3 μαξιλάρια και ένα κουβερτάκι έχω στα μαγαρισμέναΑρχικά νόμιζα πως πρόκειται για παιχνίδι ή για κάτι άλλο, δεν πήγε το μυαλό μου σε αυτό που είδα αργότερα.
Σπέρμα...
3 μαξιλάρια και ένα κουβερτάκι έχω στα μαγαρισμέναΑρχικά νόμιζα πως πρόκειται για παιχνίδι ή για κάτι άλλο, δεν πήγε το μυαλό μου σε αυτό που είδα αργότερα.
Σπέρμα...
Ε, καταλαβαίνεις κι εσύ γιατί δε μπορώ να το ακούω καν σε αυτές τις περιπτώσεις.Η δε αντίδραση των περισσότερων που είχα ρωτήσει ήταν πως πρόκειται για "κλασσική περίπτωση κυριαρχίας, προσπαθεί να σας καβαλήσει και να σας δείξει ποιος είναι ο αρχηγός ".
Χαχαχαχαχαχαχ!Ευχαριστω , μολις εξαφανισα ολα τα μαξιλαρια.
Ειμαι υπερ της προληψης.Χαχαχαχαχαχαχ!
Λένε ότι ο διάολος έχει πιολλά ποδάρια. Σε παραπέμπω στην απάντηση του χρήστη @kosmaki. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πώ κάτι άλλο.Και πως θα ειχε κουταβια που δεν τα ηθελες;
Ω! Θεε μου δεν το καταλαβα ζητω συγγνωμη...
Ακομα πιστευεις στον κρινο;
Συμφωνώ και εγώ ότι το να στειρώσεις ένα σκύλο με την ελπίδα ότι ως δια μαγείας θα διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα στον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του είναι ηλίθιο. Τόσο ηλίθιο όσο και το να θεωρεί κάποιος ότι αν αφήσει τον intact αρσενικό σκύλο του να μαμήσει κάποια θηλυκιά θα ξελαμπικάρει ο σκύλος.Να παραθέσω και άλλη μια σειρά μελετών (6) για όσους ενδιαφέρονται, για το πόσο επηρεάζει η στείρωση την συμπεριφορά και την επιθετικοτητα.
Έχει ενδιαφέρον πως σε μια από αυτές τις μελέτες (της Deborah Duffy) αναφέρει πως το 41.8% των ερωτηθέντων επέλεξαν τη στείρωση για περιορισμό των γεννήσεων. Λιγότεροι από τους μισούς.
Το 31% στειρωσαν για την πρόληψη προβλημάτων υγείας
18% για την πρόληψη προβληματων συμπεριφοράς
Ψεκαστηράκι με νεροξυδο. Δοκιμασμενο απο αρκετουςΕγώ δηλ δεν ήμουν σωστή κηδεμόνας; Τι θα μπορούσα να κάνω; Να ρισκάρω κάθε φορά;
Το έχω περιορίσει αρκετά. Ειδικά αν δω πρώτος εγώ τη γάτα ή προλάβω τα πρώτα σημάδια ότι την εντόπισε (επιβραδύνει το ρυθμό, στάση του σώματος, θέση αυτιών κ.λπ.) τον κουμαντάρω. Με ένα "μη" σταματάει πλέον. Αλλά είναι και φορές, ειδικά στην αρχή όταν πρωτοφάνηκε, που περπατάμε δίπλα σε ένα αμάξι και η γάτα είναι από κάτω και το τράβηγμα είναι τόσο ξαφνικό και απότομο που όχι "μείνε" δεν προλαβαίνω να πω, αλλά δεν κατάλαβα πως ξαφνικά έβλεπα τα σύνεφα. Να σου πω κάτι; Πιστεύω πραγματικά ότι έχεις τεράστιες γνώσεις για τα σκυλιά, περισσότερες από εμένα. Αλλά επιβεβαιώνεις αυτό που λέω. Για σένα και τους άλλους που ανέφερα υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο. Όσοι στειρώσαμε τα σκυλιά μας, απλά ειμαστε βαριεστημένοι, ανεύθυνοι που δεν κάτσαμε να εκπαιδεύσουμε τα σκυλιά μας να αντιστέκονται στον οίστρο. Ίσως, αν περνούσε και από το χέρι σας, να μας απαγορεύατε να έχουμε σκύλο.@ChrisApo ηθικολόγος δεν ειμαι. Ρεαλιστης ειμαι.
