τσιπ...

gsd364546

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2016
382
288
31
Ο συλλογισμος δεν ευσταθει, απεχει πολυ απο τα ελληνικα δεδομενα. Το τσιπ θελει 1-2 μηνες για να περαστουν στη βαση τα στοιχεια και να παρεις το οριστικο χαρτι , ο γιατρος κανει τη διαδικασια οχι ο ιδιοκτητης, δεν υπαρχει προσωπικη επαφη με υπαλληλο και σιγουρα δεν ειναι ενας υπαλληλος..Μονο το αφμ ιδιοκτητη θα ειναι κοινο, θα μπορουσε καλιστα να εχει 2 ιδιους σκυλους, εναν πεντιγρατο και εναν ημιαιμο. Ασε που μπορει να "πεθανει" ο δευτερος και αργοτερα χρονικα ή και ποτέ. Κανεις δε θα τον βρει χαμενο για να σε καταγγειλει, ουτε κανεις θα σε ρωτησει που ειναι. (ολα τα παραπανω σε θεωρητικη βαση παντα, δεν προτρεπουμε για τιποτα μη νομιμο )
Υπαρχουν δυεγγραφες. Στη μια δεν ανακατευεται ο κτηνιατρος

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
dhladh αν καθε μηνα αγοραζω εγω ενα μαλι και καποια στιγμη το ενα πεθανει και εγω παρω ακομα 2 μετα θα δουν στην λιστα και θα πουν τι κανει τουτος..μαλισταααααααα.

• Like
Reactions: Orilis

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.101
Ειλικρινά, πιστεύετε ότι κάθεται κανείς να διασταυρώσει ποια τσιπ είναι δηλωμένα σε ποιον;;;;; Really, τώρα!
Στις εκθέσεις μορφολογίας, ασφαλώς και ελέγχονται. Και στην εργασία.

• Like

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Για τη βάση δεδομένων του υπουργού είναι η ερώτηση, όπως έχει προκύψει στα τελευταία μηνύματα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.101
Για τη βάση δεδομένων του υπουργού είναι η ερώτηση, όπως έχει προκύψει στα τελευταία μηνύματα
Όταν θέλεις να ασχοληθείς με κάτι, όπου υπάρχει το ενδεχόμενο να ερευνηθεί το θέμα, δεν το ρισκάρεις. Οφείλεις να είσαι εντάξει, γιατί ποτέ δεν ξέρεις! Αλλιώς ναι, σιγά μην το έψαχνε ποτέ κανείς.

• Like

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μωρέ μαζί σου. Και καλό είναι να ακολουθούμε την τυπική οδό γενικότερα ακόμα κι αν δεν υπάρχει περίπτωση να μας τσεκάρει κάποιος, μπας κι ισιώσει καθόλου αυτός ο τόπος. Όχι μόνο στο τσιπ, αλλά γενικότερα. Απλά η απορία μου είναι για αυτό που ειπώθηκε παραπάνω
Θα παει να δηλωσει οτι ο σκυλος του πεθανε σωστα; Και μετα θα παει να γραψει τον καινουριο σκυλο (πρωτο τσιπ) ο οποιος ειναο ιδοα ρατσανιδοα ηλικια και ιδια χρωματα με το σκυλι που πεθανε λιγο πριν :p Ειπαμε ειναι δημοσια υπηρεσια αλλα ειναι δυνατον να ειναι τοσο ηλιθιοι που να μη ψιλιαστουν οτι κατι παει λαθος;
Ε, υπό κανονικές συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας, σιγά μην τσεκάρει κανείς, στο υπουργείο, το οτιδήποτε

