το beagle μου δαγκωνει πολυ !!

annatonni

Well-Known Member
11 Μαϊου 2015
50
22
54
Μιλαμε για αυτη τη κινηση που κανει ο caesar milan? Αυτα δειχνουν οτι ηρεμουν μετα απ αυτη τη κινηση.. οχι οτι θα το επιχειρουσα ποτε βεβαια..
ναι αυτή είναι και ο ΣΙΖΑΡ ο καλυτερος εκπεδευτης για μενα!

Ρεάκι

Well-Known Member
11 Μαϊου 2015
101
73
35
Καλα στη τηλεοραση εννοειται οτι θεοποιουνται ανθρωποι για ευνοητους λογους.. παντα αμφεβαλλα για αυτα τα ντοκιμαντερ ειδικα οταν σε ενα επεισοδιο ενας σκυλος με εξαιρετικο αγχος αποχωρισμου που το χε μαλιστα και χρονια κατεστρεφε τα παντα και γαυγιζε για 5 ωρες non stop και ο μιλαν μεσα σε μιση ωρα απλα ηρεμωντας τον πριν φυγουν τα αφεντικα του καταφερε και ελυσε μαγικα ολα τα προβληματα.. Μαλιστα τα αφεντικα βγηκαν μετα απο 1 μηνα και ειπαν οτι δεν ξαναεμφανισε τετοια συμπεριφορα lol.

Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
Σχετικά με τα λεγόμενα alpha rolls, το να γυρίσεις δηλαδή με το ζόρι τον σκύλο ανάσκελα για να του επιβληθείς, είναι κατα την γνώμη μου σημαντική η άποψη του Ed Frawley, άσχετα με το αν συμφωνεί κανείς με τις μεθόδους του ή όχι.
Είναι απο τους παλιότερους εκπαιδευτές της "παραδοσιακής" σχολής, φούλ διορθώσεις, πνίχτες και τα σχετικά, και παρ όλα αυτά οι λέξεις που χρησιμοποιεί για τα alpha rolls είναι "crazy", "stupid", "dangerous" κλπ.
Όταν και ο Frawley λέει οτι αυτή η μέθοδος είναι τρελλή, βλακώδης και επικίνδυνη καφρίλα, νομίζω οτι το θέμα τελειώνει εκεί.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie