τουαλετα στη βολτα

Ian3

Member
18 Ιανουαρίου 2017
10
5
Γεια σας!!καινουρια στο φορουμ σας,το οποιο με εχει βοηθησει παρα πολυ,αποφασισα να γινω μελος γιατι χρειαζομαι συμβουλες-προτασεις..οτι καλο θελετε!το θεμα της τουαλετας εχει αρχισει να με προβληματιζει πολυ!!μαθαμε στην πανα,αρχισαμε τσισα κ καποιες φορες τα "πουφ" του( οπως τα λεω εγω) στη βολτα κ ολα καλα..μεχρι που ξαφνικα αρχισε να λερωνει στο σπιτι εκτος πανας!στη βολτα παντα τσισα κ μολις γυριζουμε σπιτι οοοοοολα τα υπολοιπα!εχω πελαγωσει λιγο! πιστευετε οτι συμβαινει λογω ηλικιας;τι μπορω να κανω για να μαθει να τα κανει στη βολτα; καθε αποψη κ προταση δεκτη!

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Αν ειναι μικροτερο των 6-7 μηνων υπομονη τιποτα αλλο (μη σου πω υπομονη μεχρι τους 8+)

Εμενα η δικια μου (6 μηνων) ενω στην αρχη εκανε μονο στο μπαλκονι μετα τους 4 μηνες αρχισε να τα αμολαει παντου και "ξαναεμαθε" μετα τους 5. Πλεον κανει και στη βολτα και στο μπαλκονι (το μεσιμερι δεν την βγαζω βολτα και δεν μπορει να κρατηθει).

Last edited:
  • Like
Reactions: Ian3

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
καλως ηρθες!
πιστευετε οτι συμβαινει λογω ηλικιας;
μα δεν αναφερεις πουθενα την ηλικια του σκυλου σου και γενικα τιποτα για αυτον/ην....

Αν δεν εχεις,φτιαξε συγκεκριμενο προγραμμα χρονικα στο φαγητο του σκυλου και στις βολτες σας και φυσικα αναλογα με τις ωρες που στα κανει στο σπιτι, θα φροντισεις να τον εχεις εξω...
Σε πιο απλα ελληνικα, μεινε εξω μεχρι να τα κανει,τοσο απλα...
Την στιγμη που τα κανει, με ηρεμη φωνη (για να μην το κοψεις το σκυλι) λες τα "μπραβο" σου.
Μολις τα κανει,επιβραβευεις (με οποιον τροπο πιανει καλυτερα στον σκυλο σου λεκτικα/χαδι/λιχουδια/παιχνιδι).
Ακουλουθει παιχνιδι μεταξυ σας (για να μην συνδυασει οτι τα κανει και αυτοματα τελειωνει η βολτα).
Οποτε κανε υπομονη και δωσε ΧΡΟΝΟ....

Ian3

Member
18 Ιανουαρίου 2017
10
5
εχεις απολυτο δικιο!!ο Ιαν μου ειναι 5 μηνων(τον εχω απο 2,5 μηνων)και ειναι ενα τρελο χασκυ με λαμπραντορ!εχουμε σταθερο προγραμμα σε φαγητο-βολτα,παντα τον επιβραβευω οταν παει στο σωστο σημειο..οποτε αρχισα να αγχωνομαι!επισης καποιο τιπ για το πως θα φυγουν οι μυρωδιες απο τα σημεια μεσα στο σπιτι θα με βοηθουσε παρα πολυ( χρησιμοποιω ξυδι ως τωρα αλλα δε βοηθαει,ξαναπαει στο ιδιο σημειο)

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
εχεις απολυτο δικιο!!ο Ιαν μου ειναι 5 μηνων(τον εχω απο 2,5 μηνων)και ειναι ενα τρελο χασκυ με λαμπραντορ!εχουμε σταθερο προγραμμα σε φαγητο-βολτα,παντα τον επιβραβευω οταν παει στο σωστο σημειο..οποτε αρχισα να αγχωνομαι!επισης καποιο τιπ για το πως θα φυγουν οι μυρωδιες απο τα σημεια μεσα στο σπιτι θα με βοηθουσε παρα πολυ( χρησιμοποιω ξυδι ως τωρα αλλα δε βοηθαει,ξαναπαει στο ιδιο σημειο)
Για τις μυρωδιές νομίζω ότι κάνει δουλειά η αποσμίνη. Τη βρίσκεις σε super market και μαγαζιά με καθαριστικά.