gsd364546

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2016
382
288
31
Ο συλλογισμος δεν ευσταθει, απεχει πολυ απο τα ελληνικα δεδομενα. Το τσιπ θελει 1-2 μηνες για να περαστουν στη βαση τα στοιχεια και να παρεις το οριστικο χαρτι , ο γιατρος κανει τη διαδικασια οχι ο ιδιοκτητης, δεν υπαρχει προσωπικη επαφη με υπαλληλο και σιγουρα δεν ειναι ενας υπαλληλος..Μονο το αφμ ιδιοκτητη θα ειναι κοινο, θα μπορουσε καλιστα να εχει 2 ιδιους σκυλους, εναν πεντιγρατο και εναν ημιαιμο. Ασε που μπορει να "πεθανει" ο δευτερος και αργοτερα χρονικα ή και ποτέ. Κανεις δε θα τον βρει χαμενο για να σε καταγγειλει, ουτε κανεις θα σε ρωτησει που ειναι. (ολα τα παραπανω σε θεωρητικη βαση παντα, δεν προτρεπουμε για τιποτα μη νομιμο )
Υπαρχουν δυο ειδων εγγραφες. Στη μια δεν ανακατευεται ο κτηνιατρος
dhladh αν καθε μηνα αγοραζω εγω ενα μαλι και καποια στιγμη το ενα πεθανει και εγω παρω ακομα 2 μετα θα δουν στην λιστα και θα πουν τι κανει τουτος..μαλισταααααααα.
Εχεις ενα μαλι με ημερομηνια γεννησης 25/4/16 και πεθαινει. Και θα πας να αγπρασεις αλλο μαλι με ημερομηνοα γεννησης 25/4/16 δεν ειναι περιεργο;

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.358
8.158
Εγω αναφερθηκα στη συγκεγκριμενη περιπτωση, δηλαδη πως θα τσεκαρει καποιος οτι ενας σκυλος με σγκεγκριμενο τσιπ οντως πεθανε.
Υπαρχουν δυο ειδων εγγραφες. Στη μια δεν ανακατευεται ο κτηνιατρος

Εχεις ενα μαλι με ημερομηνια γεννησης 25/4/16 και πεθαινει. Και θα πας να αγπρασεις αλλο μαλι με ημερομηνοα γεννησης 25/4/16 δεν ειναι περιεργο;
Στη τελευταια ερωτηση η εγγραφη στο δημο ειναι ανεκδοτο...ουτε θα καταλαβουν τι τους δινεις.

Επισης κανεις δε δηλωνει ποτε αγορασε το σκυλο, η ημερομηνια γεννησης στο βιβλιαριο των ημιαιμων ειναι οτι να ναι. Εγω διαλεξα μια να μου αρεσει.

ημερομηνια θανατου αφου δεν αποδεικνυεται καπως δηλωνεις οτι θελεις επισης...εγω δε δηλωσα τιποτα για το προηγουμενο...δε ξερω καν τι και πως γινεται.

• Like

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
.....

Μου άρεσε η γέννα και μόλις μάζεψα το παραδάκι πήρα κι αδέρφι

• Like
Reactions: vek and medusa

gsd364546

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2016
382
288
31
Αφου μιλαμε για καθαροαιμο σλυλο με πεντιγκρι...
Επισης κανεις δε δηλωνει ποτε αγορασε το σκυλο, η ημερομηνια γεννησης στο βιβλιαριο των ημιαιμων ειναι οτι να ναι. Εγω διαλεξα μια να μου αρεσει.

ημερομηνια θανατου αφου δεν αποδεικνυεται καπως δηλωνεις οτι θελεις επισης...εγω δε δηλωσα τιποτα για το προηγουμενο...δε ξερω καν τι γινεται.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.358
8.158
εστω και ετσι, ο ενας καθαροαιμος ο νεος.... ο παλιος που και καλα πεθανε? γιατι πρεπει να πεθανει την ιδια μερα, αυτο ρωταω, που πηγαζει αυτη η αναγκη? τον "πεθαινεις" αλλη ημερομηνια και τελειωσε το θεμα. Δεν ειναι κατι που ελενχεται ευκολα, μη σου πω καθολου

