το κουταβι μου κλαιει συνεχεια

sweetdogs

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
82
0
kastoria greece
λοιπον η αδελφη μου επαθε το ιδιο ακριβως με εσενα! Αρχικα πες μου το πηρες τωρα προσφατα; αν ναι βαλε του ενα ρολοι κοντα του τα μικρα κουταβακια οταν ακουν το τικ τοκ νομιζουν πως ειιναι η καρδια της μανουλας τους! Αν δεις οτι δεν πιανει παρε το μαζι σου για υπνο!

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
ο λογοσ π κλεει ειναι οτι το αφινα ελευθερο μεσα στιν αυλη και ηταν οκ ενω τωρα του εκανα ενα σπιτακι το βαζω μεσα και κλεε
ι..ειναι 2 μηνον κ το εχω 25 μερες σχεδων

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
αα και κατι ακομα εβγαλε στα 2 ποδια μπροστα κατι σαν πληγες σαν να του επεσε το τριχομα σε αθτο το σημειο.. ενας γνωστος μου ειπε οτι το επαθε επιδει καθετε συνεχεια κατω στο τσιμεντο ισχυει κατι τετοιο γιατι ανησυχω?

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Ούτε απογαλακτισμό σωστό δεν έκανε το καημένο.Πολύ μικρό το πήρες.
Δοκίμασε να μην του αλλάζεις συνήθειες,καταστάλαξε που θα το έχεις μέσα η έξω και stick with the plan που λένε κ στο χωριό μου.Θα κλαίει αλλά θα σταματήσει,δεν είναι μηχάνημα να σταματάει κ να αρχίζει με κουμπάκι.Ανέξου το κ θα σταματήσει.

Όσο για το τρίχωμα δες κτηνίατρο,μπορεί να είναι άπειροι οι λόγοι.Η τοπική αλωπεκία μπορεί να προκληθεί κ επειδή γλύφεται συνέχεια σε ένα σημείο,μπορεί να είναι κ λόγοι υγείας.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
απο ότι κατάλαβα το έχεις έξω στην αυλή..λογικό μ φαίνεται να κλαίει αλλά μπορεί να του λείπει κ η μανούλα του.κάνε του όσο συντροφιά μπορείς κ μην το έχεις έξω απο την στιγμή που δεν έχει κάνει ακόμα τα βασικά του εμβόλια.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Eχεις ενα με το ζόρι απογαλακτισμένο κουτάβι στην αυλή, ενώ δεν εχει συμπληρώσει εμβόλια?
Και εγώ κλαίω για τη μοιρα του.

Σόρρυ που ειμαι "σκυλα" αλλά πρώτον είναι απαράδεκτα μικρό για να μην ειναι με την μανα του, δύο το εχεις σε μια αυλη -ασχετα από το σπιτακι- που τα έντομα κάνουν παρτυ και αυτό δεν εχει κανει εμβόλια, τρίτον το να ειναι εκει για να κοιμάται και όχι μέσα που είσαι εσύ στο μυαλό των σκύλων ειναι απομόνωση. Δεν αντιλαμβάνεται γιατι το "τιμωρείς" έτσι.

Ουτε εγω εδώ που τα λέμε.
Αν θες να ηρεμήσει. Παρε το από την αυλή. Μπορείς όταν μεγαλώσει και κανει τα απαιτούμενα εμβολια να το εχεις εξω να παίζει. Αλλά μην το αφήνεις εκει να κοιμάται. Και σίγουρα όχι τσιμεντο. Είναι απαγορευτικό για τα κοκκαλα του.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Οντως το κουτάβι είναι πολύ μικρό για να μένει μόνο του, το ότι βρίσκεται και έξω είναι ακόμα χειρότερο. Κριμα δεν είναι αυτή την εποχή που έχεις την πολυτέλεια να "φτιάξεις" το σκύλο όπως θες να τον έχεις σε απόσταση?

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
1) το σπιτι οπου εχω το σκυλο ειναι ποιο καθαρο και απο το δωματιο μου..!!
2) ηδη εχω κανει το πρωτο εμβολιο,κ του εκανα κ βιβλιαριο,οταν λες ειναι απαραδεχτα μικρο για να μην ειναι με την μανα του τι ενοεις?? δηλαδη επειδη το εχω εξω τη σημαινει οτι το τιμωρο??

