Ακριβώς γι αυτούς τους φιλόζωους μιλάω Κατερίνα που ο σκύλος πρέπει να έχει αυτό το κάτι.Καλημέρα..! Δε γράφεις καλύτερα στην αγγελία ότι είναι ημίαιμο..? Μη βρεθεί κανείς προ εκπλήξεως..
Ακριβώς γι αυτούς τους φιλόζωους μιλάω Κατερίνα που ο σκύλος πρέπει να έχει αυτό το κάτι.
Ξερεις ποσα ειναι καθαροαιμα με πεντιγκρι και ειναι εκτος προτυπου;Εννοώ ότι είναι λίγο άκομψο ότι ένα σκυλί που είναι τόσο εξώφθαλμο ότι είναι ημίαιμο (όχι ότι δεν είναι όμορφο βέβαια) να προωθείται σαν yorkshire..Πολλοί όμως θα το πιστέψουν. Μάλλον όμως δεν το έθεσα σωστά
Δε γουστάρω καν να αναφέρω αν είναι ράτσα η όχι. Με πειράζει που αναφέρω τη λέξη york στην αγγελία αλλά πρέπει να τραβήξω τα βλέμματα των "φιλόζωων"Εννοώ ότι είναι λίγο άκομψο ότι ένα σκυλί που είναι τόσο εξώφθαλμο ότι είναι ημίαιμο (όχι ότι δεν είναι όμορβο βέβαια) να προωθείται σαν yorkshire..Πολλοί όμως θα το πιστέψουν. Μάλλον όμως δεν το έθεσα σωστά
Ναι ισχύει, δεν το είχα σκεφτεί. Απλώς κατά τη γνώμη μου, δεν είναι κακό να γραφτεί και το ''ημίαιμο'' δίπλα. Τελός πάντων, το θέμα είναι να βρει ένα καλό σπιτάκι το σκυλι, και νομίζω δε θα δυσκολευτεί.Ξερεις ποσα ειναι καθαροαιμα με πεντιγκρι και ειναι εκτος προτυπου;
xlife εσύ όταν το πρωτοπήρες, δεν θεωρούσες τον εαυτό σου φιλόζωο;
Γιατί πήρες αυτό, κι όχι ένα άλλο; Ενα...ότι να 'ναι;
Ααα...και... york έτσι κι αλλιώς, δεν συνηθίζουν να τα λένε.
Κατερίνα, δε χρειάζεται η επίθεση Όχι, δεν είμαι τόσο γνώστης των yorkie, απλώς από τις φωτογραφίες της αγγελίας έκρινα ότι δεν είναι καθαρόαιμο. Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθοςΣυγνώμη ρε asp...από που και ως που είναι εξώφθαλμό ότι είναι ημίαιμο? Είσαι τόσο γνώστης των yorkies και μπορείς από μια φωτογραφία να κρίνεις ότι είναι ήμίαιμο...
Οχι . Βασικά έπρεπε να φύγω τον Ιούλιο αλλά δεν έφυγα λόγο αυτού του θέματος. Τώρα όμως δεν με παίρνει άλλο.Δεν έχεις κανέναν να τον κρατήσει λίγους μήνες μέχρι να βρεις δουλειά και σπίτι δικό σου;
Κατερίνα εγώ θέλω να γίνει ως εξής. Θα πάω να δω που θα μείνει. θα δω τους ανθρώπους και τελικά θα αποφασίσω αν θα τον δώσω εκεί. Το θέμα είναι ότι 2-3 μήνες τώρα ... τίποτα... Και αν και δεν ξέρω από αυτά θα προτιμούσα να τον πάμε μαζί με τη νέα του οικογένεια κάπου να τον ευνουχίσουμε.Πάντως θα επαναλάβω ένα πολύ σοβαρό θέμα που μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί. Αυτή τη στιγμή υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που προκειμένου να βγάλει extra χρήματα (ειδικα με αυτή τη συγκεκριμένη ράτσα) και ειδικά με τη κρίση....κλέβει, πάιρνει από αγγελίες (καλή ώρα σαν τη δική σου) μικροσωμα όπως yorkies, maltese...σιχ τζου κλπ και τα χρησιμοποιεί για επιβάσεις...και μετά πουλάνε τα κουτάβια σε λαικές και πανηγύρια...η μέσω αγγελιών. ΠΡΟΣΕΧΕ πολύ που θα τον δωσεις...
Όταν έδινα τη Bebe και επειδή στην αγγελία δεν είχα γράψει ότι ήταν στειρωμένη...δεν μπορείς να φανταστείς πόσες κυρίες με είχαν πάρει τηλέφωνο και μόλις άκουγαν ότι είναι στειρωμένη το έκλειναν...