τι γραφω θεε μου, θα διαβαζει κανεις στο μελλον και θα με λεει δολοφονο σκυλων

gsd364546

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2016
382
288
31
ο ενας καθαροαιμος ο νεος.... ο παλιος που και καλα πεθανε? γιατι πρεπει να πεθανει την ιδια μερα, αυτο ρωταω, που πηγαζει αυτη η αναγκη? τον πεθαινεις αλλη ημερομηνια και τελειωσε το θεμα
Αφου τον "ημιαιμο" εχει γραψει. Και λογικα τον εγραψε στην ημερομηνια γεννησης του πεντιγκρι δηλαδη τη σωστη ημερομηνια. Εχτος αν το μη περασμενο τσιπ το γραψει σε αλλη ημερομηνια.Αλλα αν αλλη ημερομηνια λεει τπ τσιπ και αλλη το πεντιγκρι τηα του κανουν θεμα απο τις εκθεσεις...

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.358
8.158
δε το πιανεις ετσι? ιδια ημερομηνια γεννησης εχουν. θα γραφουν στο υπουργειο απο εναν υπαλληλακο. Λες να ανατρεξει αν δει ποτε γεννηθηκαν οι παλιοι του σκυλοι και γενικα ολοι οι σκυλοι? Και να το κανει δεν εχεις θεμα. Και εμενα ιδια ημερομηνια ειναι γραμμενοι, για συναισθηματικους λογους, 02/12 του 2003 ο ενας 02/12/2017 ο αλλος, μαυροι ημιαιμοι και οι 2.Φωτογραφια δε βαζεις.. Λες να εψαξε κανενας αν εχω αλλο σκυλο στη κατοχη μου? κανεις, ουτε παραξενευτηκε , ουτε εψαξε αλλα και να εψαχνε τι εγινε? Μπορει να πηρες αδερφια με την ιδια λογικη. Μανα πατερα, ολη τη γεννα και 5 να δηλωσεις. Μπορει να σου πει κατι? οχι! γτ μονο το τσιπ αποδεικνυει ποιος ειναι ο σκυλος και αυτο πας να δηλωσεις εκεινη τη στιγμη. Το παλιο σκυλο πεθανε τον οποτε θες, δε θα ανοιξουν το μνημα, ουτε θα ρθουν στη κηδεια.

Ζεις καπου αλλου φανταζομαι καπου που βγαζουν πιστοποιητικα θανατου και γεννησης σε σκυλους...Εδω σκεψου παιδια χανονται και ανταλλασονται/ υιοθετουνται παρανομα, ο σκυλος θα ειναι προβλημα?

Last edited:
  • Like

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
βρε @gsd364546 να στο κανω λιγο πιο απλο μπας και ξεμπλεχτεις.
κανω ας πουμε εγω μια γεννα με 6 κουταβια πχ
τα 2 τα κραταω εγω και τα 4 τα δινω σε διαφορετικους ανθρωπους
δηλωμενα τσιπ και ολα
το ενα που κρατησα μου πεθαινει
ενας ιδιοκτητης μου λεει οτι δεν μπορει να το κρατησει και εγω το ξαναπαιρνω πισω
αρα θα με ψαξουν πως πεθανε το σκλι μου και πηρα αλλο με ιδια ημερομηνια γεννησης;

υπαρχει και ο αλλος ιδιοκτητης που δεν μπορει να το κρατησει
το παιρνει ο ιδιοκτητης που εχει ηδη ενα κουταβι
θα τον ψαξουν που βρηκε κουταβι με ιδια ημερομηνια γεννησης;;;;

