το σκυλι μου με δάγκωσε

mantzy

Banned
Banned
23 Ιανουαρίου 2017
40
2
Σιγουρα οχι...
Αλλα ξερω κ που να ξεσπάσω κ που οχι (που με παίρνει δλδ...)
Το ιδιο θα πρεπε να ξερει κ η σκυλα σου...κ για να θεωρησε οτι την παιρνει να "στις ριξει" κατι δεν κανετε καλα...
Οτι δλδ ΤΙ ειπαν ακριβως οι 2 εκπαιδευτες?τοχω απορια τωρα...σουπαν ολα οκ,η κακια η ωρα?τι σου ειπαν να κανεις?ή να μην κανεις τιποτα?
Μπορει να μαθουμε κ τιποτα καινουριο βρε αδελφε...share the knowledge!
Πωπω τοση καλη εισαι βρε παιδι μου; κρατιέσαι; ποτε δε ξεσπασες σε ατομο που δεν έπρεπε; να μας κάνεις κανα μαθήματακι και σε μας τοτε αα μην αγχωνεσαι εσύ τα ξέρεις ολα σχετικα με τις συμπεριφορές τον σκύλων αν ειναι για κτ καινούριο θα σου ρθει ξαφνικα εκει που θα καθεσαι

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Δεν ειναι θεμα καλοσυνης κοριτσακι
Ειναι απλα να ξερεις τα ορια σου...
Στην κολλητη μου μπορει να πω "αιντε κ μαμησου" στον πατερα μου ομως οχι (εκει ερχεται κ κουμπωνει κ ο σεβασμος...)
Φυσικα ολα αυτα καποιος μου τα διδαξε καποιος μου τα εμφυσησε (αμα χρησιμοποιω δυσκολες λεξεις πεσμου)
Τωρα απτα γραφομενα σου,συνειδητοποιω οτι δεν πάσχει μονο ο σκυλος αλλα κ το ιδιο το αφεντικο...οποτε...ναι...τωρα ολα makes sense...
Τεσπα προφανως εγω καπου αποσκοπω κ τα λεω ολα αυτα κ ολοι οι αλλοι απλα ζηλευουν τον σουπερ ντουπερ σκύλο σου...

Μη μας πεις παντως οτι δεν στα παμε...

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125
Rein αυτό το λες σαν γενικό κανόνα ή αφορά έντονα κυριαρχικά ζώα; Δεν θεωρείς ότι μπορεί να αντισταθμιστεί η απειρία κάποιου με το να έχει όρεξη να δουλέψει με/για το σκύλο του; Κι εννοώ να δουλέψει με εκπαιδευτή σωστό, να διαβάσει πολύ πριν ακόμα προβεί στην αγορά του σκύλου και να έχει φυσικά διάθεση να μάθει και να διορθώσει τον εαυτό του..
για κυριαρχικα...δυστυχως η εμπειρια δεν γινεται να αντικατασταθει,στην περι ης ο λογος περιπτωση.οσο καλη διαθεση και να εχει καποιος...η απειρια του επισης δεν τον βοηθα στο να μπορεσει να κρινει ουτε καν ποιος ειναι οκαταλληλος εκπαιδευτης...

καθε σκυλι ,οπως γνωριζεις,ειναι διαφορετικο απο ενα αλλο ιδιας ρατσας...ειδικα οταν στην εξισωση προστιθεται και η κυριαρχικοτητα,το "διαβασμα" του ζωου ειναι το 90% της επιτυχιας...

κατ εμε λοιπον οχι...δεν μπορει...

• Like
Reactions: Elrandir

mantzy

Banned
Banned
23 Ιανουαρίου 2017
40
2
Δεν ειναι θεμα καλοσυνης κοριτσακι
Ειναι απλα να ξερεις τα ορια σου...
Στην κολλητη μου μπορει να πω "αιντε κ μαμησου" στον πατερα μου ομως οχι (εκει ερχεται κ κουμπωνει κ ο σεβασμος...)
Φυσικα ολα αυτα καποιος μου τα διδαξε καποιος μου τα εμφυσησε (αμα χρησιμοποιω δυσκολες λεξεις πεσμου)
Τωρα απτα γραφομενα σου,συνειδητοποιω οτι δεν πάσχει μονο ο σκυλος αλλα κ το ιδιο το αφεντικο...οποτε...ναι...τωρα ολα makes sense...
Τεσπα προφανως εγω καπου αποσκοπω κ τα λεω ολα αυτα κ ολοι οι αλλοι απλα ζηλευουν τον σουπερ ντουπερ σκύλο σου...

