προβληματισμού.....Δε γουστάρω καν να αναφέρω αν είναι ράτσα η όχι. Με πειράζει που αναφέρω τη λέξη york στην αγγελία αλλά πρέπει να τραβήξω τα βλέμματα των "φιλόζωων"
mareco αν δεν γνωρίζεις καλύτερα να το αφήσεις. εγώ μπήκα εδώ μέσα νευριασμένος γιατί εδώ και 2-3 μήνες δεν μου απαντάνε από φιλοζωικές. έστω για το τι θα κάνω. Τώρα το θέμα τον φιλόζωων σε εισαγωγικά πάει στο ότι οι περισσότεροι που εχω συναντήσει θέλουν καθαρόαιμο σκυλι θέλουν πιστοποιητικά και τέλος πάντων αν κάτι δεν είναι αυτό που είδαν στην τηλεόραση δεν θέλουν ουτε καν να το αγγίξουν. παρ όλα αυτά δε φταίνε αυτοί, αλλά όλο το σύστημα που έχει εμπορευματοποιήσει ένα τέτοιο αγαθό όπως είναι η τετραποδη συντροφιά. Δεν μπήκα ούτε να μαλώσω ουτε τίποτα. απλά έφτασα σε απόγνωση γιατί δεν θα τον αφήσω στο δρόμο η αν χρειαστεί θα μείνουμε μαζί στο δρόμο... όσο κι αν σου φαίνεται αυτο απίστευτο. καλή σας μέραΟσο εξακολουθείς να βάζεις το φιλόζωος σε εισαγωγικά, δεν θα τα πάμε καλά...
Η δουλειά σου λοιπόν, σε οδήγησε να ονομάζεις "φιλόζωους" όλους αυτούς τους εγκληματίες, που καλλιεργούν σκυλιά "ράτσας"; Γιατί δεν βγήκες έξαλλος να βρίζεις αυτούς τους ελεεινούς παπυμιλλάδες;
Σε ξαναρωτάω...οι φιλοζωικές τι σχέση έχουν με την ιστορία της ζωής σου;
Το ποιό είναι το θέμα, προφανώς είναι άλλη υπόθεση για τον καθένα.Mareco...το θέμα είναι να βρεθεί σπίτι για το σκυλί.
Επίσης...sorry κιόλας, αλλά αρνούμαι να το κάνω τόοοοσο δικό μου πρόβλημα. Εχω στην λίστα μου, άλλα σκυλοσχεδιάκια σε απόλυτη προτεραιότητα, που δεν νομίζω ότι θα βρουν ποτέ στην ζωούλα τους σπίτι, μόνο και μόνο γιατί δεν είναι 3κιλα και δεν μοιάζουν με yorkies......Θα τη βρούμε τη λύση...
Φτιάξε και εδώ μια αγγελία, αναφέροντας κιλά, ηλικια, συνήθειες, αν ξέρει να κάνει την ανάγκη του έξω ή σε βόλτα, πόσες βόλτες τον εχεις μάθει να πηγαίνει και να υποχρεωθεί ο νέος ιδιοκτητης να τον στειρώσει.και που να βάλω? Σε όσους πρότεινα σε αγγελίες δεν θέλουν γιατί είναι 3 χρονών tsimakgr ο βρασμός ψυχής είναι πολύ μεγάλος γιατί προσπαθώ εδώ και μήνες να επικοινωνήσω.....