το βράδυ αφινιάζει

23 Ιουλίου 2015
13
4
34
καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα.έχω ένα γερμανικό ποιμενικό δύο μηνών και μισό γενικά είναι καλή έχη μαθη το κάτσε το έλα το κάτω το σήκω το άστο το δουλέβουμε και τα πάμε πόλη καλά,όταν θέλη να κάνη το χοντρότης ανεβένι στην ταράτσα από μόνη της πια, και για το ψιλο στην πάνα της.αυτό π με ταλεπορι όμως είναι το δάγγωμα πόλη δαγγόμο ρε πεδία αλά πισταίβω ότι θα το ξεπεράση , ξηρότερο είναι όμως και σαυτό πάνω θέλω να καταλήξω είναι ότι το βράδυ που πάμε με την ικογενια για ύπνο αυτή τρελένετε,δεν μπορώ να την βγάζω έξω για βόλτα ακόμα την ανεβάζω συχνά στην ταράτσα πεζουμε λίγο εκη πεζουμε και μέσα στο σπίτι αλά το βράδυ αφηνιάζη αν καπιος θα μπορούσε να φοηθηση θα θα ειμουν υπόχρεος.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εφόσον το σκυλί είναι κομπλέ από όλα μέχρι την ώρα του ύπνου πάρε crate.....σε μέγεθος που να την χωράει και μεγαλύτερη...ψάξε στο φόρουμ για την μέθοδο εκμάθησης (δεν μπορώ να βρω το θέμα τώρα).

(δεν ξέρω αν φαίνεται η εικόνα...από το pc που είμαι δεν μπορώ να δω)

• Like
Reactions: giorgos kritikos

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Ετσι είναι η ζωή, με ένα κουτάβι. Υπομονή και ψυχραιμία, μέχρι να μεγαλώσει.
Οση ψυχραιμία και καλούς τρόπους, δείξετε τώρα οικογενειακώς, τόσο πιο καλότροπος ενήλικος σκύλος θα γίνει. Μάλλον. Αν δεν ξέρεις βέβαια, πως να χειριστείς κάποια πράγματα, καλό θα ήταν, να συμβουλευθείς εκπαιδευτή το συντομότερο, για να μην κάνει λάθος αρχές, που θα οδηγήσουν σε τραγικές συνέχειες.

Σεβάσου το μωρό που επέλεξες να βάλεις στο σπίτι σου και φέρσου του αντίστοιχα.
Στοργή και προδέρμ. Το παραμικρό διαφορετικό.

Ελπίζω βέβαια, να το βρήκες αδέσποτο, ή να το πήρες από κάποιον που το χάριζε, γιατί το βρήκε αδέσποτο και δεν μπορούσε να το κρατήσει. Ε;

Υιοθεσία αδέσποτου κουταβιού "Οδηγίες χρήσεως"

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Δώσε μερικά παραπάνω στοιχεία.

Όταν λες αφηνιάζει; Δηλαδή τι ακριβώς κάνει; Πόσες ώρες μεσολαβούν απο την τελευταία φορά που θα σε δει το βράδυ μέχρι την πρώτη το επόμενο πρωί; Πως είναι το περιβάλλον στο οποίο μένει ο σκύλος τις ώρες αυτές; Και επιπλέον, ποια είναι η δικιά σας αντίδραση όταν συμβαίνουν όλα αυτά;

23 Ιουλίου 2015
13
4
34
Γιατί δεν μπορείς να την βγάζεις έξω για βόλτα?
όταν μου την φέρανε είχαι πολα τζιμπούρια και ο γιατρός μας ειπαι να kanoume mia αγωγεί για τυχόν μόλυνση,έχουμε άλες 15 μέρες ακόμα και μετά τα εμβόλια μας

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Έδωσε αγωγή ο γιατρός προληπτικά για τα τσιμπούρια ? τι αγωγή αν επιτρέπεται ?

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Εχει πολλη ενεργεια το κουταβι. Και ο δικος μου, επειδη επισης επρεπε να περιμένω ένα μηνα μεχρι να βγει βολτα, το βραδυ τον επιανε μια τρελα και ετρεχε σα σβουρα μεσα στο σπιτι. Κουρασε το με παιχνιδι και υπομονη.

• Like
Reactions: giorgos kritikos

23 Ιουλίου 2015
13
4
34
Δώσε μερικά παραπάνω στοιχεία.

Όταν λες αφηνιάζει; Δηλαδή τι ακριβώς κάνει; Πόσες ώρες μεσολαβούν απο την τελευταία φορά που θα σε δει το βράδυ μέχρι την πρώτη το επόμενο πρωί; Πως είναι το περιβάλλον στο οποίο μένει ο σκύλος τις ώρες αυτές; Και επιπλέον, ποια είναι η δικιά σας αντίδραση όταν συμβαίνουν όλα αυτά;
μένουμε σε ένα διαμερισμα 75 τετραγωνικα και φυσικά μένη μαζίμας μέσα.εγώ κιμαμε στο σαλόνι άρα με βλέπη οπότε δήποτε.καταρχάς δάγγωνη πόλη το θεωρώ φυσιολογικό για την ηλικία της αλά εκτός αυτού τοβραδι πou πάμε όλη για ύπνο η κοπέλα μου αρχίζη να πιραζη τα πάντα το daggoma ginete πιο έντονο,εχτές το βράδυ μπόρεσα να κιμηθώ στις μια και σηκώθηκα πάλι στις τέσερης γιατί κάναμε αταξίες.prospathw να την απασχολήσω με κάτι να πεξουμε όταν μου δάγγωνη καλώδια την μαλώνω λεκτικά και όχι με υπερβολές.την ανεβάζω στην ταράτσα να πεξουμε αλά έχη αρχίση να βαργιέτε τα πεχνίδια της ακόμα και το σκηνή πολες φορές.δεν ξερω αν σας κάλυψα :)