Μη μας πεις παντως οτι δεν στα παμε...
Θα θελααα παρα πολυ να δω ολους εσας και τα σουπερ ντουπερ σκυλια σας φυσικα ολοι γνωρίζετε τα παντα για τα σκυλιά γι'αυτό ο ενας το αφηνει να λιμοκτοναει και ας ψοφήσει τι πειραζει ο άλλος θα του χωνα μια μπουφλα και στα παιδια σας ετσι να κανετε παντως ναι ειναι η τελεια διαπαιδαγώγηση .. Αντε μιλα με την κολλητουλα σου τωρα κοριτσάκι

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
Θ ολοι γνωρίζετε τα παντα για τα σκυλιά γι'αυτό ο ενας το αφηνει να λιμοκτοναει και ας ψοφήσει τι πειραζει
Dont do it Φαιδων....

mantzy
Οποτε συμφωνουμε οτι διαφωνουμε...σωστα;
Τι θα ελεγες να τελειωνε το θεμα σιγα σιγα εδω;
Αφου @@ριες σου λεμε...ε;

mantzy

Banned
Banned
23 Ιανουαρίου 2017
40
2
Well...
Τουλαχιστον εμας δεν μας δαγκώνουν τα σκυλια μας...
:rolleyes:
Αυτό κουκλιτσα μου εμεις δεν το ξερουμε αλλα ουτε και εσύ ;) κατσε να πιεστεί λιγο το σκυλι ακόλουθα και τις συμβουλές των από πάνω και δεν θα αργήσει..

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125
Θα θελααα παρα πολυ να δω ολους εσας και τα σουπερ ντουπερ σκυλια σας φυσικα ολοι γνωρίζετε τα παντα για τα σκυλιά γι'αυτό ο ενας το αφηνει να λιμοκτοναει και ας ψοφήσει τι πειραζει ο άλλος θα του χωνα μια μπουφλα και στα παιδια σας ετσι να κανετε παντως ναι ειναι η τελεια διαπαιδαγώγηση .. Αντε μιλα με την κολλητουλα σου τωρα κοριτσάκι
βασικα ξεχνα για λιγο οτι το σκυλι ειναι δικο σου και διαβασε οτι εχει γραφτει σαν να αφορα εναν τριτο...κατ αυτον τον τροπο θα δεις λιγο πιο αντικειμενικα τα πραγματα και σιγουρα θα βοηθηθεις αρκετα περισσοτερο....

εχεις αγνοια στο θεμα σκυλος,κατι το οποιο δεν ειναι κακο μια και κανεις δεν γεννηθηκε γνωστης...εαν δεν βαριεσαι κανε μια αναζητηση στο φορουμ και θα βρεις απειρες συζητησεις επι του θεματος...

mantzy

Banned
Banned
23 Ιανουαρίου 2017
40
2
βασικα ξεχνα για λιγο οτι το σκυλι ειναι δικο σου και διαβασε οτι εχει γραφτει σαν να αφορα εναν τριτο...κατ αυτον τον τροπο θα δεις λιγο πιο αντικειμενικα τα πραγματα και σιγουρα θα βοηθηθεις αρκετα περισσοτερο....

εχεις αγνοια στο θεμα σκυλος,κατι το οποιο δεν ειναι κακο μια και κανεις δεν γεννηθηκε γνωστης...εαν δεν βαριεσαι κανε μια αναζητηση στο φορουμ και θα βρεις απειρες συζητησεις επι του θεματος...
μιας και εγω εγραψα το θεμα σημαινει οτι δεν ξερω ολα όσα χρειαζονται για τα σκυλια εχω όμως ασχοληθεί ωρες ατελείωτες μαζι του και εφοσον το πηγα και σε εκπαιδευτη και μου ειπε οτι απο εκπαιδευση υπακοής ειναι μια χαρα δεν χρειαζόταν κατι αλλο, σκεφτηκα λοιπον πριν επισκεφτώ εκπαιδευτή να κανω μια ερωτηση εδω μεσα αλλα φυσικα εσεις που γνωρίζετε τα πάντα με κρινατε λες και εσείς γεννήθηκατε εμπειροι και γνωστές της καθε ρατσας, ξανα εγραψα μονο και μονο γιατι τελικα μαθεύτηκε ο λογος που το εκανε αρα λοιπον εσεις είστε αυτοι που δεν δέχεστε κατι οχι εγώ..

mantzy

Banned
Banned
23 Ιανουαρίου 2017
40
2
Dont do it Φαιδων....

mantzy
Οποτε συμφωνουμε οτι διαφωνουμε...σωστα;
Τι θα ελεγες να τελειωνε το θεμα σιγα σιγα εδω;
Αφου @@ριες σου λεμε...ε;
Το θεμα εχει λήξει απο δυο μέρες εσεις κάθεστε και γράφετε εχετε γεμίσει αλλες 8 σελίδες θα μου πεις ο καθενας θα γράψει οτι γούσταρει αλλα δεν φταιω εγω για την συνεχεια του θέματος.. Εγω απάντησα μονο και μονο για να δειτε οτι δεν φταιει ουτε η εκπαίδευση ουτε το οτι εφυγε νωρίς απο την μάνα μιας και για μερικους μονο αυτα ειναι οι αιτίες

