το yiorki μου δεν τρώει και είναι αδιάθετο

ΚΑΛΗ

Member
9 Ιανουαρίου 2011
13
0
thessaloniki
Καλησπέρα σε όλους. Πριν απο 2 βδομάδες αγόρασα απο κτηνίατρο 2,5 μηνών περίπου ένα yiorki το οποίο μετά απο 3-4 μέρες ελατώθηκε η όρεξη του και η διάθεση του. το πήγα στον κτηνίατρο αλλά είπε οτι δεν βλέπει κάτι και φαίνεται καλά. πήγα κ σε νέο γιατρό κ μοθ είπε οτι εχει σκουλικάκια.. του έδωσε αληφή αλλα μετά απο 4 μέρες πάλι τα ίδια. το σκιλάκι παίρνει αντιβίωση γιατί έχει βήχαλάκι. η κοιλίτσα του είναι πρισμένη και πονάει κάθε φορα ποθ τρώει έστς και λίγο. ο γιατρός λέει πως ειναι τα σκουλίκια και σήμερα θα του δώσει κι άλλη κρέμα.όλη μέρα είναι ξαπλωμένη και περπατάει λίγο .. είμαι σε απόγνωση

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Στον πρώτο κτηνίατρο να μην ξανά πας.
Ζήτα να κάνει εξετάσεις στον σκύλο σου,δεν είναι καθόλου φυσιολογικό από την περιγραφή σου.

Περαστικά!

ΚΑΛΗ

Member
9 Ιανουαρίου 2011
13
0
thessaloniki
φυσικά και δεν θα το ξαναπάω. είναι πολύ μικρό και ανησυχώ πολυ ... δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ενώ τρώει ελάχιστα ι κοιλιά του είναι πρισμένη..και μετα έχει πονάκια!

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Ναι οταν εχουν σκουλικακια ειναι πρησμενη η κοιλια τους ,απο αυτο ποναει . 2,5 μηνων ,αν ειναι πραγματικα τοσο ,ισως μπορει να παρει χαπακι για σκουλικια,ειναι πιο δραστικο απο την παστα. Αλλα ο κτηνιατρος σου ξερει καλυτερα. Η παστα θελει καποιες επαναληψεις σε τακτα χρονικα διαστηματα .
Ο πρωτος κτηνιατρος πρεπει να ειναι πολυ στοκος,δε φτανει που φερνει κουταβια απο κακες πηγες ,ουτε μια αποπαρασιτωση δε μπορουσε να τους κανει !
Σου ευχομαι περαστικα κ γρηγορα το γιορκακι σου να γινει περδικι για να μπορεσετε να χαρειτε η μια την αλλη.

iwan

Active Member
8 Ιανουαρίου 2011
40
0
το ιδιο προβλημα ειχα και εγω καποτε.. εχει πολλα σκουλικια και οι παστες δεν κανουν σχεδον τιποτα.πρεπει να τοθ δωσεις χαπι νρτονταλ και ας ειναι κουταβι γιορκι. απλα ζυγησε το και δωσε του το αναλογο κοματι γιατι ενα χαπι ειναι για 10κιλα σκυλο οποτε υπολογισε σε ποσα κομματια θα το κοψεις. στον πρωτο γιατρο πες του να ανοιξει καλυτερα σουβλατζιδικο.

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Ντροντάλ προς το παρόν και σε κανένα μήνα μιλμπεμάξ,που θα γίνει 4 μηνών!Οι κλασσική κρέμα δεν κάνει τίποτε απολύτως!

Καλλιόπη

Active Member
9 Ιανουαρίου 2011
25
0
thessaloniki
Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας ... απλα είναι πολυ μικρό ειναι 700γρ μονο γι αυτο και του εδωσε κρέμα. ευχομαι να βρεθεί λυση γιατι ειμαι πολυ αγχωμενη.. περνει και αντιβιωση για το βήχα zinadol 250 πιστευετε οτι το επηρεαζει με τα σκουλίκια

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Περαστικα στο μικρουλη! Μακαρι να ειναι μονο τα σκουλικια το προβλημα, τοτε θα αντιμετωπιστει πολυ ευκολα.

Με αγχωσατε τωρα για την παστα...Παντως ενω στην αρχη η κοιλια του Καρλος ηταν τουμπανο, μετα απο τρεις συνεχομενες μερες αποπαρασιτωσης με παστα ξεπρηστικε αισθητα. Πλεον ειναι εντελως νορμαλ...

