έχης δίκιο.Αν προχωρήσεις στο Νο 5 στις αντεδείξεις αναφέρει ότι δεν πρέπει να δίνεται σε κουτάβια ...απορώ δλδ. Επίσης βλέπω ότι η τιμή του φαρμάκου είναι γύρω στα 10 €...άντε και κάνα 3€ το νευρομπιόν....ας έβαζες κάτι παραπάνω να του έκανες το τεστ για ερλίχια μια και έξω
http://www.tsokanos.gr/clientfiles/RONAXAN 100 mg & 20mg_leaflet.pdf
την ρώτησα όταν μου τα έγραφε και μου ειπαι ότι δεν έξι θέμα αλά έτσι όπως μου τα λες με εξής τρομαξη μπορώ να πω μόλις απόγεβματίαση θα την πάρω και θα την ρωτήσω πάλιΤέσπα σε κάθε περίπτωση η χορήγηση του Ronaxan 100mg δεν ενδείκνυται σε κουτάβια...μήπως να επικοινωνήσεις μαζί του?
τα έχω πάλι τα χάπια σε αλουμινόχαρτο την κάθε δόση χωριστά και πέταξα το κουτί (βλακία) θα την πάρω σίγουρα και θα σε ενημερώσωΔεν έχω πρόθεση να σε τρομάξω καλέ....απλά τα εγχειρίδια των φαρμάκων γράφουν πως πρέπει να δίνεται το φάρμακο κλπ. Αν την πάρεις να της πεις ότι διάβασες το χαρτί και έχεις απορίες.
Επίσης εφόσον έχεις πάρει το φάρμακο ρίξε μια ματιά και εσύ...μήπως αυτό το λινκ που έχω βρει εγώ είναι παλιό και έχει αλλάξει.
Εννοειται πως δαγκωνουν τα μικρα. Αλλαζουν δοντια. Μην το αφηνεις να σε δαγκωνει. Βαλε ενα παιχνιδι στο στομα του αντι το προσεχετε. Μπορεις να του δινεις κατι παγωμενο να μασουλαει. Και παλι υπομονη! Υπαρχουν πολλα θεματα για κουταβισιο δαγκωμα στο φορουμ. Κανε μια αναζητηση. Επισης κανε μια αναζητηση για crate/κλουβι. Θα σε βοηθησει πολυ. Επισης μεινε και διαβασε. Να το χαίρεστε και να το προσεχετε.ειχαίς δαγγώματα ?και αν ναι πως τα αντιμετώπισης ?
ναιΓια να δω αν κατάλαβα καλά... Ο σκύλος είναι όλη μέρα ελεύθερος ελεύθερος σε όλο το σπίτι;