23 Ιουλίου 2015
13
4
34
Εχει πολλη ενεργεια το κουταβι. Και ο δικος μου, επειδη επισης επρεπε να περιμένω ένα μηνα μεχρι να βγει βολτα, το βραδυ τον επιανε μια τρελα και ετρεχε σα σβουρα μεσα στο σπιτι. Κουρασε το με παιχνιδι και υπομονη.
ειχαίς δαγγώματα ?και αν ναι πως τα αντιμετώπισης ?

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Σε 2 μηνών κουτάβι έδωσε ο γιατρός αντιβίωση και βιταμίνη ?...χωρίς να υπάρχει κάποια ένδειξη ή κάποιο εμφανές σύμπτωμα ?....
ελπίζω όχι το Ronaxan των 100mg γιατί στις αντεδείξεις λέει να μην χρησιμοποιείται σε κουτάβια.

• Like
Reactions: kasi

23 Ιουλίου 2015
13
4
34
Σε 2 μηνών κουτάβι έδωσε ο γιατρός αντιβίωση και βιταμίνη ?...χωρίς να υπάρχει κάποια ένδειξη ή κάποιο εμφανές σύμπτωμα ?....
ελπίζω όχι το Ronaxan των 100mg γιατί στις αντεδείξεις λέει να μην χρησιμοποιείται σε κουτάβια.
ναι αυτό μας έδωσε.δεν μου αρέση και πόλη η ιδέα αλά τρεπόμε που το λέω δεν είχα και για εξέτασης εματος και μου ειπαι ότι έξι δι περιστατικά και με λιγότερα τσιμούρια που πάθανε ζημιά τα σκυλιά.να πω ότι δεν μου πήρε τίποτα για την επίσκεψη και την αγωγή που μας έγραψε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Αν πάθει κάτι σοβαρότερο ο σκύλος σου αύριο, θα μπορείς να τον περιθάλψεις;

• Like
Reactions: johnk

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αν προχωρήσεις στο Νο 5 στις αντεδείξεις αναφέρει ότι δεν πρέπει να δίνεται σε κουτάβια ...απορώ δλδ. Επίσης βλέπω ότι η τιμή του φαρμάκου είναι γύρω στα 10 €...άντε και κάνα 3€ το νευρομπιόν....ας έβαζες κάτι παραπάνω να του έκανες το τεστ για ερλίχια μια και έξω
http://www.tsokanos.gr/clientfiles/RONAXAN 100 mg & 20mg_leaflet.pdf

• Like
Reactions: mareco

23 Ιουλίου 2015
13
4
34
Αν πάθει κάτι σοβαρότερο ο σκύλος σου αύριο, θα μπορείς να τον περιθάλψεις;
από τότε που την πήρα δεν κάνω τίπτα αλο από το να σκαιφτόμε τον σκύλο μου ότι έχω το χαλάω για αυτήν και το κάνω με χαρά,ναι θα είμαι πάντα εδώ για την ροχή μου όπως και αν χριαστη,απλά είναι στιγμές όπως εγώ εκίνη την στιγμή δεν μπορούσα να κάνω εξέτασης εματος.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Επίσης, μπορούσε να έχει δώσει vibramycin αντί για ronaxan.
Είναι ακόμη σε έλλειψη;

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
μένουμε σε ένα διαμερισμα 75 τετραγωνικα και φυσικά μένη μαζίμας μέσα.εγώ κιμαμε στο σαλόνι άρα με βλέπη οπότε δήποτε.καταρχάς δάγγωνη πόλη το θεωρώ φυσιολογικό για την ηλικία της αλά εκτός αυτού τοβραδι πou πάμε όλη για ύπνο η κοπέλα μου αρχίζη να πιραζη τα πάντα το daggoma ginete πιο έντονο,εχτές το βράδυ μπόρεσα να κιμηθώ στις μια και σηκώθηκα πάλι στις τέσερης γιατί κάναμε αταξίες.prospathw να την απασχολήσω με κάτι να πεξουμε όταν μου δάγγωνη καλώδια την μαλώνω λεκτικά και όχι με υπερβολές.την ανεβάζω στην ταράτσα να πεξουμε αλά έχη αρχίση να βαργιέτε τα πεχνίδια της ακόμα και το σκηνή πολες φορές.δεν ξερω αν σας κάλυψα :)
Για να δω αν κατάλαβα καλά... Ο σκύλος είναι όλη μέρα ελεύθερος ελεύθερος σε όλο το σπίτι;

23 Ιουλίου 2015
13
4
34
Επίσης, μπορούσε να έχει δώσει vibramycin αντί για ronaxan.
Είναι ακόμη σε έλλειψη;
κάτι μου ειπε για ένα φάρμακο που είναι σε ελλειψη και τελικά μου έδωσε ροναξαν,δίκιο exis