Το γεγονός οτι δεν μπορεις να κουμανταρεις τον σκυλο σου, ειναι θεμα εκπαιδευσης. Εχω δει απειρα σκυλια μεσαιου μεγέθους να πανε βόλτα το αφεντικο τους και εχω δει dogo argentino να σκαλιζει την ασφαλτο με τα νυχια βλεποντας μια γατα αλλα να μην το κουναει ρουπι επειδη το αφεντικο του του ειπε ενα απλο, ηρεμο "Μεινε!"
Εδώ κανείς λάθος. Στο είπα και πριν, χούντα δεν έχουμε, ίσως με μπερδεύεις με άλλα μέλη που η αυθεντία τους χάνεται μέσα στην (κάνει ρίμα) τους.Ίσως, αν περνούσε και από το χέρι σας, να μας απαγορεύατε να έχουμε σκύλο.
Το δοκίμασες και μιλάς εκ πείρας;Σορρυ κιολας αλλα τι θα κανει το ψεκαστηρι με το νεροξυδο αν ο σκυλος θελει να μ@μησει και γενικοτερα ειναι σε φαση αλλου? Αυτα πιανουν ισως με καποια σκυλια με μικροτερη ας το πουμε επιμονη, δε νομιζω οτι ειναι καλη προτροπη...
Πριν προσλάβεις τον Σήζαρ για βοηθό, κάνε τον κόπο να διαβάζεις σωστά τα όσα γράφτηκαν. Ή μάλλον διάβαζέ τα ολόκληρα.Εδώ και αρκετά ποστ έχουμε ακούσει για την Αγιά Στείρωση επειδή οι ιδιοκτήτες πιθανών να είναι ανεύθυνοι. Και οι περισσότεροι είναι a priori ανεύθυνοι χωρίς καν ενδείξεις ποσο μάλλον αποδείξεις. Ακούσαμε για χριστοπαναγιες από τους Ράμπο του πληκτρολογίου που έχουν το αλάθητο του Πάπα. Αυτό το αλάθητο που μπροστά στις επιστημονικές αλήθειες αντιδρά με ιδεολογικούς αφορισμούς και την Αγία Τριαδα, όχι της ορθοδοξίας, άλλα της μοντέρνας κυνοφιλιας: Στείρωση, Εκπαιδευτής και "ΕΓΩ εφτυσα αίμα να μαζεύω αδέσποτα άρα εσύ μόκο". ΕΥΛΟΓΗCΟΝ
Υποθετεις λαθος. Θηληκο εχω. Μπουκαλάκι με νεροξυδο ΟΧΙ στο σκυλί, στον αέρα μπροστά του.
Και γιατί είναι επικίνδυνο;
ο δικος μου αν εχει βαλει στο μυαλο κατι δε βλεπει ουτε εσενα ουτε το ψεκαστηρι δεν υπαρχει καμια αμφιβολια.Υποθετω δεν ειναι ο μονος ξεροκεφαλος. Δε νομιζω επισης οτι τρεμουν ολοι οι σκυλοι τα ψεκαστηρια, ειδικα οι δεσποζομενοι που τα εχουν συνηθισει. Ασε που μερικοι (ονοματα δε λεμε) γουσταρουν κιολας, γλυφουν και τον αερα να φανε το ξυδιΤο δοκίμασες και μιλάς εκ πείρας;