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
Οχι καλε τι αγχωθηκες.Εξαλλου ξεπρηστηκε .Ειδες κανενα σκουλικακι στα κακα του; Ετσι κ αλλιως σε λιγο καιρο θα ξανακανετε αποπαρασιτωση ,τωρα μεγαλωσατε ,θα του δωσεις κανονικα χαπι .

Καλλιόπη

Active Member
9 Ιανουαρίου 2011
25
0
thessaloniki
Ναι νομιζω πως ειχε στα κακα του σκουλίκια αγχώνομαι γιατι δεν τρώει, και οταν το ταίζω και του δίνω την βιταμινούχο κρέμα του μετα πονάει, το καταλαβαίνω γιατί κλαίει ενώ ειναι ξαπλωνένο. δεν εχει όρεξη γενικά ... για τπτ

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Προσωπικά θα πήγαινα για περισσότερες εξετάσεις. Οκ το πρήξιμο αλλά τόσος πόνος? και καμία διάθεση???

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Η κρεμα για τα κουταβια ειναι πολυ καλη,ολα τα αλλα ειναι πολυ δυνατα.
Τι και ποσο ταιζεις δηλαδη και ειναι λιγο?τι εννοεις πονο?
το να αναστεναζει μετα το φαγητο η να μιξοκλαιει δεν ειναι απαραιτητα πονος,νερο πινει?τα κακα του πως ειναι,παιζει το σκυλι η ειναι φυτο???

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
Εγω οταν ειχα παρει τη Ζαιρα ηταν καπως ετσι συν οτι εκανε ευκοιλια που οχι απλα βρωμουσαν...σαν κλουβιο αυγο,μια μποχα απεριγραπτη .Εκανα εμετο απο τη βρωμα, φαντασου. Αλλα ολη αυτη η κατασταση δε κρατησε πανω απο βδομαδα,μετα εγινε καλα.Κ μας απο σκουλικια ειχε πει ο γιατρος ηταν αυτο ,αν κ τοτε ειχαμε φοβηθει για μορβα .
Εσενα ομως λες εχει 2 βδομαδες αυτη η κατασταση. Το καημενο ειναι πολυ μικροσκοπικο ,νερο πινει ; Εδω κ 2 βδομαδες μονο μια φορα εδωσες παστα κ αλλη μια σημερα; Γιατι εγω σε ενα γατακι που ειχα βρει κ ηταν μικρο ,δε μπορουσε να παρει χαπι,εδωσα παστα 3 φορες ανα 2 μερες κ μετα απο 10 μερες παλι επαναληψη το ιδιο πραμα ,δηλαδη αλλες 3 φορες ανα 2 μερες.
ελπιζω να το εξηγησα καλα γιατι μου φαινετε περιεργη η συνταξη μου

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ε δωσε ομως και καμια απαντηση στις ερωτησεις ,αλλιως τι το ανοιξες το θεμα?απλα για να ξερουμε?

Καλλιόπη

Active Member
9 Ιανουαρίου 2011
25
0
thessaloniki
μολις το ειδε ο γιατρος ... μου άλλαξε την αντιβιοση και μου ειπε οτι έπαθε βρογχιτιδα κατι τετοιο, έχει μιξουλες και δύσπνοια και φυσικά βήχα. του έδωσε κ κρέμα για τα σκουλίκια, να του δινω καθε μερα μια γραμμή. αυριο θα μου πει τις εξετάσεις .. αυτα ξερω μονο.. το σκιλάκι δεν παίζει και δεν εχει όρεξη...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Περαστικά εύχομαι! Κάτι δεν μου αρέσει σε όλες τις διαγνώσεις χώρις να είμαι γιατρός! Μακάρι να περάσει γρήγορα!

Καλλιόπη

Active Member
9 Ιανουαρίου 2011
25
0
thessaloniki
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΗΧΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ Η ΝΟΣΟΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΙΟΣΗ Κ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ Κ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ. ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ Μ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΔΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ... ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ .....

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μια γραμμη κρεμα οκ,ποσους ποντους ομως σου ειπε?υπαρχει κρεμα με 1 ποντο ανα κιλο και κρεμα με 2 ποντους ανα κιλο σκυλου.
Με την γριπη αυτη του κεννελ,καλα σου εδωσε αντιβιωση(αλλα οχι μαζι με την κρεμα για σκουληκια ο χασαπης),αλλα μαλλον και εκει στην δοσολογια σου τα χαλασαν και κακως σου ειπε να την σταματησεις μετα απο 3 μερες,ειναι ενας βηχας σαν να εχει φλεματα στον λαιμο και περναει ευκολα κανονικα,αλλα πιστευω οτι η αντιβιωση πρεπει να κανει τον κυκλο της.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα