το βράδυ αφινιάζει

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Τέσπα σε κάθε περίπτωση η χορήγηση του Ronaxan 100mg δεν ενδείκνυται σε κουτάβια...μήπως να επικοινωνήσεις μαζί του?

• Like
Reactions: mareco

23 Ιουλίου 2015
13
4
34
Αν προχωρήσεις στο Νο 5 στις αντεδείξεις αναφέρει ότι δεν πρέπει να δίνεται σε κουτάβια ...απορώ δλδ. Επίσης βλέπω ότι η τιμή του φαρμάκου είναι γύρω στα 10 €...άντε και κάνα 3€ το νευρομπιόν....ας έβαζες κάτι παραπάνω να του έκανες το τεστ για ερλίχια μια και έξω
http://www.tsokanos.gr/clientfiles/RONAXAN 100 mg & 20mg_leaflet.pdf
έχης δίκιο.

23 Ιουλίου 2015
13
4
34
Τέσπα σε κάθε περίπτωση η χορήγηση του Ronaxan 100mg δεν ενδείκνυται σε κουτάβια...μήπως να επικοινωνήσεις μαζί του?
την ρώτησα όταν μου τα έγραφε και μου ειπαι ότι δεν έξι θέμα αλά έτσι όπως μου τα λες με εξής τρομαξη μπορώ να πω μόλις απόγεβματίαση θα την πάρω και θα την ρωτήσω πάλι :(

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Δεν έχω πρόθεση να σε τρομάξω καλέ....απλά τα εγχειρίδια των φαρμάκων γράφουν πως πρέπει να δίνεται το φάρμακο κλπ. Αν την πάρεις να της πεις ότι διάβασες το χαρτί και έχεις απορίες.
Επίσης εφόσον έχεις πάρει το φάρμακο ρίξε μια ματιά και εσύ...μήπως αυτό το λινκ που έχω βρει εγώ είναι παλιό και έχει αλλάξει.

23 Ιουλίου 2015
13
4
34
Δεν έχω πρόθεση να σε τρομάξω καλέ....απλά τα εγχειρίδια των φαρμάκων γράφουν πως πρέπει να δίνεται το φάρμακο κλπ. Αν την πάρεις να της πεις ότι διάβασες το χαρτί και έχεις απορίες.
Επίσης εφόσον έχεις πάρει το φάρμακο ρίξε μια ματιά και εσύ...μήπως αυτό το λινκ που έχω βρει εγώ είναι παλιό και έχει αλλάξει.
τα έχω πάλι τα χάπια σε αλουμινόχαρτο την κάθε δόση χωριστά και πέταξα το κουτί :( (βλακία) θα την πάρω σίγουρα και θα σε ενημερώσω :)

• Like
Reactions: stamatia

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
ειχαίς δαγγώματα ?και αν ναι πως τα αντιμετώπισης ?
Εννοειται πως δαγκωνουν τα μικρα. Αλλαζουν δοντια. Μην το αφηνεις να σε δαγκωνει. Βαλε ενα παιχνιδι στο στομα του αντι το προσεχετε. Μπορεις να του δινεις κατι παγωμενο να μασουλαει. Και παλι υπομονη! :) Υπαρχουν πολλα θεματα για κουταβισιο δαγκωμα στο φορουμ. Κανε μια αναζητηση. Επισης κανε μια αναζητηση για crate/κλουβι. Θα σε βοηθησει πολυ. Επισης μεινε και διαβασε. Να το χαίρεστε και να το προσεχετε.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.768
7.927
Μόλις θα αρχίσει τις βόλτες θα το κόψει.
Κούραζε τον μέσα στο σπίτι με παιχνίδια. Ασχολήσου με το κουτάβι.

christos1908

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
46
17
43
Φίλε μου ο δικος μου σκυλος εχει παει ενός χρόνου τώρα και ακομα οτι βρει το εκτελεί. Αυτο που εχω κανει ειναι να του εχω ενα χωρο καθαρό, εχω περιφράξει φυτά, εχω κρύψει ποτιστικά, του εχω πάρει δερμάτινα κόκκαλα και παιχνιδάκια να μασουλάει και με τον καιρό, αυτός δε βρίσκει να κανει μ@λ.....ς, στρέφεται λίγο στα παιχνίδια του, τον παίζω και με ενα λουκανικο να τραβάει και να ξεδίνει βγαίνει δυο φορές τη μέρα βόλτα απαραίτητα, λίγο παιχνίδι στο σπίτι και περνάμε ωραία...
Γενικώς σκυλιά εργασίας, με ταμπεραμέντο και ενέργεια έχουν και θα δαγκώνουν. Ειναι η φύση τους, εμείς απλως το κοντρολάρουμε.

eleftheria@dmtr

New Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
1
0
27
Καλημερα σας ! επειδη εγω σημερα γραφτηκα στο φορουμ για αυτο συγχωρεστεμε για τα λαθη μου.... Απο οτι εχω διαβασει πανω θελω να σου πω οτι τα παιδια ειναι πολυ σωστα !!! το ιδιο προβλημα ειχα με το σκυλο μου ...... ειναι πολυ ενεργητικος ( για αυτο το λογο προσπαθω να τον κανω να ξεσπασει με διαφορα παιχνιδια ) οσο αφορα με το δαγκωμα ....... επειδη ο σκυλος ειναι ακομη κουταβι εχει ενα προβληματακι με τα δοντια του ( βγαζει δοντακια και αυτα τον πονανε,ετσι για να αποφηγει τον πονο δαγκωνει τα παντα) για αυτο πρεπει να τον μαλονεις οταν σου δαγκονει πραγματα γιανα μην νομιζει οτι παιζεται