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
Το καλο ειναι (για μενα) οτι στο θεμα σου εγινε μια πολυ ωραια κουβεντα (με μικρα διαλειματα καφριλας, οκ) οποτε καθολου τζαμπα δεν γραφουμε :)

Ενταξει, οπως σου γραφτηκε και παραπανω μπορει να ειναι θεμα βιταμινων, ναι...
Παντως αυτο που σου ειπε ο rein πιο πανω κρατησε το αν θες, κανε μια βολτα στο φορουμ και ψαξε τιποτα παραπλησια θεματα, γενικα ρε παιδι μου αν εχεις ορεξη διαβασε, αυτο

mantzy

Banned
Banned
23 Ιανουαρίου 2017
40
2
Το καλο ειναι (για μενα) οτι στο θεμα σου εγινε μια πολυ ωραια κουβεντα (με μικρα διαλειματα καφριλας, οκ) οποτε καθολου τζαμπα δεν γραφουμε :)

Ενταξει, οπως σου γραφτηκε και παραπανω μπορει να ειναι θεμα βιταμινων, ναι...
Παντως αυτο που σου ειπε ο rein πιο πανω κρατησε το αν θες, κανε μια βολτα στο φορουμ και ψαξε τιποτα παραπλησια θεματα, γενικα ρε παιδι μου αν εχεις ορεξη διαβασε, αυτο
Ναι μερικα ατομα έδωσαν όντως συμβουλές.. Εχω ψάξει ηδη εντάξει ενημερώθηκα πηρα γνωμη και εκπαιδευτή λογικά δεν θα εχω θέμα

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
Οχι δεν σου λεω οτι εχεις καποιο θεμα, καλα εκανες και το εψαξες, απλα σου λεω μη ριξεις χ στο φορουμ συνολικα, πιστευω θα διαβασεις πολλα ενδιαφεροντα (ενταξει μπορει κ αλλου να συναντησεις καμια καφριλα :) )

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
Βλεπεις οτι προσπαθω να βοθησω και βαζεις τρικλοποδια
τι να βοηθησεις; αφου ειπαμε δεν υπαρχει προβλημα
η βιταμινη C την εκανε τη ζημνια...πηρε βιταμινες του στιβει και πορτοκαλαδες και ολα καλα

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
ειναι κυριαρχικος και αυτος γιαυτο

σαν εναν κοκορα που εχω,που ενω εχουν μαζευτει ολες οι κοτες αυτος εκει,εξω,να μου σπαει τα νευρα....κυριαρχια παντου.
ελαφρυ ναναι το μακαρονι που θα τον σκεπασει.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Well...
Τουλαχιστον εμας δεν μας δαγκώνουν τα σκυλια μας...
:rolleyes:
Το είπα κι εγώ στην αρχή του θέματος. Δικαίως αντέδρασε ο tasos malinois, και μέσα από αυτόν όσοι έχουν δαγκωθεί και ξέραν την αιτία αλλά και πως θα το καταπολεμήσουν
Έχουμε διαφωνήσει σε τόσα βρε ράιν που μη σου κάνει εντύπωση κι εδώ διαφωνία μας: δεν το βλέπεις ότι μια χαρά τα ξέρει όλα κι ότι οι υπόλοιποι είναι γατάκια;; Ηλίου φαεινότερο! Δεν της χρειάζονται οι άπειρες συζητήσεις. Βιταμίνες χρειαζόταν, πήγε κι αγόρασε

Παντως αυτο που σου ειπε ο rein πιο πανω κρατησε το αν θες, κανε μια βολτα στο φορουμ και ψαξε τιποτα παραπλησια θεματα, γενικα ρε παιδι μου αν εχεις ορεξη διαβασε,
Όχι κι εσύ, όχι... Άτομα που έχουν τέτοιο ύφος και κάνουν flaming τόσο έντονα, δεν χρειάζεται να περιηγηθούν καθόλου. Μπορούν να πάνε να εφαρμόσουν αυτά που ξέρουν καλύτερα από τα εδώ γατάκια και να μας αφήσουν στην ησυχία μας

mantzy

Banned
Banned
23 Ιανουαρίου 2017
40
2
Μην αγχωνεσαι εχω διαβασει και αλλα θεματα στο φορουμ που εχουν απαντήσει ατομα με γνώσεις και γενικα εχουν ανταλλάξει αποψεις και εμπειρίες.. Εμ cygor οπότε θέλεις πέρνα απο το ιατρειο μου η το νοσοκομείο που δουλευω