Για το άλλο, υπομονή και νομίζω σε κάλυψε ο Haris Drazen. :)

Ian3

Member
18 Ιανουαρίου 2017
10
5
θα το δοκιμασω!!με καλυψατε..υπομονη κ παλι υπομονη!
παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ :)

Ian3

Member
18 Ιανουαρίου 2017
10
5
χαχαχαχ η μαμα χασκυ καθως εκανε βολτα με το αφεντικο της ζευγαρωσε με τον μπαμπα λαμπραντορ(λεπτομερειες παραπανω δεν εχω) παντως το αποτελεσμα ειναι πανεμορφο!!

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
χαχαχαχ η μαμα χασκυ καθως εκανε βολτα με το αφεντικο της ζευγαρωσε με τον μπαμπα λαμπραντορ(λεπτομερειες παραπανω δεν εχω) παντως το αποτελεσμα ειναι πανεμορφο!!
οχι και τοσο αστειο παντως...φιλικα

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Είδες τι παθένει ο κόσμος οταν πέρνει τέτοιες διασταυρώσεις;
Το χάσκι ως γνήσιος ξωμαχος ειναι μαθημένα να χεζουν όξω δεν το
μπορούν το μέσα.
Τα Λαμπρατόρ απο την άλλη ειναι του μέσα... χεσε μέσα που λαιμαι (κανονικά το λαιμαι γράφεται με δυο άλφα γιώτα οποίος βρει το
γιατι καιρδιζει μαλί της γριάς).
Φαντάζεστε ποσο βασανίζετε αυτο το ζώο τωρα; Τι σύγκρουση
υπάρχει μέσα του για το μέσα ή το όξω. Δυο κόσμοι διαφορετικοί σε
ενα σώμα. Τα μπροςτα του πόδια σιγουρα θελουν να τρέξουν και τα
πισω θα θελουν να ξαπλώσουν.

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
τι εννοεις; οχι αστειο ως σκηνικο(το ζευγαρωμα) ή ως διασταυρωση;
προφανως και τα δυο (αν και το δευτερο δεν παιζει και τοσο πολυ ρολο, αρκει και μονο το πρωτο ως αποδειξη ανευθυνοτητας σε ολο της το μεγαλειο)

Ian3

Member
18 Ιανουαρίου 2017
10
5
προφανως και τα δυο (αν και το δευτερο δεν παιζει και τοσο πολυ ρολο, αρκει και μονο το πρωτο ως αποδειξη ανευθυνοτητας σε ολο της το μεγαλειο)
δε διαφωνω αλλα δυστυχως πολλοι ειτε αμελουν ειτε ειναι κατα της στειρωσης.

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
δε διαφωνω αλλα δυστυχως πολλοι ειτε αμελουν ειτε ειναι κατα της στειρωσης.
στην δικη μου λογικη δεν χωρανε "αλλά" στο συγκεκριμενο θεμα...ανευθυνοτητα και βλακεια...μονο

Ian3

Member
18 Ιανουαρίου 2017
10
5
στην δικη μου λογικη δεν χωρανε "αλλά" στο συγκεκριμενο θεμα...ανευθυνοτητα και βλακεια...μονο
και πως πειθεις καποιον που δεν καταλαβαινει ποσο αναγκαιο ειναι κατι τετοιο για αμετρητους λογους;
(για να επιστρεψω στο αρχικο θεμα,ακολουθησα τη συμβουλη σου..φαγαμε,βγηκαμε τη βολτα μας την ωρα που υπολογιςα πανω κατω οτι ηταν η "σωστη ωρα" και ναι σημερα τα εκανε εξω!πολυ το χαρηκα κ ευχομαι να μην ειναι τυχαιο!!σ´ευχαριστω πολυ ξανα)