• Like

gsd364546

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2016
382
288
31
δε το πιανεις ετσι? ιδια ημερομηνια γεννησης εχουν. θα γραφουν στο υπουργειο απο εναν υπαλληλακο. Λες να ανατρεξει αν δει ποτε γεννηθηκαν οι παλιοι του σκυλοι? Και να το κανει δεν εχεις θεμα. Και εμενα ιδια ημερομηνια ειναι γραμμενοι, για συναισθηματικους λογους, 02/12 του 2003 ο ενας 02/12/2017 ο αλλος, μαυροι ημιαιμοι και οι 2.Φωτογραφια δε βαζεις.. Λες να εψαξε κανενας αν εχω αλλο σκυλο στη κατοχη μου? κανεις, ουτε παραξενευτηκε , ουτε εψαξε αλλα και να εψαχνε τι εγινε? Εχω 2 σκυλους με ιδια ημερομηνια γεννησης, ετυχε 1/365 η πιθανοτητα δεν ειναι απιθανο σα το τζοκερ. Μπορει να σου πει κατι? οχι! γτ μονο το τσιπ αποδεικνυει ποιος ειναι ο σκυλος και αυτο πας να δηλωσεις εκεινη τη στιγμη. Το παλιο σκυλο πεθανε τον αλλη ημερομηνια, δε θα ανοιξουν το μνημα, ουτε θα ρθουν στη κηδεια.

Ζεις καπου αλλου φανταζομαι καπου που βαγζουν πιστοποιητικα θανατου και γεννησης σε σκυλους...Εδω παιδια χανονται και ανταλλασονται/ υιοθετουνται παρανομα, ο σκυλος ειναι ευκολακι
Αυτο δεν ειναι ιδια ημερομηνια ειναι 13 χρονια διαφορα. Εξαρταται σε ποιο υπαλληλακο θα πεσεις. Εδω οταν πηγα να γραψω το σκυλο μου ο τυπος ηξερε ολους τους ιδιοκτητες των διαμερισματων της πολυκατοικιας και σε ποια διαμερισματα ειχε σκυλια και ποιοι οι ιδιοκτητες των σκυλων.

gsd364546

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2016
382
288
31
βρε @gsd364546 να στο κανω λιγο πιο απλο μπας και ξεμπλεχτεις.
κανω ας πουμε εγω μια γεννα με 6 κουταβια πχ
τα 2 τα κραταω εγω και τα 4 τα δινω σε διαφορετικους ανθρωπους
δηλωμενα τσιπ και ολα
το ενα που κρατησα μου πεθαινει
ενας ιδιοκτητης μου λεει οτι δεν μπορει να το κρατησει και εγω το ξαναπαιρνω πισω
αρα θα με ψαξουν πως πεθανε το σκλι μου και πηρα αλλο με ιδια ημερομηνια γεννησης;

υπαρχει και ο αλλος ιδιοκτητης που δεν μπορει να το κρατησει
το παιρνει ο ιδιοκτητης που εχει ηδη ενα κουταβι
θα τον ψαξουν που βρηκε κουταβι με ιδια ημερομηνια γεννησης;;;;
Δεν ειπα οτι ντε και καλα θα ψαξουν. Ειπα οτι θα φανει περιεργο στα χαρτια και δε θελεις να υπαρχει καν πιθανοτητα να το ψαξουν αν θα κανεις παρανομη αφαιρεση τσιπ.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.358
8.158
Μπορεινα ειναι αδερφια μη κολλας με τη χρονολογια, μπορει να κρατησες ολη τη γεννα και εχεις και 6. Κανεις δε θα αμφιβαλει.
Επισης δε ξερω που μενεις, στην αθηνα δε ξερεις ουτε ποιος μενει απο κατω σου. Αλλα και να μη του αρεσει η φατσα σου και να αμφιβαλει, τι θα κανει? θα σε βαλει να κανεις τεστ Dna? και να ξεθαψεις το νεκρο σκυλο? Γιατι ?υπαλληλος ειναι, εδω βαριουνται να σου φτιαξουν ενα χαρτι στις υπηρεσιες σιγα μη μπει ο αλλος στη διαδικασια να σε τρωει στη μαπα και παραπανω ωρα. (δεν εχει φραγκα/κερδος για το δημο η υποθεση δηλωση σκυλου, μη το ξεχνας)

Last edited: