το κουταβι μου κλαιει συνεχεια

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
μπράβο σου που άλλαξες γνώμη για τα βράδια να τον παίρνεις μαζί σου,να τον χαίρεσαι κ να περνάτε όμορφα μαζί.τα ίδια με τους γονείς μ γινόντουσαν κ όσο να προσπαθούσα να τους εξηγήσω πώς πρέπει να την έχουμε μέσα αυτοί τίποτα(βέβαια εσύ έχεις δικό σ σπίτι απο ότι έχω καταλάβει),τελικά μετά απο λίγο καιρό αφού την έμαθαν καλά την βάζουμε κ είμαστε όλοι μιά χαρά.

Last edited:

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
ασε με το χαιδεμα ηθελε να ανεβη πανω στο γραφειο που εχω τον υπολογιστη τον ανεβασα και εκει που το χαιδευα μου ερικσε το ποτιρη με τον καφε πανο στο πληκτρολογιο

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αυτη τη στιγμή η Σελιν μου πατάει το ποντίκι... πλέον ό,τι πινω είναι σε μπουκάλι με καπάκι!!
Σε νιώθω!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μην το κοροϊδεύεις.
Τη Σελιν μου την φωνάζουν σουίφερ. Η αλήθεια ειναι πως πλέον γλύτωσα το σκουπισμα κατω από κρεβάτια και καναπέδες!:rolleyes:

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Εγω δεν το κοροιδευω καθολου..εγω σοβαρα το λεω οτι ξεσκονιζει τα επιπλα.βεβαια μερικες φορες φευγει και κανενα τηλεχειριστηριο κατω αλλα τοση δουλεια κανει τι να του πεις μετα :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εμεις δεν μαθαίνουμε εντολές "ελα, κατσε, μείνε" μαθαίνουμε "σφουγγάρισε, καθαρισε, σκουπισε"

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
χα χα.. να ρωτισο τι πρεπει να εχουμε στο σπιτι για ωρα αναγκης φολα τι φαρμακο? παλια ειχαμε ατροπινι τωρα??

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ρωτα τον κτηνιατρο να σου πει. Αλλά και παλι με την φολα πρεπει να το πάρεις πολύ εγκαιρως ειδηση....

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
θα τον ρωτισο για καλο κ για κακο.. χθες βρηκα ενα κοκκαλο και πανο ειχε κατι μαυρο ωπος ειναι το πιπερι δεν μπωρεσα να καταλαβω.. ξερεις εχω και πολυ καλους γειτομες

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
θα τον ρωτισο για καλο κ για κακο.. χθες βρηκα ενα κοκκαλο και πανο ειχε κατι μαυρο ωπος ειναι το πιπερι δεν μπωρεσα να καταλαβω.. ξερεις εχω και πολυ καλους γειτομες
Ελεος....
να τον παρακολουθείς διαρκώς όταν ειναι εξω. Να εχουν χτενισει τα μάτια σου το χώρο, πριν καν πάει ο μικρός να παίξει.

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Καλα απο γειτονους σκιζουμε ολοι!Εμενα ο καλυτερος ο διπλα 70-80 χρονων μου λεει για ενα γιορκι απεναντι το οποιο γαυγιζει και στην σκια του απο το μπαλκονι(δεν φταιει αυτο βεβαια) αυτο ειναι σκυλι!!ξερει και που ειναι το σπιτι του!!! :confused: Και λεω ε;για πατα το μηδεν γτ δεν σ ακουω καλα!

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
αυτο κανω οταν βγαινουμε εξω δεν το αφινο στιγμη απο τα ματια μου..
πατα το μηδεν γτ δεν σ ακουω καλα χα χα θα τον τρελανειςς:)