Captain hook

Well-Known Member
11 Απριλίου 2016
405
785
και πως πειθεις καποιον που δεν καταλαβαινει ποσο αναγκαιο ειναι κατι τετοιο για αμετρητους λογους;
(για να επιστρεψω στο αρχικο θεμα,ακολουθησα τη συμβουλη σου..φαγαμε,βγηκαμε τη βολτα μας την ωρα που υπολογιςα πανω κατω οτι ηταν η "σωστη ωρα" και ναι σημερα τα εκανε εξω!πολυ το χαρηκα κ ευχομαι να μην ειναι τυχαιο!!σ´ευχαριστω πολυ ξανα)
Πολύ εύκολα, ΔΕΝ τον βοηθάς να ξεφορτωθεί τις επιπτώσεις της πράξης του. Αφού πήρες εσύ αυτό το "πανέμορφο κουταβι" και πολλοί άλλοι πήραν τα αδέλφια του, τότε πολύ απλά του περνάτε το μήνυμα ότι έκανε μια χαρά που ζευγαρωσε την σκύλα του αφού μπόρεσε να βρει τόσο γρήγορα σπίτια στα κουτάβια.

Ian3

Member
18 Ιανουαρίου 2017
10
5
Πολύ εύκολα, ΔΕΝ τον βοηθάς να ξεφορτωθεί τις επιπτώσεις της πράξης του. Αφού πήρες εσύ αυτό το "πανέμορφο κουταβι" και πολλοί άλλοι πήραν τα αδέλφια του, τότε πολύ απλά του περνάτε το μήνυμα ότι έκανε μια χαρά που ζευγαρωσε την σκύλα του αφού μπόρεσε να βρει τόσο γρήγορα σπίτια στα κουτάβια.
σιγουρα αυτη ειναι η λυση!!παιδια, σουβλερη κριτικη με ελαχιστες διαθεσιμες πληροφοριες.
μια ερωτηση εκανα για να παρω εμπειρικες απαντησεις και εχω βρεθει να πρεπει να απολογηθω που υιοθετησα το σκυλο μου!!καλη σας συνεχεια!

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Δεν ειναι η λυση αυτη, γιατι σε αυτη την περιπτωση τα κουταβια θα καταληξουν σε καποιον καδο...μονη ελπιδα ειναι να εξηγησεις με ηρεμια για ποιον λογο δεν ζευγαρωνεις το σκυλι σου. Αν και οι πιθανοτητες επιτυχιας ειναι μικρες, καθως η υπευθυνοτητα συνηθως δεν μαθαινεται. Ειτε εισαι υπευθυνος ανθρωπος γενικα αρα κ ειδικα, είτε εισαι ανευθυνος...
υγ. @Ian3 χαιρομαι που επιασε, ευχομαι να μην ηταν συμπτωση

• Like
Reactions: elverg

Captain hook

Well-Known Member
11 Απριλίου 2016
405
785
Δεν ειναι η λυση αυτη, γιατι σε αυτη την περιπτωση τα κουταβια θα καταληξουν σε καποιον καδο...μονη ελπιδα ειναι να εξηγησεις με ηρεμια για ποιον λογο δεν ζευγαρωνεις το σκυλι σου. Αν και οι πιθανοτητες επιτυχιας ειναι μικρες, καθως η υπευθυνοτητα συνηθως δεν μαθαινεται. Ειτε εισαι υπευθυνος ανθρωπος γενικα αρα κ ειδικα, είτε εισαι ανευθυνος...
υγ. @Ian3 χαιρομαι που επιασε, ευχομαι να μην ηταν συμπτωση
Κοίτα, έχεις δίκιο σε αυτό αλλά δεν πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που ζευγαρώνουν τα σκυλια τους θα κάτσουν να ακούσουν τα επιχειρήματα τα οποία θα πούμε εγώ, εσύ και ο καθένας που είναι ενάντια στις γέννες. Ένας άνθρωπος ο οποίος είναι διατεθειμένος να αφήσει τα κουτάβια σε κούτα στα σκουπίδια πίστεψε με δεν θα ενδιαφερθεί ούτε για τα αδέσποτα που θα γίνουν περισσότερα ούτε για την ευζωία των κουταβιών. Θέλει απλώς Να ξεφορτωθεί τα κουτάβια και τέλος. Όποτε Ναι με το να μην πάρεις κουτάβι από αυτόν τον αποτρεπεις από το να ξανακάνει γεννά Αφού τα κουτάβια το μόνο που του έφεραν ήταν έξοδα.