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
1) το σπιτι οπου εχω το σκυλο ειναι ποιο καθαρο και απο το δωματιο μου..!!
2) ηδη εχω κανει το πρωτο εμβολιο,κ του εκανα κ βιβλιαριο,οταν λες ειναι απαραδεχτα μικρο για να μην ειναι με την μανα του τι ενοεις?? δηλαδη επειδη το εχω εξω τη σημαινει οτι το τιμωρο??
Δεν πα να του χεις και παλάτι. Αυτό νιωθει απομονωμένο και αυτό το ταράζει στην ψυχολογία του άσχημα. Πολύ ασχημα
Για να βγει ενα κουτάβι έξω σε αυλές και να ειναι εκτεθειμένο σε εντομα κλο πρεπει να εχει συμπληρώσει όλο τον κυκλο εμβολίων. Όχι μόνο το πρώτο. Και μιλάμε για κατά μέσο όρο 4 εμβόλια. Αρα θα επρεπε να βγει στους 5 μήνες περιπου. Ωε τότε μόνο αγκαλια.
Όταν λέω απαραδεκτα μικρό, εννοώ ότι μέχρι 2-2,5 μηνών επρεπε να ειναι με τη μάνα του. Αυτή θα του εδινε μαθήματα για την μετέπειτα ζωή του, το ιδιο και τα υπολοιπα κουτάβια της γέννας. Αλλά μαλλον το πηρες από ιδιώτη, που μεταξύ της ανευθυνότητας του να βάλει το σκυλι να γεννησει, δεν διαβασε και πότε πρεπει να απογαλακτιστούν και πώς τα κουτάβια. Αν μπορείς, γύρισε το πίσω και παρε το μετά από κανα μήνα.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
εκτος των αλλων που ειπωθηκαν κλεισμενο σε ενα σπιτακι μη επαρκως αεριζομενο μηπως σκαει απο τη ζεστη?

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
κοιτα να δεις.. απο 5 χρονον μεγαλωσα με γερμανικο ποιμενικο μεσα στο σπιτι κ ξερω λιγο πολυ τι ειναι καλο για ενα σκυλο και τι οχι.. 1) το σκυλο τον πειρα απο 44 ημερων για τον λογο οτι δεν ζει ποια η νταιζη ( η μανα του) αλιως θα αφηνα.. κ δεν νομιζω να νιοθει απομονωμένο.. κοβω απο το φαγητο μου για να μπωρεσο να το σηντηρισο,τροφες,εμβολια,microchip,κτλ
αν πιστεβεις οτι δεν το φερομαι σωστα γνωμη σου

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
κοιτα να δεις.. απο 5 χρονον μεγαλωσα με γερμανικο ποιμενικο μεσα στο σπιτι κ ξερω λιγο πολυ τι ειναι καλο για ενα σκυλο και τι οχι.. 1) το σκυλο τον πειρα απο 44 ημερων για τον λογο οτι δεν ζει ποια η νταιζη ( η μανα του) αλιως θα αφηνα.. κ δεν νομιζω να νιοθει απομονωμένο.. κοβω απο το φαγητο μου για να μπωρεσο να το σηντηρισο,τροφες,εμβολια,microchip,κτλ
αν πιστεβεις οτι δεν το φερομαι σωστα γνωμη σου
Αφού λιγο πολύ ξέρεις τι είναι καλό για ένα σκύλο και τι όχι, τότε γιατι ρωτάς γιατι κλαίει? Δεν ξερεις πώς να το αντιμετωπισεις?
Μην φοράς παρωπίδες όταν ακους κατι που δεν σου αρεσει. Δεν σε κατηγορησα ότι δεν φερεσαι σωστά, είπα όμως ότι ειναι λάθος να μένει έξω το σκυλι σε τόσο μικρή ηλικία για παρα πολλούς λόγους.
Το κουτάβι νομίζεις καταλαβαίνει αν εσύ κάνεις το σκ#το σου παξιμάδι για να του έχεις τα καλύτερα? Όχι, δεν το απασχολεί όταν μένει έξω, με ολους τους κινδύνους που συνεπάγεται αυτό.

badis

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
57
1
Η μητέρα του γιατί πέθανε; Τα υπόλοιπα αδερφάκια του; Τι απέγιναν; Πλήρωσες για να το αποκτήσεις το κουτάβι;